Douglas parfüméria

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-1-2791244
Kategória:
Drogéria

További információk

Az üzlet az Allee üzletházban található.
A legújabb trendek szerint, folyamatosan bővülő választékunk több tízezer különböző, neves nemzetközi márka termékeiből áll. Választékunkat úgy alakítjuk ki, hogy az illatoktól a testápoló termékeken át, a szezonális trendtermékekig és kiegészítőkig mindig a vásárlóink ízlésének legmegfelelőbb termékeket kínáljuk. Számos olyan márkát forgalmazunk, melyek Magyarországon kizárólag a Douglas üzleteiben találhatók meg.
Szolgáltatásaink:
Ajándékutalvány
Bőranalízis
Díszcsomagolás
Douglas Beauty Salon
Esküvői smink
Sminktanácsadás
Tangea IPL tartós szőrtelenítés
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Douglas
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Douglas parfüméria
D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 12:41

Parfümöt szagolgatni többnyire minden parfümériában tudunk, de ha dekorkozmetikumot vennénk, méghozzá a high end fajtából, csakis a Douglasba érdemes menni. A Müllerben többször találkoztam tökéletes értetlenséggel, ha kérdésem, vagy kérésem volt (például hogy kipróbálhassam a Chanel alapozóját az arcomon, hogy el tudjam dönteni, melyik a megfelelő árnyalat), a Douglasban az eladók azonban pontosan ezekre a helyzetekre vannak kiképezve. Profin végzik a maguk dolgát – még akkor is, ha ők javarészt inkább értékesítők, nem kozmetikusok, vagy sminkesek – innen mégis úgy távozom minden alkalommal, hogy úgy érzem, a lehető legteljesebb körű tájékoztatást és megfelelő kiszolgálást kaptam. Mintha csak itt volnának tisztában azzal, hogy milyen árkategóriájú termékeket árulnak. Ezekhez pedig, azt gondolom, jár a megfelelő információ és szakszerű segítség a vásárlónak. A vásárláshoz kapott teszterekkel ugyan szűkmarkúan bánnak, de ez sajnos Magyarországon minden parfümériáról elmondható.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 14:04

Szeretem a jó illatokat és a parfümöket, így a Douglast is. Ebben az üzletükben tűnt fel először, hogy nemcsak drága parfümöket, krémeket és sminktermékeket árulnak, hanem teljesen megfizethető samponokat, tusfürdőket, testápolókat is, amik szintén különlegesebbnek néznek ki az átlagnál, így ajándékötletnek is nagyon jók. Egy dolog tart vissza néha a bemeneteltől: a túlságosan segítőkész alkalmazottak. Ha csak kíváncsiságból nézek be, kipróbálni egy-két dolgot, nem vágyom arra, hogy bemutassák a legújabb termékeiket, főleg nem hosszan. Az Allee-ban ilyen eddig szerencsére nem sokszor fordult elő, úgyhogy nem sokat szoktam gondolkozni azon, hogy bemenjek-e.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés