Dr. Szirmai János fogorvos

Értékelés 3 értékelés 2.5

Elérhetőségek

Cím: 1032 Budapest , Vörösvári út 88-96.

Telefon: +36-1-3889180


Kategória: Fogorvos

Hétfő 08:00-14:00
Kedd 08:00-14:00
Szerda 14:00-20:00
Csütörtök 08:00-14:00


További információk

Rendelés pénteken:
-páros héten: délután
-páratlan héten: délelőtt.

III. kerületi felnőtt fogorvosi szolgálat.

Vélemények, értékelések (3)

  • Mumtaz
  • 1 értékelés
  • 0 követő
  • 0 medál
  • 1 hasznos vélemény
Értékelés
Én nem mondom, hogy jók a fogaim, de pár évvel ezelőtt csak mégrosszabbak lettek.
Kezdjük azzal, hogy gyökérkezelést csinált egy gyulladt fogamon. Hogy gyulladt, az a röntgenen látszott. Az, hogy ilyenkor az éruéstelenítő semmit nem ér olyenkor, azt pont Ő hangoztatta egy korábbi kezelésnél. Ehhez képes suanaszét szúrkálta a számat injekcióval, ami semmit sem ért, majd megcsinálta a gyökérkezelést. Életemben nem éreztem még olyan fájdalmat. Majdnem letéptem a karfát fájdalmmamban.

A másik, amit elrontott, hogy 14 évesen letört az egyik metszőfogam. Ő erről lebette a pótlást és újat csinált. Ez két nap múlva le tört. Hívtam időpontért és mondtam, mi történt. A telefonba hazudott mondván, hogy az nem lehet az Ő hibája, mert ahhoz a foghoz még nem is nyúltunk. Teljesen hülyének nézett. Visszamentem, megcsinálta. 2 hét múlva kegyetlenül fájni kezdett. Röntgen, gyulladás. 1 hét múlva gyökérkezelés. A fogamat nem a pótlásnál kifúrta, de úgy, hogy a fúróval a fogam külső felén bement, belül ki, majd a tövénél be (ez köszönhető a fogam alaknak is. Megcsinálta a gyökérkezelést. Egy hét múlva ez a fogam a fúrás vonalában hosszában kettétört. Az egyik fele picit mozgott is. Azt mondta telefonban, hogy a mozgó részt várjam meg, míg kiesik és akkor menjek be hozzá. 4 hónap múlva esett ki. Nem akartam visdzamenni hozzá, de próbáltam időpontot kérni. Azt mondta, hogy 1 hónapra előre be van telve.
Többé nem találkoztunk.

Azért mentem hozzá, hogy rendbehozzon. A "kezelések" után olyan fogaim mentek sorra tönkre, amikkel addig semmi bajom nem volt, vagy hozzányúlt.
Értékelés
Pozitív tapasztalatokat mondhatok, ajánlani tudom. Korrekt kellemes, a betegeire odafigyelő.