Extreme Digital

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 15
Telefonszám:
Kategória:
Számítástechnika

További információk

Az Extreme Digital sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, melynek lényege, hogy törekedjünk arra, hogy a piacon más hivatalos kereskedő, hasonló szolgáltatási feltételek mellett ne kínáljon olcsóbban termékeket. A vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverének segítségével, napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Extreme Digital
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Extreme Digital
Dezső Attila Csaba Dezső Attila Csaba
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 19:33

Gyors kiszolgálás, az interneten írtaknak megfelelően volt a keresett termék. Szemben az előző alkalommal, a Móricz Zsigmond körtéren félórás várakozás a hosszú sor, az egymást megérteni képtelen eladók és vásárlók miatt.

Fejes Teréz Fejes Teréz
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 16:10

Nagyon kedvelem a bolthálózatot, ezt a boltot különösen. Annak ellenére, hogy nagyon kicsi és mindig nagyon sokan vannak. A várakozási idő hosszú, de kivárom, mert én is mindig megfelelő információt kapok, kérdéseimre szívesen válaszolnak. Szakértő csapat dolgozik a boltban. Mivel átvevő pont is egyben néha az utcán is áll a sor. Kicsit bonyolult , hogy több ablaknál kell sorba állni a megrendelt termékekért, de elviselhető a fiúk kedvességével, szaktudásával. Ajánlom mindenkinek!

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
322 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 11:43

Nagyon jó műszaki áruház.Mindent megtalálhatunk benne.Web áruházból is rendelhetünk.Szakértelem,udvarias kiszolgálás és megbízhatóak.Bármiben tudnak segíteni és segítenek is még ha nem vásárolunk.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 10:05

Általam legjobban kedvelt műszaki bolthálózat. Városszerte több üzletük van és mindenféle háztartási elektromos eszközt árulnak a fényképezőgéptől, a számítógépes alkatrészeken át egészen a mikróig. Sőt, nem olyan rég óta, könyveket és játékokat is lehet itt vásárolni. Bármikor be lehet menni az egyik boltjukba és érdeklődni, körbenézni vagy kérdezni, biztos segítenek a megfelelő döntés meghozásában. Vásárlás esetén érdemes a honlapon rendelni és később csak átvenni az adott terméket. Többször vannak akciók és csomagajánlatok, amikor a kiválasztott termékhez még adnak valamit jobb áron, mintha külön vennénk meg őket. Az Erzsébet körúti üzlet a 4-es, 6-os villamos vonalán található, így könnyű ide eljutni. Bár kis boltról van szó, különösebb fennakadással még nem találkoztam.

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
54 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 12:14

Az Erzsébet körúti boltjuk elég jó helyen van, könnyen megközelíthető, és általában ezt szokták megjelölni átvevőhelyként. Éppen ezért a bolt raktára háromszor akkor kb. mint maga az üzlet. A sor ezért általában kint áll az Erzsébet körúton a nagy érdeklődés miatt. Ettől függetlenül az eladók profik, segítőkészek és gyorsan dolgoznak, a termékek pedig pontosan ugyanazok, mint amit a neten kinéztél. Maga az átvétel néha kicsit körülményes, mivel először be kell jelentkezni érte, majd egy külön helyen tudsz fizetni, és átvenni, de ha nem hal meg a rendszer vagy éppen nincs karácsony, gyorsan lehet végezni.

szana25 szana25
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 10. 17. 10:08

Az Extrém Digital magyarország első számú internetes műszaki áruháza.
A legmegbízhatóbb, ez a legfontosabb a mai világban, amit rendelsz azt is kapod! Gyors,precíz a rendeléstől a célig! Csak így tovább!!!