Eat & Go

0 értékelés
Cím:
1056 Budapest, Molnár utca 4.
Telefonszám:
+36-1-4110790
Kategória:
Magyar konyha, Nemzetközi étterem

További információk

Otthonos, házias, nemzetközi, reform, sokoldalú, modern, bio, és még milló jelzőt koptattak már el az étkeztetésben egymással vetekedő éttermek, szolgáltatók. Aki ezen a piacon szeretné magára felhívni a figyelmet, annak ma már nem elég egy hangzatos szlogen. Minőség, mennyiség, kedvező ár/érték arány, egyedi hangulatú belső tér és hívogató külső és még ez sem elég!

Az Eat & Go étkezde valami olyan új, ami egyben régi is: mindenkiben megmozgat egy érzést, egy rég elfeledett emléket, egy-egy ízt, vagy akár csak egy villanást egy letűnt világ gyönyöreiből. Mindezt minden áldott nap átélheti, ha átlépi küszöbünket.
Enni mindenki eszik: többet-kevesebbet, rendszeresen vagy alkalmanként. Ne feledjük, mégha egy rohanó világban is élünk: enni öröm. Mi teszünk róla, hogy valóban a nap fénypontjaként élje meg a hétköznapi ebédeket is az Eat & Go-ban gyorsan és egyszerűen étkezhet, kultúrált körülmények között. Ünnep a gyomornak és öröm a pénztárcának is.
S ha jelmondat is kell, hát legyen:
"Nálunk mindent megtehet, olyasmiket is ehet, amit máshol nem lehet!"

Evés-ivás-szórakozás: Nos, lokál az nem vagyunk, de azért egy kis szórakozást mi sem tagadunk meg kedves vendégeinktől: állandó és változatos játékokkal várjuk a betérőket, hogy ne csak a test kapja meg a magáét, adunk a szellemnek is!
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Eat & Go

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés