Édenkert Csárda Fogadó

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
3031 Zagyvaszántó, Jókai Mór út 14, A
Telefonszám:
+36-37-386238
Kategória:
Pizzéria

További információk

Zagyvaszántó Magyarország északi részén a Zagyva folyó mentén, a Mátra és az Alföld találkozásánál helyezkedik el. Kedvező fekvése, könnyű megközelíthetősége (Budapesttől 70 km) révén kiválóan alkalmas pihenésre, horgászásra (Palotás, Ecséd, stb.) vagy innen szervezhetik kirándulásaikat a Mátrába, Hollókőre.

Akár hosszabb időre, akár átutazóban tartózkodik nálunk, garantáljuk, hogy kellemes, családias, édeni környezetben fogja magát érezni. Étkezéséről gyors szakácsok illetve figyelmes és segítőkész felszolgálók gondoskodnak. Négy nyelvű étlapunkról közel 90 féle ételből és 20 féle pizzából választhat, akár egyéni kérés alapján.
120 fős éttermünkben és 40 fős nyári teraszunkon családi vagy baráti rendezvényeinek a lebonyolítását is vállaljuk.15 fős télikertünk kisebb születésnapi zsúrok idilli helye. Légkondicionált különtermet tudunk biztosítani konferenciák illetve tárgyalások lebonyolításához.

Ha megfáradtan szállásunkat is igénybe kívánja venni, rendelkezésére áll 5 darab 2 ágyas illetve 2 darab 1 ágyas pótágyazható szoba, melyek összkomfortosak, mindegyike tartalmaz fürdőszobát, telefont, minibárt, SAT – TV-t, légkondicionáló berendezést. Autója részére pedig díjmentes parkolási lehetőséget biztosítunk saját, részben fedett, zárt parkolónkban.
Első értékelő
Megnyitás
1989. 10. 01.
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Saját
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Akadálymentesített? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Édenkert Csárda Fogadó
Juhász Zoltán Juhász Zoltán
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 10. 25. 22:38

Már többször jártam itt és mindennel elégedett voltam,az ételek finomak és kiadós adagot adnak és nem drága.A felszolgálás gyors és igényes szobát még nem vettem ki de biztos hogy az is megfelelő családok és magánszemélyek számára egyaránt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Csillag Patika Bt. 3023 Petőfibánya, Liszt Ferenc utca 6
1 értékelés
Thumbnail Dr. Löcsei Ágnes háziorvos 3021 Lőrinci, Lőcsei út 14.
1 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés