El Rapido Grill & Tequilla Bár

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Kazinczy utca 10
Telefonszám:
+36-30-2792861
Kategória:
Tapas, Grill, Mexikói étterem

További információk

Fent mexikói friss grill szendvicsek, tequila bár, magyar borok,
különleges kávék, a pincében a Grand Bazar Bar mulató. rendkívüli ital választékkal és alacsony árakkal, bulival, jó hangulattal vár és minden tárgy eladó!
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - El Rapido Grill & Tequilla Bár
T. Hliva T. Hliva
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 10:20

Mindig szívesen megyek le barátokkal, párommal is! Finom és sokszínű az étel és ital választék. Gyors és kedves a kiszólgálás. törzsvendégnek érzem magam! Javaslom bármikor egy kis esti szórakozáshoz hogy térjünk be. Ha tehetem csak ide ülök be (enni is) :).

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 22:01


Az El Rapido a Kazinczy utcába varázsolja a hamisítatlan mexikói hangulatot. Markánsan fűszerezett mexikói ételek tömkelege enyhíti az üres gyomrok korgását, bár az én húsos taco-m csalódást keltően kicsike volt- vagy csak én voltam túl falánk. De a méretét meghazudtolóan csípős volt, nem kellett csalódni az imádott salsa szószban. A kajáldás részen mindenféle tartós élelmiszert, például speciális fűszereket, szószokat vagy tésztákat is meg lehet vásárolni. A lenti részen retró berendezési tárgyak eklektikus és kissé szürreális összevisszasága fogadott minket, és mint utólag kiderült, ezek a használt mütyürök és kisebb-nagyobb ereklyék mind megvásárolhatóak. Tehát a hely tulajdonképpen zsibvásár, kocsma és kajálda is egyben, ez a kombináció azért közel sem mindennapi. Az elképesztő tequila-kínálat pedig csak a hab a tortán… aki az összeset végigkóstolja, az tuti alkoholmérgezést kap.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
166 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 20:55

A Kazinczy utca mára igazi forgatag lett. Egymást érik a jobbnál jobb helyek, és itt, épp a Szimpla szomszédságában húzódik a kis mexikói bár. A bár nagyon pici, de belépsz és hatalmába kerít Mexikó. A földszinten van egy nagyobb leülős rész is, de engem pont az fogott meg, hogy két szórakozóhely között bóklászva, az ember csak belép ide és kér egy tequilát, majd kellemesen kimelegedve máris mehet tovább. Persze, aki éhes az tud enni mexikói specialitásokat, de engem inkább a tequilák széles választéka nyűgözött le. Érdemes ilyen kis kincseket is kipróbálni, külön jó, hogy új ízvilágot lehet kipróbálni mind az ételek, mind az italok terén.

Hasonló szolgáltatók a közelben