Erdős és Fiai Cukrászda

(5.0) - 10 értékelés
Cím:
1115 Budapest, Etele tér 3
Telefonszám:
+36-1-2033226
Kategória:
Cukrászda

További információk

Saját készítésű sütemények, különleges főzött kézműves fagylaltok. Szeretettel várjuk vendégeinket.

Régimódi finomságok
Egyedi Erdős-sütemények
Francia sütemények
Torták ünnepléshez
Kézműves fagylaltok
Pohárkrémek
Parfétorták
Parfésütemények
Sós falatok
Péksütemények, friss croissant és pogácsa minden reggel
Tea, forró csokoládé
Frissen facsart gyümölcslevek
Kávékülönlegességek
Nyáron limonádé, málnaszörp

Torta rendelési lehetőség!
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Erdős és Fiai Cukrászda
B. Bern B. Bern
32 értékelés
0 követő
9 plecsni
37 hasznos vélemény
2014. 02. 11. 15:45

Budapest, ha nem az ország legjobb fagyija!!! A pisztácia fagyi olyan,mint a legjobb szicíliai fagyizóban szóval nem semmi ! És a sütik is jók, de ha jó idő van fagyizni kell!! Tortát is rendeltünk már tőlük : az is hibátlan volt.

K. Ildikó K. Ildikó
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 27. 00:09

Bátran állíthatom, hogy az ország legistenibb fagylaltját itt ettem. Hatalmas adagok és olyan ízkavalkád vár, hogy nehéz leírni. Tényleg nagyon sokféle fagyit kóstoltam már életemben és gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de ha valaki eljön ide, biztos hogy nem fog többé máshová menni. Végtelenül kedves, udvarias a kiszolgálás, és a döntésképtelenség a bőség zavara miatt. :)Köszönöm az élményt!

Ruzicska Rozi Ruzicska Rozi
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
13 hasznos vélemény
2013. 10. 13. 20:09

Imádjuk a fagyit, és a sajtos tv ropijukat :) jó nagy gombócok vannak, többször is elautóztunk ide, csak az ízekért. A sor gyorsan megy, ha szerencséd van, le is tudsz ülni, és úgy nyalni a fagyicsodákat :-)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
49 értékelés
Thumbnail Budai Vár 1011 Budapest, Vár 1.
30 értékelés
vendel1 vendel1
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 07. 16:21

Többször is jártam náluk a nyáron, a fagyijuk isteni, mindig hosszú sor kígyózik az utcán. Nem kommersz, hanem minőségi alapanyagokból készülnek a fagyik. Nem csak alap ízek vannak, hanem különlegességek is megtalálhatóak, pl.: sós karamella, erdős fagylalt, grapefruit, banános csoki, menta, ibolya, stb. Télen is van fagyijuk csak nem olyan nagy a választék mint nyáron. A sütik is nagyon finomak:gesztenyés alagút, erdős torta, ezerlapos krémes, ekler fánk. A pogácsájuk is jó.
A személyzet nagyon kedves és készséges valamint emberséges. Egyszer szemtanúja voltam, hogy egy kéregető állt előttem a sorban és fagyit akart venni, de pár forint hiányzott egy gombóc teljes árához. A lány, aki kiszolgált, eltekintett ettől és adott neki egy gombóc fagyit. Ilyen emberséget is ritkán lát az ember, ma Budapesten.
Az Erdős Cukrászda is jó példa arra, hogy a minőséget az emberek megfizetik még válság idején is és csak gratulálni tudok nekik ahhoz, hogy rájöttek, hogy a XI. kerületben nem volt eddig igazán jó cukrászda.
Mindenkinek ajánlom, hogy ha az Etele téren jár, feltétlenül térjen be egy kis édességre!

Földi Andrea Földi Andrea
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 09:03

Nagyon finomak a fagyik, és mindig van valami újdonság. A kiszolgálás kedves. Az üzleten is látszik, hogy igyekeznek mindig újítani, fejlődni. Mindenki a fagyiért szokott jönni, de a süteményeket is érdemes kipróbálni.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
55 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 10:48

Valaki megsúgta, hogy ilyen fagyit még Magyarországon eddig nem lehetett enni, mint az Etele téren az Erdős cukrászdában, és mivel szerencsére közel is esik egy késő nyári estén ki is ruccantunk családostul, hogy leteszteljük mire is a nagy hírverés. Kis, kulturált sarki üzlet, viszont ami megütötte először a szemünket, hogy mekkora sor kígyózik a külső fagylaltos pult előtt. A választék a klasszikus csoki-vanillia-eper ízek mellett mindenféle fantázia kreációt tartogat, köztük magyarosan kétféle bor fagylaltot is, persze erre repültünk rá először különlegessége miatt, de ugyanilyen jól esett a mézes-mandulás vagy a Baileys-es. 220Ft-ért mérnek egy adagot, amit inkább lapátolnak, és amennyire meg lehet állapítani legalább két gombóccal felér. Nem telt bele két nap és „véletlenül” megint arra jártunk, akkor már a kávét is teszteltük a benti ücsörgővel együtt, mindenesetre nem fogunk a következő nyárig várni, hogy benézzünk az Ersős-be.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 11. 08:56

A fagylaltot mindig mérlegen mérik le, a kiírt adagnál se többet, se kevesebbet nem adnak. Itt az ember pontosan tudja, hogy annyit kap a pénzéért, amennyi jár. A minőség pedig jobb, mint bárhol máshol Budapesten.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 10. 20:40

Interneten olvastam a cukrászdáról, mivel nem messze lakom, gondoltam elmegyek felfedezni, a fagyikat kóstoltam, azok közül is inkább az új ízeket, az ár középmagas, de eleinte, elfogadható volt az ár-érték, aztán már később, a kiszolgálók szóltak egymásnak. hogy .. Ne tegyél annyit egy adagba!" A többi sorbanálló is felkapta a fejét, és volt aki zsörtölődött is, ezek után másik cukrászda után néztem.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 05. 16:20

Nagyon finom különleges sokféle fagylalt kaphatók.A kiszolgálás is nagyon barátságos

Vendég felhasználó Vendég
2013. 06. 12. 10:22

Fantasztikus ízek, kedves kiszolgálás, jó idejönni, ajánlom mindenkinek!!!