Don Pepe Pizzéria

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
1039 Budapest, Víziorgona utca 11.
Telefonszám:
+36-1-2436626
Kategória:
Pizzéria

További információk

A kiváló minőségnek, a különböző éttermeinkben felszolgált ételek egységes íz világának titka a mindig friss, kiváló minőségű, egészséges alapanyagok használata.

A Don Pepe-re jellemző sajátosságot a minősített beszállítókkal kötött hosszú távú szerződések és a közös működés két évtizede alatt tökéletesre csiszolt kooperáció összhangja garantálja.

Minden egységünk és munkatársunk teljes szakmai odaadással, a minőség iránti elkötelezettséggel és a vendégek felé forduló megkülönböztetett figyelemmel járul hozzá a Don Pepe márka sikeréhez.

Éttermünk HACCP minősítéssel rendelkezik.
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz, SZÉP kártya
Brand: Don Pepe
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Don Pepe Pizzéria
Papp Krisztina Papp Krisztina
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 14:28

Tegnap ebédeltem ott, isteni olasz kaják mellett magyaros bableves is van, és minden nagyon finom volt. Utána akkora adag somlóit kaptam, hogy meg sem tudtam már enni :) Kedvesek és gyorsak is voltak, és nagyon kellemes terasz van, de a belső rész is hangulatos, télen is menni fogunk oda biztosan. Az árak sincsenek elszállva, és az adagok nagysága miatt kifejezetten megéri. Mindenkinek ajánlom.

Bea1974 Bea1974
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 16:35

Valahányszor megyünk mindig családias, baráti hangulattal fogadnak. A választék bőséges, az ételek mindig frissek, kifogástalanok, csak úgy, mint a kiszolgálás Az ételekre való várakozási idő töredéke annak, amennyit más éttermekben tapasztaltam! A füstös pizza és a milánói borda náluk a kedvenceim. Szuper ötlet a gyerekeknek kialakított játszószoba és a nekik szóló étlap! A borkóstolóval egybekötött vacsoráik is mindig szenzációsak! Igazi kuriózum egy ilyen este, amit nem érdemes kihagyni!
Ez egy abszolút családbarát pizzéria, ahová úgy ünnepnapokon, mint hétköznap bármikor érdemes betérni. Minket már rabul ejtettek!

Gegab Gegab
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 10:19

Az étteremben helyben nem szoktunk fogyasztani, csak pizzát szoktunk tőlük rendelni. A pizza gyorsan és forrón szokott érkezni. A tésztájuk pont a megfelelő vastagságú. A kedvencünk a Son-go-ku és BBQ Pizza. Lehetőség van arra, hogy csak egy pizzát rendeljünk, de az kétféle vagy négyféle ízű legyen. Mindig van egyfajta pizza ami, nagyon kedvező 990,- Ft-os áron kapható. Az árak közepesek. Pizza rajongó ismerőseinknek vagy családtagjainknak vásárolhatunk 1000,- Ft-os ajándékutalványt, melyet bármelyik Don Pepe étterembe be tudnak váltani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Mob Pizzéria 1031 Budapest, Monostori út 31.
12 értékelés
Thumbnail Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda 1038 Budapest, Pusztakúti köz 2
13 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés