Édenpark Étterem és Pizzéria

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
2360 Gyál, Bacsó Béla utca 38
Telefonszám:
+36-29-345440
Kategória:
Pizzéria, Magyar konyha

További információk

A klimatizált étterem Gyál központjában található. Magyaros ételspecialitások mellett kímélő és vegetáriánus ételek valamint pizzák is megtalálhatók az étlapon.
Első értékelő
Megnyitás
1992. 05. 10.
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Édenpark Étterem és Pizzéria
Lozsi Mariann Lozsi Mariann
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 18:21

Egy rendezvényt tartottunk ott. Azelőtt sosem voltam az édenben, de azóta is szívesen megyek. Sokszor nagyon jól hangzik az, hogy X összegért annyit ehetsz, amennyit bírsz, de ez sokszor csalódást tud okozni, mert csak a mennyiségre koncentrálnak és a minőség ezzel elúszik. Az édenben ez nem így van. Mindig nagyon finom és bőséges ételeket kínálnak és igen korrekt áron!!
Eddig még nem fordult elő olyan, hogy nem tudtam volna választani, vagy nem maradt valamiből. Ezért is veszélyes, mert könnyen nagyon sokat lehet enni.:)Az első benyomás, hogy belépéskor, hogy fogadnak. Oda jön e a pincér az érkezéskor, lesegíti e a kabátot, odavezet e az asztalhoz, kihúzza e a széket.Itt mindenki kedves és figyelmes nem tul zsufolt de mégis mindig vannak ,akár napközben akár este.
A következő momentum,ami nekem fontos hogy az étlap átnyújtása után önként ajánl e valamit a felszolgáló, vagy megkérdezi e, hogy ismerjük e a konyhájukat.Mert szerintem a felszolgáló az étterem arca, és egyben az értékesítője is, sok múlik rajta is.Itt mindezt megkaptam és nem hinném ,hogy egyedi eset volt.
Most már egyre több helyen alkalmazzák, azt a kis figyelmességet, gesztust, hogy míg várakozol a kiválasztott ételre, grátiszként kis falatkákat hoznak ki, amiket eszegethetsz várakozás közben. Ez nem egy nagy beruházás az étterem részéről, de a vendég számára szimpatikus ez a figyelmesség.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki kellemes környezetben szeretne jo izüt enni és nem drágán .

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Somló Pál gyermekorvos Gyál 2360 Gyál, Kőrösi út 9.
4 értékelés
Thumbnail Vadászi Étterem 2220 Vecsés, Dózsa György út 15
6 értékelés
Thumbnail Budapest Babaáruház-Kis-és Nagyker 1188 Budapest, Nagykőrösi út 28
7 értékelés