Érmelléki Attila csontkovács

(5.0) - 5 értékelés
banner
Cím:
1094 Budapest, Berzenczey utca 3
Telefonszám:
+36-30-1905130
Kategória:

További információk

Ha húzódik, ha fáj vagy csak egy kis lazításra van szükséged hívj bátran ! Akut esetben igyekszem még aznap fogadni vendégeimet !
Amikben segíthetek Neked:
Hátfájás ,Derékfájás, Idegszál becsípődés, Lumbágó, Isiász, Láb -, kéz- és ujj zsibbadás, Gerincferdülés, Teniszkönyök, Lúdtalp.....
Komplex kezelést fejlesztettem ki, hogy a leghatékonyabban tudjak segíteni: Csontkovácsolás + gépi masszázs + köpölyözés+ gerincpad
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Érmelléki Attila csontkovács
Vendég felhasználó Vendég
2016. 12. 09. 14:50

Üdvözlet!
Napok óta derékfájással küszködtem...több masszőr ismerősöm is van, de most az internet nyújtotta segítséget használtam, hogy egy olyan "valakit" keressek, aki komolyabban jártas a gyógyításban, kellett valaki aki a becsípődést tudja kezelni...így akadtam Atira, először a weblapjára, majd a Facebook oldalára.
Aki nem volt még hasonló kezekben, először kicsit idegenkedik a találkozástól, szerintem 90%-a az embereknek nem mer elmenni csontkovácshoz. Bevallom én is így voltam, de a fájdalom erősebb volt, mint a félelmem. Nem hazudok, ha leírom, jelenleg( kb. 3 órával a kezelés után) azon gondolkodom, hogy az elmúlt héten kellett volna összesen 3 nap alatt futnom 20 kilométert, azt most egybe lefutom, mert egyszerűen nyoma veszett a fájdalomnak és kicsattanok az erőmtől!!!!!! Elképesztő, hogy profi szaktudással és a betegek iránti tiszteletével, több évnyi rutinjával, sikerült megszabadítani a napok óta gyötrő fájdalmamtól. Ha valaki egy kicsit is kételkedne, bátran ajánlom Atit, tökéletes ember!!!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 29. 11:57

Ma jártam Attilánál mert szinte mozogni is alig tudtam. Két porkorongsérvem van amit nagyon kevesen nem mernek elvállalni mert félnek tőle. Attila fogadott miután egy hete rossz mozdulat következtében egyre nagyobb fájdalmaim voltak a derekamba, ami kisugárzott a lábamba. Attila végig kérdezte a bajaimat és ennek függvényében állt neki a kezelésnek. Féltem, hogy fájdalmas lesz, de semmit nem éreztem. Sőt mikor kijöttem tőle az ajtón már sokkal jobban éreztem magam és a fájdalmaim is jelentősen alább hagytak, Pár óra elteltével is folyamatosan jobban érzem magam, pedig Attila elmondása szerint a kezelés után 1 nappal lesz igazából sokkal jobb. Bátran merem ajánlani Attilát, tudja mit csinál és egyáltalán nem fájdalmas a kezelés a hiedelmekkel ellentétben. Annyira figyel a betegeire, hogy megkért hiába lesz vasárnap akkor is küldjek neki üzenetet hogyan érzem magam.
Köszönöm a gyors segítséget.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 23. 17:04

Első kezelés óta eltelt 2 hét, alig várom, hogy újra mehessek. Azzal kezdtük, hogy Attila megkért, hajoljak le, és érintsem meg a földet. Természetesen nem ment. Megígérte, hogy mire végzünk sikerülni fog, így is lett.
Már első alkalom után jobban érzem magam, a majdnem mindennapos nyakfájás miatti fejfájásom, a két hét alatt 3szor jelentkezett.
Úgyhogy köszönöm szépen Attilának, hamarosan találkozunk.
Ajánlom mindenkinek, keresse őt, ha remek csontkovácsra van szüksége

Hasonló szolgáltatók a közelben

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 23. 17:03

Párommal tegnap jártunk először Attilánál. A kezelésen én csak kísérőként voltam jelen, Attila a párom fájós hátát kezelte. Még soha nem voltunk csontkovácsnál, ezért előzőleg mindketten rendesen be voltunk rezelve, főleg attól, hogy a kezelés fájdalmas lesz. Örömmel jelentem, tévedtünk! :) Attila már a bemutatkozásnál nagyon jó benyomást tett ránk, tájékoztatott a kezelés menetéről, illetve arról, hogy kísérőként végig jelen lehetek a kezelőhelyiségben. A kezelés közben Attila folyamatosan mondta, hogy mit fog csinálni, és hogy ennek milyen hatásai lesznek a kezelt testrészre. Számomra a legmegdöbbentőbb az volt, hogy a hatások már közvetlenül a kezelés végén szemmel láthatók voltak: a párom hátán olyan izmok „jelentek meg”, melyeket azelőtt egyáltalán nem voltak láthatók, a nyakszirtje alatti duzzanat összezsugorodott, a hátfájdalma megszűnt, illetve az egész tartása sokkal egyenesebb lett. Mindez egyetlen – ténylegesen fájdalommentes – kezelés után, ami nekem több mint meggyőző. Külső szemlélőként az alábbiakat tapasztaltam még: a „rendelő” nagyon igényes, rendezett és tiszta, tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, és van külön öltöző/váróhelyiség is a kezelőszobán kívül. Összességében nagyon pozitív élmény volt, amit mindketten köszönünk, Attila!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 22. 23:18

Mária vagyok.Értékelésem csak azért 5.csillag mert itt nem lehet többet jelölni.Fél éve szenvedte gerincsérvemmel.Ezt az orvosi véleményt már többen ismerjük,meg kell tanulni ezzel élni.A gerincemmel tudok együtt élni,de a kínnal és a fájdalommal nem.Szerencsére,hogy ràtalàltam Attilára.Ha nem tapasztalom meg saját testem az eredményt talán el sem hiszem.Három komplett kezeléssel meg szabadított a kíntól és fájdalomtól. A sok gyógyszer költsége fedezte volna a kezelési költségem.És a csontkovácsolàs három alkalom után vissza adta mosolyomat.Könnyeimtől megszabadított.Szakíts a fàjdalommal,ez nem depreszió.A túlsuly ha kevés vagy sok akkor sem kell úgy élni mint éna/múltban/Kedves Attila én nagy tiszteĺője vagyok 62 évesen is.Meghajlok ön előtt mert már fájdalom nélkül megtudom tenni.Ön egy igazi empatikus nagy EMBER.