Douglas parfüméria

(4.5) - 11 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Telefonszám:
+36-1-3458542
Kategória:
Drogéria

További információk

Az üzlet a Mammut II Bevásárlóközpont I. emeletén található.

A legújabb trendek szerint, folyamatosan bővülő választékunk több tízezer különböző, neves nemzetközi márka termékeiből áll. Választékunkat úgy alakítjuk ki, hogy az illatoktól a testápoló termékeken át, a szezonális trendtermékekig és kiegészítőkig mindig a vásárlóink ízlésének legmegfelelőbb termékeket kínáljuk. Számos olyan márkát forgalmazunk, melyek Magyarországon kizárólag a Douglas üzleteiben találhatók meg.
Szolgáltatásaink
Ajándékutalvány
Bőranalízis
Díszcsomagolás
Esküvői smink
Sminktanácsadás
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház
Brand: Douglas
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
11 korábbi értékelés - Douglas parfüméria
Levente Kuti Levente Kuti
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 12. 30. 17:31

Világmárkák nagy választéka vár a vásárlásnál.Csodálatos a környezet, kedves a személyzet.Mindig otthon érzem magam a parfümök világában. Tökéletes időtöltés és vásárlás egyben.Mindent kipróbálhatok a minták világában.

Nagy Zita Nagy Zita
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 12. 30. 14:16

Világmárkák tömege vár a vásárlásnál.Csodálatos a környezet.Mindig otthon érzem magam a parfümök világában. Tökéletes időtöltés és vásárlás egyben.Mindent megtalálsz,amire szükséged van. Kedves eladók várnak.Ajándékot is kapsz.Hidd el megéri betérni.

M. Júlia M. Júlia
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 04. 11:57

Szeretem a Douglast, mivel mindég bő a kínálatuk és árban sem olyan drága. Minőségi parfümöket árulnak, szeretem az akciójukat, amikor ajándékcsomagokat is lehet venni pl Karácsonyra vagy születésnapra.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Tankara Tankara
14 értékelés
0 követő
5 plecsni
18 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 18:42

Nagyon jó hely, a Douglas általában az, Széles választék, és jó minőség. Az eladók jönnek, magyaráznak. Ajánlanak is, de ha csak körbesétálok , akkor sem kísérnek rosszalló pillantások. Jü bemenni, és megnézni. Én a kölnit meg is szeretem szagolni, mielőtt megveszem. És itt lehet válogatni.

Géber Hajnalka Géber Hajnalka
8 értékelés
1 követő
2 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 07. 19. 10:22

Nagyon széleskörű a választék a parfümök terén. Az eladók mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Ha nem találom amit keresek, azonnal megkeresik nekem. Ha nincs az a termék, azt megrendelik, beszerzik és ezzel nagy örömet okoznak nekem!

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
230 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 12:29

Minden parfümériába szeretek bemenni, így persze ide is rendszeresen bejárok. Hatalmas a választék és szívesen nézi végig az ember az újdonságokat is.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
171 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:42

Itt aztán mindent végig szoktunk szaglászni, aztán álmodozunk. De ünnepek alkalmával épp jó arra, hogy kiválasszam azt, amire vágyom. Aztán a lovagom megveszi....itt vagy máshol ;) Amúgy szeretem, hogy mindenféle parfümből rengeteg választék van. Nem nagyon tudok olyat, amit itt nem lehetne megtalálni.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 23:42

Általában csak kikerekedett szemmel forgatom a fejem, hogy hú meg há, mennyi minden van itt! A legjobb szórakozás bemenni parfümöket próbálgatni Kár, hogy három-négy után már nem érzek illatokat… De így is van legalább egy, amit jól megjegyzek magamnak, mint potenciális jövőbeli parfümöt. Itt aztán tényleg mindenki megtalálja a saját illatát, ha pedig nem, az eladó biztosan segít keresgélni. Emellett a sminkjeiket is érdemes szemügyre venni. Igen nagy a választék, bármit keressünk is. Az ajándékozás sem eshet nehezünkre, ha a Douglasról van szó, szinte kínálják magukat a szebbnél szebb csomagocskák vagy újdonságok. Csak aztán a bőség zavarában tudjunk választani.

Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 19:54

Minden nő szereti a jó parfümöket, de a férfiak sem vetnek meg egy-egy minőségi terméket. A Douglas parfümériában rendkívül nagy választékban találhatjuk meg a legújabb és a legkülönfélébb változatú parfümöket. Számomra kellemes az illatáradat, ami a boltból árad. Karácsony közeledtével, mint minden más üzletnek ennek is megnő az amúgy is jelentős forgalma. A parfümök mellett helyet kaptak a kozmetikai készítmények is. A kínálat a neves márkák miatt nem a hétköznapi árfekvésben helyezkedik el, de cserébe biztosak lehetünk benne, hogy amit vásárolunk, esetleg ajándéknak szánunk eredeti és értékes.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 14:32

Már a folyosón érezni, ha az ember a Dougles közelében jár, annyira kiáramlik a parfüm illat. Velem ellentétben sokan ezért be sem mennek, mert émelyítőnek találják, a szerintem, kellemes aromákat.
Ebben a boltban semmi sem olcsó a hatalmas kínálatból. Ez nem is csoda, hiszen márkás termékeket lehet kapni. Először akkor jöttem el ide, amikor a tunéziai reptér vámmentes boltjában vett parfümöt akartam itthon is megvásárolni. Szerencsére sikerült is ezt a tervet véghezvinnem, és fizetnem is körülbelül ugyanannyit kellett.
A Douglest szívesen ajánlom a férfiaknak is, ha szeretnék női ismerősüket meglepni egy parfümmel, mert mindig kapni szép díszcsomagolású ajándékokat.
A hölgyek pedig sminktermékek közül is válogathatnak.

euphoria euphoria
32 értékelés
0 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 17:04

Hatalmas választék, segítőkész eladók és rengeteg vásárló. A hely kialakítása miatt, állandóan rettegek, nehogy leverjem Coco Chanel legújabb parfümjét, miközben nézelődöm. Anyukám parfüm mániás, s ha a születésnapja vagy valamilyen ünnep alkalmából meg szeretném lepni valamivel, akkor mindig idejövök – minden pénzemmel- vásárolni. Az eladónak elég megmondanom, hány éves, milyen személyisége van meg egyéb alap dolgokat, s ő máris megmutatja, mit ajánl neki. Eddig mindig beletrafáltak a dolgokba! Múltkor egy velem egyidős pasas jött oda hozzám tanácsért, mert a barátnőjét szerette volna meglepni valamivel. Mennyit röhögtem rajta! Szegénykém nem gondolta volna, hogy egy jó női parfüm többe kerül, mint egy meccsjegy..