Dreamwave Kft.

0 értékelés
Cím:
1012 Budapest, Attila út 123.
Telefonszám:
+36-70-2575291
Kategória:
Bútorbolt

További információk

A masszázs fotel előnyei
A masszázs fotel fizikai alakfelmérő szenzorai megmérik a testtömeget és a magasságot minden egyes használatnál azért, hogy lokalizálják az akupresszúrás pontokat.

A "GK" (Grasp & Knead) görgők megragadják és gyúrják a nyak- és a vállizmokat, akár egy emberi kéz. A masszázs fotel ezáltal enyhíti a mindennapi munka és a rossz testtartás által okozott fájdalmat.

A masszázsfotel Multi-Pont Shiatsu talp- és lábmasszázs funkciója serkenti a keringést, javítja a sejtek oxigén ellátását.

A masszázs fotelbe épített feszültség detektáló szenzorok lokalizálják és kezelik a nyomás alatt lévő területeket a test visszajelzései alapján, így csökkentve a stresszt.

A masszázsgörgők és a légpárnák együttműködése a derékfájdalmakat is csökkenti, a masszázs fotel rendszeres használatával jelentős javulás érhető el.

A masszázs fotel lábtartó részébe épített sarokmelegítők feloldják lába merevségét, ellazítják végtagjait, és az egész testre kihatóan fokozzák a keringést.
Miért jó a masszázs fotel?
A masszázs fotel olyan, mintha lenne egy privát házi masszőrünk és csontkovácsunk egy személyben. Bármikor igénybe vehetjük szolgáltatásait, amikor csak kedvünk tartja - egyszerűen beleülünk a masszázs fotelbe és elindítjuk valamelyik programot.
A masszázs fotel iránti igény napjainkban
Mozgásszegény életmódunk, az ülőmunka, a stressz, a helytelen testtartás, és az esetleges sérülések, balesetek mind-mind negatívan befolyásolják egészségünket.

Mivel a gerincoszlop, a csontrendszer egészséges és fájdalommentes működése nélkülözhetetlen a tevékeny és boldog élethez, a masszázs fotel által nyújtott gyógyító-regeneráló hatások és a megelőzésben betöltött szerepe egyre fontosabbá válik napjainkban, egyre többen választják ezt a házilag is igénybe vehető megoldást.
A masszázs fotel működése
A masszázs fotel görgőrendszere az emberi kéz nyújtotta masszázst utánozza le. A görgők szabályozott módon kiemelkednek, és nyújtó-húzó mozgással lazítják el a kötőszöveteket, izomzatot, ízületeket.

A masszázsfotel csökkenti a porckorongok közötti feszültséget, eloszlatja a fájdalmat, segít visszaállítani a természetes, egészséges állapotot.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Dreamwave Kft.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés