Érmelléki Attila csontkovács

(4.5) - 9 értékelés
banner
Cím:
1094 Budapest, Berzenczey utca 3
Telefonszám:
+36-30-1905130
Kategória:

További információk

Ha húzódik, ha fáj vagy csak egy kis lazításra van szükséged hívj bátran ! Akut esetben igyekszem még aznap fogadni vendégeimet !
Amikben segíthetek Neked:
Hátfájás ,Derékfájás, Idegszál becsípődés, Lumbágó, Isiász, Láb -, kéz- és ujj zsibbadás, Gerincferdülés, Teniszkönyök, Lúdtalp.....
Komplex kezelést fejlesztettem ki, hogy a leghatékonyabban tudjak segíteni: Csontkovácsolás + gépi masszázs + köpölyözés+ gerincpad
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
9 korábbi értékelés - Érmelléki Attila csontkovács
Parcsami Rita Parcsami Rita
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 05. 16. 17:41

Térdfájással érkeztem, csontkovácsolást szerettem volna. Ehelyett 15 perc köpölyözést kaptam és szó szerint egyet egyet húzott a lábaimon. Öltözéssel beszélgetéssel együtt nem volt több 20 percnél.
Többre számítottam 10.000 forintért
Pláne hogy köpölyözést máshol is csinálnak 2-3000 forintért. A weboldalon Alap Csontkovácsolás + Köpölyözés +végtagkezelés van írva a 10ezer forintért. Ehhez képest szimpla köpölyözést kaptam semmi mást. Ráadásul amikor szóvá tettem mindezt a facebookon, a súlyomra tett személyeskedő célzást. Ami teljesen irreleváns, hiszen nem azt reklamáltam, hogy nem használt semmit a kezelés,a valóban igénybe vett térdeimen hanem azt hogy csontkovácshoz mentem drága pénzért, de csontkovácsolást nem kaptam.

Salakta Anikó Salakta Anikó
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 04. 07. 08:41

Attilával már a találkozás is nagy élmény. Nekem 2 és fél hétig fájt a derekam és csak nem akart elmúlni az ellehetetlenítően erős fájdalom. Minden mozdulat fájdalommal járt és nem tudtam elvégezni a munkámat. Aztán úgy döntöttem felhívom azt a Soproni orvost, akihez jár családom több tagja is, de ő nem tudott fogadni. Egy ezer kétszáz kilométeres autós út előtt álltam, nem volt más választásom segítségre volt szükségem. Interneten láttam Attila elérhetőségét. Rögtön hívtam. Egy kedves hölgy válaszolt, aki tudomásomra hozta, hogy Attila mindig szakít időt azokra, akiknek erős fájdalmaik vannak. Aznap délutánra kaptam időpontot. Imádtam, ahogy Attila minden mozdulatát elmagyarázta és türelemmel, hozzáértéssel foglalkozott velem. Akkor és ott fontosnak éreztem magam. Éreztem a törődést. Rögtön utána előre hajolva földre tettem a két tenyerem. Hihetetlen volt. Két nap után napközben már semmi gondom, az éjszakai fájdalom is múlik. Annyira be volt gyulladva az egész terület a deréktól egészen a fenék aljáig, hogy a köpölyözés után tele voltam piros foltokkal, ami a gyulladás helyét mutatta. Attila megkért, hogy hívjam fel és mondjam el neki, hogyan vagyok. Biztosított róla, hogy ha fáj még szombaton és vasárnap is fogad. Szuper jó srác.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki meg akar szabadulni mozgásszervi problémájától. S.Anikó

Vendég felhasználó Vendég
2017. 05. 31. 15:48

Sajnos, nem lehet hozzászólásra reagálni, ezért ezért engedjék meg, hogy itt tegyem meg. Érmelléki Attila Csontkovács vagyok :-) Sajnos Parcsami Rita úgy gondolja, hogy minden lehetséges fórumon megpróbál lejáratni, egyenlőre gyér sikerrel de a tisztesség úgy kívánja válaszoljam meg a negatív kritikát is...A hölgy valóban járt nálam és jelezte felém elégedetlenségét a kezelés után kb 2 héttel.. Amikor az időpont megkeresés történt, már jeleztem neki, hogy NEM fogom tudni egy alkalommal megszüntetni a problémáját, elsőre maximum gyulladást tudunk csökkenteni. Én magam is túlsúlyos vagyok, aki járt nálam tudja, hogy teljes elfogadással vagyok mindenki iránt DEEE egy 170 kg-os túlsúlyos embert képtelenség úgy kimozgatni és egy jól irányzott mozdulattal vissza tenni a helyére a dolgokat, mint egy jóval kisebb súlyút, ez tény, csak és kizárólag ezért mertem hivatkozni a hölgy súlyára...Varázsló nem vagyok, azonnali, egy alkalmas gyógyulást ebben az esetben nem tudtam megvalósítani (de nem is ígértem). Tisztelettel köszönöm a többieknek az elismerő szavakat ! Üdvözlettel Érmelléki Attila Csontkovács

Hasonló szolgáltatók a közelben

Vendég felhasználó Vendég
2017. 03. 28. 17:27

Ėn pár napja jártam Attilánál(szinte azonnal fogadott) mert a nyakamat, úgy ėreztem mintha bebetonozták volna(fordítani nem tudtam, mellė kemėny fejfájás), a vállomon ,mintha tonnák ültek volna ,ės persze a hátam is "egybe volt".Attila rögtön tudta mit tegyen, elmondta mit fog csinálni.Vissza "tekerte"a nyakamat a helyėre :-) , kaptam köpölyözėst, nyak-váll-hát ra(e műveletet fėnykėpen rögzitette,engedėlyemmel, kezelės után megmutatta ės nekem tovabb küldes után kitörölte előttem)
A kezelės nem volt fâjdalmas inkabb csak fura.:-) Az eredmėny: már nem felsőtesttel együtt nėzek körbe :-)mivel nagyon lazán tudom tekerni a nyakam :-), a vállamrôl "leszálltak"...ės a quasimodo (görbe) testartásombol egy normális, egyenes tartást varazsolt Attila.:-) Elkepesztő,hogy ki tudom huzni magam, ės nincs hátfájdalom, csak igy kėnyelmes már.Aki nem szeretne jövőėvtizedre az orvosnál időpontra várni, zsáknyi pėnzt orvossagra költeni, hanem szeretne gyorsan jobban lenni, keresse bátran Attilat. :-) Ėn is fogom mėg, fájdalom nėlküli esteben frissülėskėnt, ha elnyűt alkatrėszeim fájni fognak,gyôgyulásėrt.Köszönöm a kezelėst Attila

Vendég felhasználó Vendég
2016. 12. 09. 14:50

Üdvözlet!
Napok óta derékfájással küszködtem...több masszőr ismerősöm is van, de most az internet nyújtotta segítséget használtam, hogy egy olyan "valakit" keressek, aki komolyabban jártas a gyógyításban, kellett valaki aki a becsípődést tudja kezelni...így akadtam Atira, először a weblapjára, majd a Facebook oldalára.
Aki nem volt még hasonló kezekben, először kicsit idegenkedik a találkozástól, szerintem 90%-a az embereknek nem mer elmenni csontkovácshoz. Bevallom én is így voltam, de a fájdalom erősebb volt, mint a félelmem. Nem hazudok, ha leírom, jelenleg( kb. 3 órával a kezelés után) azon gondolkodom, hogy az elmúlt héten kellett volna összesen 3 nap alatt futnom 20 kilométert, azt most egybe lefutom, mert egyszerűen nyoma veszett a fájdalomnak és kicsattanok az erőmtől!!!!!! Elképesztő, hogy profi szaktudással és a betegek iránti tiszteletével, több évnyi rutinjával, sikerült megszabadítani a napok óta gyötrő fájdalmamtól. Ha valaki egy kicsit is kételkedne, bátran ajánlom Atit, tökéletes ember!!!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 29. 11:57

Ma jártam Attilánál mert szinte mozogni is alig tudtam. Két porkorongsérvem van amit nagyon kevesen nem mernek elvállalni mert félnek tőle. Attila fogadott miután egy hete rossz mozdulat következtében egyre nagyobb fájdalmaim voltak a derekamba, ami kisugárzott a lábamba. Attila végig kérdezte a bajaimat és ennek függvényében állt neki a kezelésnek. Féltem, hogy fájdalmas lesz, de semmit nem éreztem. Sőt mikor kijöttem tőle az ajtón már sokkal jobban éreztem magam és a fájdalmaim is jelentősen alább hagytak, Pár óra elteltével is folyamatosan jobban érzem magam, pedig Attila elmondása szerint a kezelés után 1 nappal lesz igazából sokkal jobb. Bátran merem ajánlani Attilát, tudja mit csinál és egyáltalán nem fájdalmas a kezelés a hiedelmekkel ellentétben. Annyira figyel a betegeire, hogy megkért hiába lesz vasárnap akkor is küldjek neki üzenetet hogyan érzem magam.
Köszönöm a gyors segítséget.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 23. 17:04

Első kezelés óta eltelt 2 hét, alig várom, hogy újra mehessek. Azzal kezdtük, hogy Attila megkért, hajoljak le, és érintsem meg a földet. Természetesen nem ment. Megígérte, hogy mire végzünk sikerülni fog, így is lett.
Már első alkalom után jobban érzem magam, a majdnem mindennapos nyakfájás miatti fejfájásom, a két hét alatt 3szor jelentkezett.
Úgyhogy köszönöm szépen Attilának, hamarosan találkozunk.
Ajánlom mindenkinek, keresse őt, ha remek csontkovácsra van szüksége

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 23. 17:03

Párommal tegnap jártunk először Attilánál. A kezelésen én csak kísérőként voltam jelen, Attila a párom fájós hátát kezelte. Még soha nem voltunk csontkovácsnál, ezért előzőleg mindketten rendesen be voltunk rezelve, főleg attól, hogy a kezelés fájdalmas lesz. Örömmel jelentem, tévedtünk! :) Attila már a bemutatkozásnál nagyon jó benyomást tett ránk, tájékoztatott a kezelés menetéről, illetve arról, hogy kísérőként végig jelen lehetek a kezelőhelyiségben. A kezelés közben Attila folyamatosan mondta, hogy mit fog csinálni, és hogy ennek milyen hatásai lesznek a kezelt testrészre. Számomra a legmegdöbbentőbb az volt, hogy a hatások már közvetlenül a kezelés végén szemmel láthatók voltak: a párom hátán olyan izmok „jelentek meg”, melyeket azelőtt egyáltalán nem voltak láthatók, a nyakszirtje alatti duzzanat összezsugorodott, a hátfájdalma megszűnt, illetve az egész tartása sokkal egyenesebb lett. Mindez egyetlen – ténylegesen fájdalommentes – kezelés után, ami nekem több mint meggyőző. Külső szemlélőként az alábbiakat tapasztaltam még: a „rendelő” nagyon igényes, rendezett és tiszta, tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, és van külön öltöző/váróhelyiség is a kezelőszobán kívül. Összességében nagyon pozitív élmény volt, amit mindketten köszönünk, Attila!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 22. 23:18

Mária vagyok.Értékelésem csak azért 5.csillag mert itt nem lehet többet jelölni.Fél éve szenvedte gerincsérvemmel.Ezt az orvosi véleményt már többen ismerjük,meg kell tanulni ezzel élni.A gerincemmel tudok együtt élni,de a kínnal és a fájdalommal nem.Szerencsére,hogy ràtalàltam Attilára.Ha nem tapasztalom meg saját testem az eredményt talán el sem hiszem.Három komplett kezeléssel meg szabadított a kíntól és fájdalomtól. A sok gyógyszer költsége fedezte volna a kezelési költségem.És a csontkovácsolàs három alkalom után vissza adta mosolyomat.Könnyeimtől megszabadított.Szakíts a fàjdalommal,ez nem depreszió.A túlsuly ha kevés vagy sok akkor sem kell úgy élni mint éna/múltban/Kedves Attila én nagy tiszteĺője vagyok 62 évesen is.Meghajlok ön előtt mert már fájdalom nélkül megtudom tenni.Ön egy igazi empatikus nagy EMBER.