Don Roberto Pizzéria

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1134 Budapest, Róbert Károly körút 40.
Telefonszám:
+36-1-3402598
Kategória:
Pizzéria

További információk

A Don Roberto története, úgy kezdődött, hogy 1991-ben egy barátom (aki Olaszországban járt nyaralni) nagyon szeretett volna egy olyan pizzériát nyitni, ahol a pizza igazi fatűzelésű kemencében készül. Ilyen Magyarországon akkoriban még nem volt. Nekem a Róbert Károly krt.-on volt egy pici 43 nm helységem ami üresen állt. Igy a felfedezés egyértelmű volt, ide kellene megnyitni ezt a pizzériát. A neve pedig a körút miatt legyen Don Roberto. A rövid előkészületek után 1991 Szeptemberében 4 fő személyzettel megnyitottunk. A sikerre amit persze mi is vártunk nem kellet sokáig várni. Az embereknek nagyon ízlett az igazi ropogós friss pizza. A nagy gondossággal elkészített pizzáknak, és a személyzetnek köszönhetően vendégeink mindig ugyanazt a megszokott minőséget kapják. A tészta ma is jellemzően vastag (46 dkg) eltérve az eredeti pizza tésztától.

Megjelenésében elegáns, de igen szerény étlapunkat 1997-ben bővítettük. Felmérve vendégeink igényeit, egy nagyobb fejlesztést is végre hajtottunk. Az évek előre haladtával az üzlet nagysága is bővült. A férőhelyek száma nőtt berendezés- és design váltást is végrehajtottunk.

2002-ben kialakítottuk melegkonyhás rendszerünket ami teljesen megfelel a HACCP-s előírásoknak. Étlapunkon a szárnyasokból készített ételeket részesítjük előnyben. 8 féle desszerttel, és 33 féle pizzával várjuk vendégeinket. Diszpécser szolgálatunk segítségével a XIII., VI. kerületekben valamint a III., IV., V. és XIV. kerület egyes részeiben érhető el szolgáltatásunk.

2004-ben felmérve az Internet által nyújtott lehetőségeket elindítottuk on-line rendelési rendszerünket. Ami nem kis örömünkre óriási sikerrel debütált. Megrendelőink főleg cégek és olyan intézmények ahol állandó Internet elérés biztosított.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Don Roberto Pizzéria
Krizsák László Krizsák László
7 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 02. 01. 19:29

A telefonos rendelésfelvételük nagyon udvarias, a gyerekeim miatt "kicsit" variálnom kellett, mert olyat ettek volna, ami nincs a listában, ráadásul ketten mást, de egy pizzát egyik se tud megenni.
Így kértem két fél (feltétes) pizzát, amit tökéletesen megvalósítottak.
Időpontra kértem a kiszállítás a futár pontos volt, és még a pizza is meleg (tehát nem csak az ajtóban várhatta, hogy "időre érkezzen)
A pizzájuk, továbbra is finom :-)

László Krizsák László Krizsák
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 12. 05. 22:03

Az utóbbi időszakban több megrendelés utáni véleményem:
Első benyomás, hogy a telefonos rendelésfelvételük nagyon udvarias. Akkor is segítőkészek, ha pontosan tudom, hogy mit akarok rendelni, és akkor is amikor úgy hívtam fel őket, hogy "valami 'nem pizzát', de sajnos se étlapom, se internetem".
Az egyik alkalommal időre rendeltem, de amikor láttam, hogy senki nem ér haza, akkor felhívtam őket. A futár már úton volt, de egyből megígérték, hogy visszafordítják és az étteremben akár később is átvehetem a pizzákat. (Nagyon nyugodtan viselték a rossz szervezésemet)
Amikor személyesen mentem be megrendelni és elhozni a pizzát, nagyon kellemes éttermükben várhattam meg amíg elkészül
És persze a fontos dolog, a pizzájuk is finom volt. :-)

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 10:08

Többször is voltam már itt, és elég vegyesek a tapasztalataim. Mindennap más menüt ehetünk viszonylag olcsón, de ha éppen az aznapihoz nincs gusztusunk, az olasz konyha remekeiből, különböző pizzákból és tésztákból válogathatunk. A pincérnő is nagyon közvetlen, kedves és a kiszolgálás is gyors. Ideális ahhoz, hogy a munkahelyi ebédszünetben leugorjunk és bekapjunk valamit. Az egyetlen negatív élményem a bolognai-s pizza volt, ami az egyik kedvencem, de itt nagyon zsírosra csinálják. Állt az olaj a feltét tetején, szalvétával kellett felitatnom. Ezt leszámítva a többi pizza, amit ettem finom volt, szóval az is lehet, hogy csak ezt készítik több olajjal, vagy ez is csak egy egyszeri baki volt. A többit viszont jó szívvel ajánlom.

Hasonló szolgáltatók a közelben

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 10:50

A Honvéd kórház és az Árpád híd között található Don Roberto egyike a legkedveltebb éttermeimnek. Eddig minden általam kóstolt étellel maximálisan meg voltam elégedve, a tejszínhabos gyümölcslevesük (is) isteni! Pizzán kívül hús- és halételeket, salátákat rendelhetünk, széles a vega ételek palettája is. A pincérnő rendkívül barátságos és vidám, bár nekem kellett pár alkalom, hogy megszokjam a stílusát. Az ár-érték arány teljesen rendben van. BKV-val viszonylag könnyen, autóval parkolóhely hiányában már kevésbé jól megközelíthető.

Győző Joca Békési Győző Joca Békési
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 05. 09. 20:49

A pizza finom a kiszolgálás szuper!