Dunaparti Pizzéria

(3.5) - 3 értékelés
Cím:
2315 Szigethalom, Dunasor 72
Telefonszám:
+36-24-403628
Kategória:
Pizzéria

További információk

Az étterem a tököli parkerdő mellett található. A pizzák fatüzelésű kemencében készülnek, s emellett egytálételek, frissensültek, saláták, desszertek is megtalálhatók a kínálatban.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Dunaparti Pizzéria
Mandragora Mandragora
2 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 07. 10. 10:26

07.08-án este baráti meghívásra beültünk, a lassúság rendben, mert sokan voltak,valószínűleg új lány van, mert tányérokért külön szólni kellett, nem akartuk szalvétán enni a pizzát, ha már beültünk. Repedt üvegpohárban szolgálták fel a limonádét a gyereknek, kérésre nem újat adtak hanem átöntötték másik pohárba, mondván ennyit megteszek. Mégis mit gondoltak, hogy a szilánk az átöntés hatására felszívódik? A válasz miszerint minden poharunk selejt elfogadhatatlan. Az a hely ahol nem fontos a vendég nem érdemli, hogy oda járjanak. Soha többet nem megyünk, és nem is ajánljuk.

Papp Zoltán Papp Zoltán
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 12. 20. 14:09

A környék talán egyetlen diszkrét helye.Szeretünk idejárni,a pizza isteni és laktató.Rendeléseket hamar teljesítik.Bár kissé drága,de megéri.Csak ajánlani tudom.Remélem még sokáig ehetünk ott,mert a környéken a többit simán veri!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2013. 07. 09. 18:03

Elég korlátozottak a lehetőségek Szigethalmon, ha jó pizzát akarunk enni. Konkrétan le kell menni ehhez a dunapartra, ami szerencsémre bicajjal és autóval közel van, úgyhogy hamar lent lehetek a barátaimmal, vagy nővéremmel a pizzériánál, ahol eddig minden étel ízlett, amit rendeltem. Értem ez alatt a pizzát, a palacsintát és a rántott sajtot.
Kávét is megéri kérni, mert az is nagyon finom.
Egyedül annyi bajom van a hellyel, hogy a pincérek némelyike úgy néz az emberre, mintha azt kérdezné, hogy „Te meg minek jöttél ide?”
Néha az is előfordul, hogy összekeverik a rendelést, de ez akkor van, amikor sok a vendég, és nem győzik a munkát a lányok.
Összességében kellemes hely, ahol degeszre ehetjük magunkat, teljesen korrekt árért.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Dr. Csipán Zoltán háziorvos 2315 Szigethalom, Szabadkai u. 71.
3 értékelés
Thumbnail Oázis Wellness Park 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 184.
13 értékelés
Thumbnail Kürtöskalácsos 2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság útja 16.
3 értékelés