Don Francesco Pizzéria

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1016 Budapest, Mészáros utca 12.
Telefonszám:
+36-1-2127024
Kategória:
Pizzéria

További információk

Férőhely: 90 fő
Vendégtér mérete: 80 m2


A pizzákon és spagettiken kivül, ma már húsokat, halakat, desszerteket, fagyikat is kínálnak. Széles italválaszték, 18 féle likőr. Italválasztékunk is fantasztikusan sokrétű. 32 féle röviditalt, 52 féle koktélt, 7 féle alkoholmentes koktélt, csapolt és üveges söröket, gyümölcs leveseket, szénsavmentes üdítőket, fagylalt és kávé koktélokat is tartok.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Don Francesco Pizzéria
Virág Réti Virág Réti
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 07. 11. 11:36

Budapest egyik, ha nem a leghangulatosabb pizzériája. Udvarias kiszolgálás, igazi házias olasz ízvilág, és az atmoszféra lenyűgöző, főleg a fenti galériás szinten , egy igazi csipetnyi Szicilia. Mind a pizzáik , mit a desszertjeik isteniek. A tiramishu-jukról ódákat lehetne zengeni++++

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 01:26

Aki jó olasz pizzát akar enni az ide jöjjön. Megy a vita a vastag meg a vékony tésztájú pizzáról. Az olasz pizza tésztája vékony, a többi az lángos és nem pizza. A Francescoban a tészta hiteles csak úgy mint az ízek és a miliő. Mondhatnánk, hogy a tér túldíszített, de hát az olasz ízlés ilyen. A forgalom viszonylag nagy, sok az olyan vendég, aki nem akar beülni és elvitelre kéri a pizzáját. A kiszolgálás ennek megfelelően nem hipergyors, de vártam én már kajára sokkal többet, mint itt. Az ár érték arány szerintem jó, tekintve hogy az I. kerületben vagyunk. A kaja laktató és szerintem bőséges, a személyzet kedves és figyelmes. Ha egy szelet Olaszországra vágysz, akkor térj be ide.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 16:14

Milyen stílust is képviselhetne egy jó pizzéria, mint az olasz kultúrát? Ide betérve az emberek kapnak egy kis szeletet Itáliából. Tényleg csak kicsit, mert a pizzéria nem dicsekedhet valami nagy alapterülettel. Az emeleti szint ellenben nagyon hangulatos. Itt jártamkor a személyzet kicsit lassú volt, ami a rendelés felvételt illeti, de a rendelt étel gyorsan elkészült. A pizza egyszerűen mennyei. Mivel még maradt hely a desszertnek ezért kértem egy csoki felfújtat. Ebben sem csalódtam, mert nagyon finom volt. Jóllakottan távoztam, és megfogadtam, hogy amikor csak tudok, ide fogok jönni pizzázni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 16:32

Hangulatos kis pizzázó, ahol sok az iskolás a szemben levő gimnázium miatt. Oda jártam én is, és nem volt olyan hét, hogy ne ültünk volna be valamit enni. Nagyon finom, vékony tésztájú pizzát csinálnak, általában az volt a kedvencünk. A galériára felvezető lépcső keskeny és meredek (minden elismerésem a pincérnek), és a fenti rész zsúfolt is. A falat díszítő olasz táj festménye azonban feldobja a helyet, és Milánóban vagy Rómában érzi magát tőle az ember. Az árak nem magasak, és egy pizzának a felével is jól lehet lakni, bár ez éhségtől is függ.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 11. 16:45

Nem jó az étel sem a kiszolgálás bunkók a kiszolgáló hölgyek ja es a szőke rövid hajú hölgy cigizik a pizza sütő mellet szóval a higenia mínusz 200 pont!