Dr. Jerger András szülész-nőgyógyász

Értékelés 5 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 1046 Budapest , Görgey Artúr utca 30

Telefon: +36-1-3694777


Kategória: Nőgyógyász , Szülész

Parkolás: Környéken


További információk

1982 óta az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet szülész-nőgyógyásza. Az újpesti Szülőotthon bezárásáig szülészorvosa, jelenleg a MH Honvéd Kórház orvosa is egyben. Az év orvosa jubileumi Astellas–díj jelöltje.

Vélemények, értékelések (5)

  • iner
  • 819 értékelés
  • 6 követő
  • 31 medál
  • 420 hasznos vélemény
Értékelés
Szerintem az egyik legjobb szülész-nőgyógyász orvos Budapesten. Nagyon kedves, odafigyelő a Doktor Úr. És bár a nőgyógyászati vizsgálat sosem tartozik a kedvenc programjaim közé, de Nála mégsem érzem annyira rosszul magam, mert a humorával sikerül elterelnie a figyelmemet. Egyik barátnőmnek sajnos már többször volt abortusza, de olyan jól végezte a doktor úr a műtétet, hogy még ezek után is, újra és újra sikerült teherbe esnie. Ha Nálam eljön az idő, biztosan őt választom a szülésem levezetéséhez.
Értékelés
Én egy hét múlva szülök! A 9 hónap alatt mindenben 100%ig ott volt! Csak jót tudok mondani! Szerintem a legjobb orvost választottam! :) Boldog vagyok, hogy egy ilyen szakmai tudással rendelkező tapasztalt, vicces, kedves dokinál szülhetek :)
Értékelés
Mindkét gyermekemet nála szültem és profinak tartom Őt. A fiaim 4,5 kilóval jöttek világra, természetes úton, tehát nem volt könnyű, mégis minden rendben ment és csodálatos volt. Ezt a Doktor
úrnak köszönhetem, mivel Ő egy magabiztos, szakszerű, kedves és figyelmes orvos.
Értékelés
Kedves,segitőkész doki. Bármikor lehet rá számítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)