Domus Vinorum

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 18.
Telefonszám:
+36-1-2258962
Kategória:
Borszaküzlet

További információk

Borszaküzletünk
Filozófiánk egy régi hagyományra épül. Sok bort megkóstoltunk, hogy csak azokat a kiváló magyar borokat forgalmazzuk, amelyeket tiszta szívvel tudunk ajánlani. Nem kell vidékre utaznia, hogy megkóstolhassa Magyarország borvidékeinek nedűit. Térjen be hozzánk, a belváros egyedülálló boros pincéjébe, ahol egyedi programokat biztosítunk Önnek és vendégeinek. Megújult borszaküzletünk több mint 200 fajta magyar bort kínál Önnek.

Nagy borvidékek neves borait, kis pincészetek kézműves borait. A forgalmazott borok nagy részét borlapunkon, helyben fogyasztásra is megtalálja.

A borok mellett 20 féle pálinka és pezsgő közül is választhatnak vásárlóink. A vásárlást sommelier segíti tanácsaival. A jól áttekinthető borkínálat mellett kiegészítőket is forgalmazunk.


Borpince

Az 5 teremből álló pincerendszer összesen 200 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb teremben 180-an férnek el. A helyiségek mindegyike fény- és hangtechnikával felszerelt, így kiválóan alkalmas rendezvények fogadására, legyen szó üzleti vacsoráról, partnertalálkozóról, céges összejövetelről, sajtótájékoztatóról vagy tematikus rendezvényekről a bor jegyében.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Domus Vinorum
K. Marianna K. Marianna
9 értékelés
1 követő
4 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 10:28

Kellemes atmoszférájú hely, fantasztikus sommelier-vel. Különleges borválaszték Magyarország teljes területéről. A kóstolók jó hangulatúak. A pincék és az üzlethelyiség kialakítása exkluzívra sikerült.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés