Eternity Esküvői Ruhaszalon

(4.5) - 22 értékelés
Cím:
1067 Budapest, Teréz körút 33
Telefonszám:
+36-30-7248571
Kategória:
Menyasszonyi ruha

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
22 korábbi értékelés - Eternity Esküvői Ruhaszalon
Aaagi123 Aaagi123
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 02. 20. 00:44

Nagyon kellemes 1 órát töltöttem a szalonban. A Hölgy kedves volt, olyan ruhát is rámadott, amiről azt gondoltam, nem áll jól, de mégis tetszett, jól állt. Szép ruhák voltak, díszesek is, egyszerűek is. Ajánlom :) tetszett.

Kiss Eszti Kiss Eszti
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 12. 14:42

Már a sokadik szalon volt, ahova bementem ruhapróbára, az eladóhölgyet már több barátnőm is ajánlotta így jutottam el hozzá. Nem is csalódtam, hihetetlen kedvességgel és profizmussal fogadott. Nagyon jól éreztem magam a ruhapróbán, pedig volt egy előre be nem jelentkezett lány, de így is profi volt a kiszolgálás, egyáltalán nem éreztem, hogy kevesebb figyelemben részesülnék. Innen is lesz a ruhám, amiről biztosan tudom, hogy a nagy napon pont olyan lesz, amilyennek lennie kell :) Mindenkinek csak ajánlani tudom az Eternity szalont!

Nyolcas Mónika Nyolcas Mónika
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 23. 09:19

Köszönöm, hogy hazugnak neveztél...
Nem hallottad azt, amikor a fülkében a hölgy azt mondta, hogy azért picit sietünk, h Te ne várj olyan sokat. Nem téged akartalak ezzel bántani, de nem voltál velünk teljesen az elejétől... De én úgy gondolom, hogy egy menyasszony megérdemli a 100%-os figyelmet. Voltam egy másik ruhaszalonban, ahol teljesen máshogy viselkedtek velem. Ezeket a tapasztalataimat szerettem volna megosztani másokkal is. Úgy gondolom egy helyről nem csak a pozitív dolgokat kell kiemelni... És én is csak ŐSZINTE voltam, mint az előttem, illetve utánam szólók...

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
krezidezi krezidezi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 12. 07. 13:48

Az eladó hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Lelkesen lefotózott minden ruhában, amiben kértem, fátylat, és csokrot is adott, hogy teljes legyen a látvány. A ruhák nagyon jó áron vannak a többi szalonhoz képest, és szépek, újszerűek. Nem is adják ki őket szalagavatósoknak. A kölcsönzési árban pedig a fátyol és a menyecske ruha is benne van elvileg.

Magyar Orsolya Magyar Orsolya
4 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 11. 24. 20:05

A legjobb szalon ahol voltam, mert itt minden olyan egyszerre volt adott, ami fontos egy esküvői szalonban (választék, szép ruhák, segítőkész eladó, hozzáértés, megfizethető árak) - máshol is jól éreztem magam, de mindenhol hiányzott az egyik összetevő. Én ajánlom mindenkinek!

Szabó Nikolett Szabó Nikolett
3 értékelés
0 követő
3 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 11. 23. 15:33

Húúú, milyen vita alakult itt ki a babás esetről... Ehhez nem tudok hozzászólni, mivel nem voltam ott.
De a saját benyomásom az nagyon pozitív erről a helyről, kis hangulatos szalon, velem nagyon barátságos volt az eladó és a ruhák is nagyon szépek. A választék az azért hasonló, mint a többi szalonban, de az árak jóval kedvezőbbek - gondolom a nyitás miatt.
De ahány ember annyi vélemény. :)

Kovács Fanni Kovács Fanni
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 20. 08:25

Az esküvői ruhám kiválasztásánál a sok-sok próba után úgy tértem be ide mint egy menedékbe. Az eladó hölgy olyan, mint egy tündérkeresztanya és tele van jobbnál-jobb ötletekkel, ha apró változtatásokról van szó a ruhánál. Az ember lánya pont erre a gondoskodásra vágyik, amikor a nagy napra készül. Nem hiába választottam innen a menyasszonyi ruhámat és alig várom, hogy végre viselhessem! Álomruhám lesz és nem kerül egy vagyonba! Ajánlom minden menyasszonynak!

Kovács Amarilla Kovács Amarilla
4 értékelés
0 követő
3 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 11. 16. 11:11

Nagyon pozitív meglepetés a többi hasonló szalon után. Egy barátnőmet kísértem el, de kis túlzással én is majdnem vettem magamnak egy ruhát. Gyönyörű ruhák vannak és nagyon sok. Az eladó pedig valami fantasztikus hogy pörög és hogy élvezi a próbákat.

Majoros Diana Majoros Diana
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 05. 21:50

A szalon nekem nagyon tetszett, barátságos, hangulatos, nem túl rideg, de azért elég profi. A földszinten csak esküvői ruhák vannak, nagyon sok, az emelet pedig tele volt menyecske ruhákkal és koszorúslány ruhákkal, de arra nem nagyon volt időm. Az eladó tényleg nagyon kedves volt, sokat segített és látszott, hogy ért is a ruhákhoz, nem csak eladni akarja. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 03. 13. 21:19

Időpontra mentem esküvői ruhát próbálni, mire az eladó hölgy kérdezi miben segíthet... :D kB fél óra és a 3. ruha után közli velem, hogy ne próbáljak több ruhát, mert most úgyse veszek, mert még megyek másik szalonba is... persze a kedvem rögtön elment ettől a szalontól és mondtam, nyilván ha itt találtam volna megfelelő ruhát, akkor nem megyek másik helyre... na de nem 3 ruha után, úgy, hogy nem is ajánlott, vagy segített... Nem ajánlom senkinek, hogy ide menjen ruhát próbálni!!!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 08. 16. 03:45

Az Eternity szalonban ereztem magam a legjobban,nagy valasztek, legszebb ruhak,es sok stilus,sok uj ruha,megfizetheto ar,vegtelenul turelmes,kedves,mosolygos,hozzaerto elado holgy,javaslatokkal,otletekkel segitett! A Facebook oldalak kozul is az Eternitye a legjobb,amit azota is nezegetek,kommentelek,pedig mar megvan az alomszep ruham,tunderkeresztanyatol!
Csizmadia Dora

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 27. 16:44

Még novemberben jártam az Eternity Szalonban. Nagyon jól éreztem magam, profi kiszolgálásban volt részem, minden a kívánságaim szerint alakult. A végén menyecske ruhát és ékszert is kaptam ajándékba az esküvői ruha mellé.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 01. 09:42

Kicsit nehezen lehetett megtalálni a szalont mert még nem volt kinn hirdetése, de ezt leszámítva minden rendben volt. Jó két órát voltam ott, de nem sürgettek, rengeteg ruhát felvehettem. Az eladó hölgy nagyon kedves volt, rengeteg jó ötlete volt. Ajánlom másnak is ezt a helyet.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 23. 17:19

Pár napja voltam itt és még másik négy szalonban a Teréz körúton. Ahogy mindenhol máshol, úgy itt is nagyon kedves volt velem az eladó. Kereskedelemben dolgozom, nálunk is rongálódnak meg dolgok, hogy őszinte legyek, hol kifizettetjük a vásárlóval, hol nem - és ez általában a vásárlón múlik... Azt azért gondolom a posztoló sem gondolja komolyan, hogy egy ilyen szalonnál egy váza egyáltalán tétel, itt nem a haszonszerzésről lehetett szó.
Ami engem illet, engem elsősorban az érdekelt, hogy szép ruhám legyen és ne kerüljön egy vagyonba, itt pedig mindkettő stimmelt, ezért én innen választottam.
Bogi

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 23. 14:23

Majd ha egyszer neked is lesz egy egy éves gyereked..talán majd mást mondasz...honnan tudod, hogy egyedül császkált-e????..A Néni erősködött, hogy tegyük már le azt a gyereket és pluszba tegyük hozzá,hogy az az egyéves nagyon is jól viselkedett........balesetek megesnek....a történethez annyi azért hozzá tartozik, hogy nem kicsit éreztük magunkat átverve amikor a néni először egy nagyobb majd hirtelen a semmiiből egy picivel kisebb összeget mondott majd aztán azt mondta, hogy 2 vázát vettek azért a pénzért amit elkért....nem fura???( Az 1 db váza nyakából tört le egy kisebb darab, ami a benne lévő virágoktól nem is látszott)
És az a lány aki utánunk jött....hát már nem azért a húszasért de egy órával vagy félórával későbbi időpontra volt hivatalos, és saját bevallása szerint is korán jött, ennek ellenére sürgették a menyasszonyt..és e mellett kiemelném, hogy ő mindössze idéző jelek hadával mindössze csak a szalagavatójára készült....!!
Se én sem a barátnőm nem azt írtuk, hogy az egy rossz szalon és a néni is rossz...a barátnőm mindössze az ő saját rossz tapasztalatát írta le amibe mi keveredtünk...És ŐSZINTÉN a saját érzését irta le, mert ő így látta és érzékelte a dolgokat.ám ettől függetlenül kívánjuk mindenkinek, hogy szép élményekkel gazdagodjon ebben a szalonba...sajnos nekünk/neki rossz élménye volt...

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 23:40

Én voltam a várakozó, amikor a hölgy ott volt, a kislánnyal. Biztosan állíthatom, nem így történtek ,a dolgok. Kár, hogy nem őszinte a dolog.
Egyébként a hölgy nem kapkodott. Megvártam, míg befejezik a vendégkártya írását, ugyanis már vége volt a próbájuknak.
Csak szépet tudok mondani a szalonról és az eladóról.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 22:03

Mi is voltunk, a szalonban. Nagyon jól éreztük magunkat, a ruhák csodásak, a kiszolgálás kifogástalan. Kedves hozzáértő hölgy az eladó.
Maximális időt tölthettünk ott, még a húgomra is adott ruhát, mert szeretett volna egybe belebújni, pedig nem is menyasszony.
Az egyik levelet olvasva: szerintem egy egy éves gyereknek semmi keresnivalója az esküvői ruha kiválasztásánál, mert hosszú idő, ha megengedik sem engedem egyedül jönni-menni a gyermeket a sok tükör között. Az az igazán veszélyes. Az vicc, hogy a szalont át kellett volna rendezni a kicsi miatt. Ez nem komoly ugye?
Egyébként, a váza kifizetését, kérés nélkül illet volna felajánlani.
Bocs!!!
Szerintem szuper hely, szuper eladóval!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 22:02

Mi is voltunk, a szalonban. Nagyon jól éreztük magunkat, a ruhák csodásak, a kiszolgálás kifogástalan. Kedves hozzáértő hölgy az eladó.
Maximális időt tölthettünk ott, még a húgomra is adott ruhát, mert szeretett volna egybe belebújni, pedig nem is menyasszony.
Az egyik levelet olvasva: szerintem egy egy éves gyereknek semmi keresnivalója az esküvői ruha kiválasztásánál, mert hosszú idő, ha megengedik sem engedem egyedül jönni-menni a gyermeket a sok tükör között. Az az igazán veszélyes. Az vicc, hogy a szalont át kellett volna rendezni a kicsi miatt. Ez nem komoly ugye?
Egyébként, a váza kifizetését, kérés nélkül illet volna felajánlani.
Bocs!!!
Szerintem szuper hely, szuper eladóval!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 21:59

A szalon honlapján foglaltam időpontot, hamar visszaírtak, hogy mehetek. Egy kicsit előbb érkeztem, de mivel éppen nem volt senki, ezért ez nem volt gond. Mindenképpen fehér, tüllös ruhát akartam, így ebből próbáltam négyet, az eladó segített, profinak tűnt, egész hamar végeztünk. Még megyek azért egy-két szalonban, kíváncsi vagyok a kínálatra, az árakra, de jó eséllyel itt fogom megvenni a ruhám.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 22. 21:59

Mi is voltunk, a szalonban. Nagyon jól éreztük magunkat, a ruhák csodásak, a kiszolgálás kifogástalan. Kedves hozzáértő hölgy az eladó.
Maximális időt tölthettünk ott, még a húgomra is adott ruhát, mert szeretett volna egybe belebújni, pedig nem is menyasszony.
Az egyik levelet olvasva: szerintem egy egy éves gyereknek semmi keresnivalója az esküvői ruha kiválasztásánál, mert hosszú idő, ha megengedik sem engedem egyedül jönni-menni a gyermeket a sok tükör között. Az az igazán veszélyes. Az vicc, hogy a szalont át kellett volna rendezni a kicsi miatt. Ez nem komoly ugye?
Egyébként, a váza kifizetését, kérés nélkül illet volna felajánlani.
Bocs!!!
Szerintem szuper hely, szuper eladóval!