Egri Járási Földhivatal

1 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás: 08:00-16:30
Nyitva
Cím
3300 Eger, Barkóczy utca 7.
Kategória
Kapcsolat
Nyitvatartás
Hétfő: 08:00-16:30
Kedd: 08:00-16:30
Szerda: 08:00-16:30
Csütörtök: 08:00-16:30
Péntek: 08:00-14:00
Fizetési módok: Készpénz
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

Igénybe vehető szolgáltatások: Ingatlan nyilván tartás: -Tulajdoni lap másolat kérése, illetve tájékozódás az ingatlan-nyilvántartás tartalmáról. -Okirat másolat kérése. -Tájékozódás a beadványokról: az átvezetésre benyújtott (rendszerint ügyvéd által) okirat bejegyzésre alkalmas-e, vagy hiánypótlásra szorul. Előzi-e a beadványt valamilyen ügy, amely a bejegyzést befolyásolja, esetleg kizárja. -Fellebbezések előterjesztése. -NFA életjáradéki pályázatok előterjesztése a pályázási időszakban. Földmérés: -A földmérési és térképészeti állami alapadatok kezelése és szolgáltatása. -Az állami alapadatok nyilvántartása, és az azokban bekövetkezett változások folyamatos vezetése. -A földmérési tárgyú beadványokkal kapcsolatos ügyek intézése. -A sajátos célú földmérési munkák vizsgálata és záradékolása. -A felmérési, térképezési és területszámítási hibák kijavítása. A felmérési és térképezési hiba kijavításánál a jogi szabályozás értelmében a meglévő birtoklási viszonyokat a földhivatal nem változtathatja meg. Vitás esetben a jogerős bírósági végzésben rögzített határvonal kerül a földhivatali nyilvántartásba. -Az állami alapadatokban bekövetkezett hivatalból észlelt változásokkal kapcsolatos feladatok végzése. -A földrészlet határok megjelölésével és megállapításával kapcsolatosan ráháruló feladatok ellátása. -Az ingatlan-nyilvántartás tartalmát nem érintő térképi változásokkal összefüggő bejelentési kötelezettség betartásának ellenőrzése. -Telekalakítási engedélyezési eljárás, egyesített telekalakítási eljárás. Földvédelem, földhasználat: -földvédelmi engedélyezési eljárás lefolytatása, földvédelmi szakhatósági állásfoglalás kiadása, -a hasznosítási kötelezettségek és a parlagfű-mentesítési kötelezettség ellenőrzése, -földminősítési eljárás lefolytatása, -művelési ág változással kapcsolatos mezőgazdászi feladatok ellátása, -földhasználati nyilvántartás vezetése, a földhasználati nyilvántartásból történő adatszolgáltatás.
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
1 korábbi értékelés Egri Járási Földhivatal
Székely Józsefné Székely Józsefné Székely Józsefné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014.01.16 15:32

Mindég szívesen megyek az Egri Földhivatalhoz, mert nagyon korrekt kiszolgálásban volt és van részem. Földmérő lévén fontos szakmai és egyéb útmutatásokat kapok. A vizsgálatra leadott munkákon nem ülnek és rövid idő alatt visszaküldik. Köszönöm.

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Heves Megyei Kormányhivatal Földhivatala 3300 Eger, Barkóczy utca 7
értékelés
Thumbnail Budapesti 1. számú Körzeti Földhivatal 1117 Budapest, Budafoki út 59.
2 értékelés
Thumbnail Budapesti 2. számú Körzeti Földhivatal 1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
értékelés