Erzsébet Vendéglő - Fogadó

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
8630 Balatonboglár, Erzsébet utca 23
Telefonszám:
+36-20-9267119
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Házias jellegű konyhával működő családias hangulatú éttermünket 1990-ben alakítottuk ki. 2005-ben nagy átépítésbe fogtunk, azzal formálódott ki éttermünk mai képe. 2006-ban vágtunk bele a 6 vendégszoba kialakításába is, amelynek mindegyike kábeltévével, saját wc-vel és zuhanyzóval van felszerelve.

Éttermünk a kapacitásából adódó lehetőségein belül a legkülönfélébb családi, vállalati, társadalmi esemény megrendezését is vállalja.

Eljegyzés, esküvő, keresztelő, bérmálkozási-, ballagási ebéd vagy vacsora, osztálytalálkozó, bankett, születésnap, névnap, halotti tor, vagy bármilyen más rendezvény, ünnep előzetes egyeztetés alapján hangulatos éttermünkben megtartható.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Erzsébet Vendéglő - Fogadó
Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2015. 08. 24. 14:02

A nyaralásunk első vacsoráját fogyasztottuk ebben az étteremben. A környezet szép, a kiszolgálás megfelelő volt. Az ételek minősége sem rossz, inkább az átlagos jelző megfelelő. A halászlé a megszokott ízt hozta, talán kicsit több hal lehetett volna benne. A pacal jó volt, ellenben kevés. Az árak kissé magasak, legalábbis ezért a pénzért kicsit többet vártam volna.
Ami nem csak az étteremre, hanem szinte egész Boglárra jellemző: nincs rántott ponty, csak keszeg és "balatoni" :) hekk kapható szinte mindenhol. :(

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Mária Gyógyszertár 8638 Balatonlelle, Móra Ferenc utca 2
2 értékelés
Thumbnail Dr. Tóth Péter fogorvos, Balatonlelle 8638 Balatonlelle, Szövetség u. 7.
4 értékelés
Thumbnail Hotel Lelle 8638 Balatonlelle, Honvéd utca 24.
2 értékelés