Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész

(4.5) - 17 értékelés
Cím:
1121 Budapest, Mátyás király út 11b
Telefonszám:
+36-1-2744770
Kategória:
Plasztikai sebészet

További információk

1995-ben tértem haza Brazíliából 196 igazolt és dokumentált vizsgaműtéttel, ahol 4 éves szakmai továbbképzésen vettem részt. 1996-ban alapítottam a cégemet, ami jelenleg a Future Clinique Hungary Kft. nevet viseli. 2000-ben a cégem ISO 9001-es minőségiztosítási tanúsítványt kapott.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
17 korábbi értékelés - Dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész
Judddd Judddd
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 05. 20. 12:03

Voltam nála műtéten és nem vagyok elégedett az eredménnyel. Most újra műteni fognak, de egy másik orvos. Én személy szerint nem ajánlom.

Varró Szilvia Varró Szilvia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2014. 10. 26. 09:05

Grigalek Gábor doktor Úr korrekt, közvetlen, nyitott és nagyon jó szakember. Látszik , hogy szereti a munkáját, és nagyon nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik . Számomra megbízhatóbb plasztikai sebész nem létezik, egyetértek azzal, hogy az országban a legjobb ! Mindent az elképzelésemnek megfelelően hajtott végre és gyönyörű lett a mellplasztikám végeredménye !Nagyon jó csapattal dolgozik, mindenki kedves és segítőkész .

Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 03. 14. 18:07

Elég nehéz 10 dicséret után - amelyből mellesleg hetet "vendégek" írtak, tehát utolérhetetlen, nem regisztrált felhasználók - tizenegyedikként véleményt alkotni. Nincs szándékomban lerombolni dr. Grigalek Gábor nimbuszát, azonban jó, ha mindenki tudja, a doktor nem tagja a Magyar Plasztikai Sebész Társaságnak. (Egy időben perrel is fenyegette a Társaságot, amiért ezt az infót kitették a honlapjukra.) Ettől persze még operálhat remekül, azonban elég benézni más értékelő portálokra - például a dr.Bubó orvosajánló rendszerbe -, ahol lehet olvasni szépszámú negatív kritikát is.
Ami az én személyes tapasztalatomat illeti: pár éve - nem tudván, hogy ebben a doktor nem kompetens - szakértői véleményt szerettem volna tőle kérni. "Hogyne, persze, hozza csak el az anyagát." Közel fél évig ült a dokumentációmon, hátráltatta a műhibaperemet, azóta sem kért tőlem bocsánatot. Hozzá kell tennem, nem ő volt az egyetlen, aki ilyen nemtörődöm, semmibe vevő módon viselkedett velem, ő azonban nagyon megmaradt bennem, annyira fényezte magát a személyes konzultációnk során. Úgy adta elő magát, mintha ő lenne az abszolute non plusz ultra. Messze nem az.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Budai Vár 1011 Budapest, Vár 1.
30 értékelés
Thumbnail Rudas Gyógyfürdő és Uszoda 1013 Budapest, Döbrentei tér 9
24 értékelés
B. mariann B. mariann
30 értékelés
2 követő
4 plecsni
28 hasznos vélemény
2013. 12. 11. 09:40

Több évig jártam oda gyermekem helyreállító műtétsorozata miatt, amit állami kórházakban egyáltalán nem vállaltak, mondván ezzel nem tudnak mit kezdeni. :(
A Doktor Úr rendkívül kedvesen fogadott, s bár anyagilag nem tudtuk volna a műtétsorozatot finanszírozni, kollégáival egyeztetve jelképes összegért vállalták a beavatkozásokat mindezt úgy, hogy még véletlenül sem éreztették soha, hogy nem vagyunk "rendes fizetővendégek". Soha nem láttam még a munkáját ennyire lelkiismeretesen és a legkisebb részletekig precízen végző orvost! A fájdalmasabb beavatkozásokat türelemmel, óvatosan végezték (Tercsinek is örök hálám!!!, mosolyból és humorból soha nem fogyott ki), mindig figyelembe vették kis betegük állapotát. Lányom és én nagyon megszerettük az ott dolgozókat, akik mindig a legnagyobb kedvességgel fogadtak, mindenre kiterjedő felvilágosítást és ellátást kaptunk! Örök hálám a team minden egyes tagjának akik hozzásegítették lányomat hogy teljes életet tudjon élni! Grigalek doktor pedig szerintem az ország legjobb és legszuperebb plasztikai sebésze!!!! :)
Hülyeség ilyet írni, de hiányzik az a szeretetteljes légkör, ami ott mindig fogadott bennünket! :)
Köszönjük!!!! :)

louise louise
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 10. 12. 21:32

Szebb helyre költözött, már a Mátyás király úton (XII) vannak, bár még itt-ott épphogy megszáradt a festék. Szerencsére, az új épületbe a teljes régi csapat átköltözött. A miliő igazi MAGÁNKLINIKÁHOZ való.

Julcscsa Julcscsa
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 09. 25. 16:15

Nagyon türelmes orvos, aki arra törekedett, hogy ne csak testileg, de lelkileg is kiteljesedjek az új külsőmmel.
Féltem az első konzultáció előtt, de után már minden kétely nélkül jelentkeztem apróbb korrekciós műtétre, aminek mind a mai napig örülök.

Vendég felhasználó Vendég
2017. 03. 06. 22:41

2017.02.27-én volt Grigalek doktor úrnál a mell plasztikám!A konzultáció során nagyon korrekt ,alapos és minden kérdésre kielégítő választ kaptam!A műtéttel kapcsolatban voltak félelmeim!Hihetetlen csapattal dolgozik, abszolút biztonságban éreztem magam mindvégig!Az eredményt ma láttam meg a varratszedes után, hihetetlen, gyönyörű!Minden elismerésem a doktor úr részére és a szakmai team abszolút embersegeert!A következő lépés a has plasztika, csak is itt!Tiszta szívből ajánlom a Doktor urat és az egész személyzetet!

Vendég felhasználó Vendég
2015. 09. 15. 19:00

Grigalek doktornàl többször jàrtam.Ha ismèt szüksègesnek làtnàm csakis ùjbòl hozzà mennèk.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 09. 30. 14:54

Cégérnek csak annyit hogy 2004-ben volt a mellplasztikám (nagyobbítás) és azóta is tökéletesen meg vagyok elégedve az eredménnyel akár a forma, a méret vagy a gyógyulási folyamat tekintetében. Merem állítani hogy Grigalek doktor az egyik legkimagaslóbb szakmai tudással rendelkezik ma Magyarországon és ami a honlapján olvasható az nem jól csengő mai reklámfogás, mert emlékszem hogy anno 10 évvel ezelőtt is pont ugyan ilyen elveket vallott és az elmúlt idő is őt igazolja! Bátran ajánlom mindenkinek emberi hozzáállása és szakmai tudása miatt!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 12. 10. 12:56

Én 2006-n voltam a Fodor utcai Klinikán,ahol mellműtétem volt,és teljes megelégedettséggel vagyok még ma is! Kedves, lelkiismeretes csapatot ismertem meg, akiket csak ajánlani tudok! Szeretettel: Edit

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 29. 12:26

Az első orvos Magyarországon, aki mellbimbónál helyezi be az implantátumot "árulkodó nyomok" nélkül érve el gyönyörű eredményt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki mellplasztikát tervez. B. Csilla, Budapestről

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 18. 21:33

A feleségemmel szülés után fordultunk a doktor úrhoz, hasplasztika céljából. Eléggé tartottam a beavatkozástól. de ma már nagyon örülök, hogy belevágtunk. Gyönyörű lett az eredmény és a műtéti előkészületek során minden kételyemet sikerült eloszlatnia. Az orvosi szaktudását az én egyszerű, laikus nyelvemen tudta átadni. Csabi

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 10. 21:45

Engem 2 hete műtött és nagyon meg vagyok elégedve. Mindent alaposan átbeszéltünk, az összes lehetőséget megismertem, mielőtt döntöttem. Minden pontosan úgy történik, ahogy arra felkészített, szerintem nagyon megbízható orvos. T. Péter, Budapest

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 27. 16:18

Szerény, kedves és türelmes orvos, akivel úgy éreztem magam már a legelső konzultáción, mintha egy régi kedves ismerősömmel osztanám meg a legbensőbb gondolataimat. Feloldotta minden gátlásomat és boldogan nézek tükörbe azóta, hogy jártam a klinikáján.H.Viktória

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 17. 20:42

Megbízható, alapos és hosszú évek tapasztalatával rendelkező orvos, aki folyamatosan frissíti szolgáltatásait klinikáján. Kicsit nehezebb megtalálni Budapesten, de munkája minden várakozást megért. H. Klaudia

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 15. 15:54

A legjobb plasztikai sebesznek tartom Magyaroszagon.Evek ota jarok hozza soha nem csalodtam benne,turelmes,kedves minden megvan benne amire szugsege van a pacienseknek.S.Maria.

Vendég felhasználó Vendég
2017. 04. 27. 11:00

A legjobb!