Édenkert

0 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Bródy Sándor utca 17.
Telefonszám:
+36-70-6604574
Kategória:
Szexshop

További információk

Az erotika mindig is fontos szerepet játszott életünkben.

Nem csak a férfiakéban!

Ők eddig is számtalan üzletben kényelmesen nézelődhettek, kérdezősködtek, vásároltak... De mi, nők is szeretnénk időnként elbűvölni a párunkat, vagy feldobni (még jobban) a szexuális életünket. Csakhogy, ha erotikus fehérneműt, vagy valamilyen szexuális játékszert szeretnénk venni, közben nem feltétlenül kell kényelmetlenül éreznünk magunkat. Az Édenkert egy kifejezetten nőknek kialakított üzlet, ahol barátságos környezetben nézelődhetsz, az eladólányoktól bármit kérdezhetsz anélkül, hogy zavarba jönnél. Lányok által összeállított választékunkból biztosan találsz kedvedre valót, amivel aztán meg leszel elégedve.


Erotikus fehérneműk és szexjátékszerek

Végre egy üzlet, ami igazán a nőkről szól!

Mi is kell egy izgalmas éjszakához? Erotikus ruha, esetleg szexi fehérnemű, netán harisnya, vagy babydoll, síkosító? Ezeket mind megtalálod az Édenkertben.

Női szemmel összeválogatva, nem csak a hölgyek örömére:
számtalan gyönyörű erotikus fehérnemű, szexi ruha, babydoll, fűző, cicaruha, lakk ruha és fehérnemű található webáruházunk kínálatában extra nagy XL és XXL méretben is. Valamint többféle erotikus társasjáték és persze a szexjátékszerek között rengeteg vibrátor a legegyszerűbbtől a professzionális tudásúig, különféle vibráló és erekciótartó péniszgyűrű, gésagolyó, vibrációs tojás, minden igényt kielégítő vibrátor készlet...
A legkényelmesebb vásárlást biztosítva diszkrét csomagolásban házhoz is szállítjuk. Budapesten és Szegeden ingyenesen!
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Édenkert

Hasonló szolgáltatók a közelben