Dr. Soltész Pál fogorvos, Debrecen

Értékelés 7 értékelés 4.0

Elérhetőségek

Cím: 4032 Debrecen , Jerikó u. 21-23.

Telefon:


Kategória: Fogorvos


További információk

Rendelés:

Hétfő, szerda: 13.00-19.00
Kedd, csütörtök: 07.30-13.30
Péntek,páros: 07.20-13.20
Péntek, páratlan: 13.00-19.00

17. sz fogászati körzet

Vélemények, értékelések (7)

Értékelés
30 éves tömésemet cserélte ki , kb. 2 hónap múlva kiesett. Nem ajánlanám senkinek. Amúgy kedves, vicces doki, de a fog orvosomtól nem viccet várok hanem jó fogakat.
Értékelés
Jopofa, kedves, viszont tobb fogamat is szoszerint elcseszte. 4 porcelant rakott fel nekem, mind a negy begyulladt, a surgossegis szerint helytelen higenia miatt... 100 ezret fizettem ezert a munkaert, es hadd ne mondjam hogy a porcelanok minosege is silany minosegu volt csak a fel arcomat kellett muteni, mert mar nem volt penzem kicserelni a porcelanokat amiket o rendelt meg es rakott fel. En nem ajanlom ot.
Értékelés
Mindenkinek csak ajánlani tudom :) rettegek a fogorvosoktól, nagyon féltem elmenni, sokáig halogattam, de kár volt!! Annyira ügyes, kedves és figyelmes.. Egyáltalán nem fájt a foghúzás! :)
Értékelés
En 5evig szenvedtem a fogammal mert nem mertem elmenni az orvoshoz mikor hetvegen ugy bedagadt,hogy az ügyeleten kötöttem ki ahol a doktor ur nyitott ajtot, mikor meglattam mar minden felelmem elszalt!!!!!!!!!! Annyira ügyes,rendes kedves aranyos,jopofa! Mostmar nem felek mert tudom,hogy profi dolgozik rajtam es nem is faj!!!!!!!!!!! viki
Értékelés
En meg ilyen belevalo jopofa ügyes orvosnal sosem voltam! Ö tudja a dolgat en mindenkinek csak ajanlani tudom nincs fajdalom! Egy nagyon aranyos ember akihez nem felve megyek! Örülök,hogy a sors hozza iranyított!
Értékelés
dr. Soltész Pál a legjobb fogorvos Debrecenben! :)