Doboz

(3.5) - 22 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Klauzál utca 10.
Telefonszám:
+36-30-6552288
Kategória:
Zenés szórakozóhely

További információk

Nyitottunk egy négy évszakos klubot 2011 nyár végén a VII. kerületben. Tíz évvel az első budapesti romkocsma nyitása után. 960 négyzetméteren. 1300 fő befogadására alkalmas vendégtérrel. Egyedi enteriőrrel, magas kényelmi szinttel. Grill bárral, két tánctérrel, kifogásolhatatlan italkínálattal. Kulturálisan progresszív, ám szórakoztató zenei kínálattal.

Véleményformáló, nyitott, világotlátott fiataloknak és örök-fiataloknak.

Doboz Dress Code

A Dress Code: protokoll szabályok szerint előírt viselet. A dress code határozza meg, hogy milyen ruhában illik megjelenni egy szórakozóhelyen. Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy vendégeink igényesebb közönség társaságára számíthassanak a szórakozóhelyen. A dress code nemcsak az esemény mivoltját határozza meg, de megóvja a vendégeket az alul- illetve a túlöltözöttség okozta feszengéstől.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében megkérjük Kedves Vendégeinket, hogy NE viseljenek sportos ruhadarabokat. Sportcipőt elfogadunk, amennyiben igényes, tiszta, ápolt. Minimálisan elfogadható viselet férfiak számára a farmer inggel, vagy pólóval. A dress code nyilvánvalóan nem egy leltár-lista bizonyos ruházatokról, a fő szempont, hogy igényes, ízléses, tiszta, ápolt megjelenést kölcsönözzön a viselőjének.

Nyáron a nagy melegre való tekintettel térdnadrágban is lehet látogatni a szórakozóhelyet, de az nem egyenlő a strandnadrággal, úszó/szörfös nadrággal. Papucsban nem áll módunkban beengedni senkit.

Köszönjük megértésüket!
Első értékelő
Megnyitás
2011
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Nem
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
22 korábbi értékelés - Doboz
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2014. 03. 08. 11:56

Mindössze egyszer voltam itt, elég vegyes érzésekkel. Lenyúlásnak tartom, hogy a ruhatárban darabonként számítják fel a díjat. Emiatt a táskát be sem adtam, de így meg a földön kellett kerülgetni. Ottjártamkor elég fura dj keverte a zenét, Backstreet Boystól kemény rockig mindent, de valahogy az volt az érzésem, hogy amint elkezdtük jól érezni magunkat, gyorsan berakott valami gáz számot. Azt hiszem, a látogatók sem egészen az én közönségem, csupa kigyúrt macsó meg tűsarkús maca.

B. Zsófia B. Zsófia
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 18:31

Nem mindig a legjobb a buli, mert az első pár alkalommal, amikor itt jártam, nagyon kevesen voltak, 1 előtt nem indul be a buli, ami nem lett volna baj, ha nem szerda esténként mentünk volna, és másnap nem kellett volna dolgozni. Ettől eltekintve kellemes kis hely, és közel is van hozzám.

Annapanna Annapanna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 04. 24. 09:04

Nagyon szeretem a Dobozt, pontosabban szerettem ma hajnalig. Jo volt odajarni, mert soha nem volt senki, lehetett dumálgatni. Tegnap beultunk 00:30kor egy sorre, a pultos lanyka rekord 6 perc alatt le is csapolta a soroket, majd laza 5-6 perc varakozas utan mukodesre birta a kasszat es kozolte, hogy amugy 00:45-1:00 kozott zarnak. Megkrdeztuk, hogy az 1300 ft-ert vett kis sorunket megihatjuk-e. A valasz az volt "perszeeee". Leultunk, belekortyoltunk a poharunkba majd jott a kidobo, aki a tole elvart stilusban gyakorlatilag kidobott bennunnket a helyrol egy kis muanyag poharral egyutt... Egy kutyaszaros parkban, wc nelkul ittuk a kis piankat, es megfogadtuk, hogy ide tobbet nem jovunk!!! (a hely amugy 3:00 ig van nyitva...)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 10:28

Az éjszaka közepén jutottunk el ide, és gond nélkül be is tudtunk menni. Maga a hely tényleg lenyűgözött, alapvetően nem volt kontár a belső építész, és hogy a tulaj rögtön egy egész bérházat szórakozóhellyé alakítson, ez taglózott le a legjobban. Persze, a buli szigorúan csak a földszinten maradhat, a többi rész le van zárva a szórakozók elől. Nagyon sokan voltak, több korosztályból is előfordultak, de mindenki ugyanolyan jól érezte magát. A DJ remekül keverte a talpalávalót a pultban, csak azt sajnáltam, hogy amekkora tömeg befogadására képes a Doboz, annak csak a negyede képes a parkettre bejutni. Viszont előny, hogy szinte minden "sarkon" áll egy bárpult, így nem nagyon kell sorbanállással tölteni az időt. Egy kellemetlen élményünk volt, méghozzá fizetésnél. Megkaptuk az itallapot a koktélkínálatról, és bőszen meg is rendeltük a Zombie koktélokat. Csakhogy fizetésnél derült ki, hogy bizony nem azon az áron, hanem drágábban számolják. Ez volt az éjszaka hidegzuhanya, hiszen a továbbiakban kétszer is meggondoltuk a fogyasztást. Ezt a kellemetlenséget leszámítva igazán jól éreztük magunkat.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 07. 07. 12:36

Abszolút tudom ajánlani szombat estére, csak úgy kell kiszámolni a bejutást, hogy éppen ne legyen sor. Lányoknak ingyenes, fiúknak azt hiszem, 1000 Ft és lefogyasztható, azt sajnos nem tudom, hogy minden nap így van-e vagy csak szombaton.
A hely hangulatát legalább annyira szeretem, mint a zenéket: vegyes táncolhatós, mondhatni tipikus populáris. Közös éneklés meg ugrálás alap. Sok a barátságos külföldi, legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján:) Igazából eddig csak kedves emberekkel találkoztam itt. Inni bent már nem szoktunk, érdemes előtte olcsóbb helyen alapozni, tudom ajánlani pl a vele szemben lévő Füge Udvart.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 27. 23:24

Pár hete jártam itt először. A hely hangulata valami fenomenális volt, nagyo tetszik az épület is, hiába olyan amilyen, szerintem egy hangulatot az egésznek. Belülről valóban szépen kialakított. A Női wc-szerintem is borzatsztó, de engem az árak azok amik a legjobban lelomboztak. Azért ezek nem egy hétközapi fiatal pénztárcájához mértek. Vagy akkor csak egy hónapban egyszer megengedhetem magamnak kategória.

Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 15:13

A hétvégén jártam ott és vegyes érzelmeket ébresztett bennem a hely. Kicsit hasonlít az Ötkerthez. A legelső benyomásom érkezésnél az volt, hogy most azonnal visszafordulok, ugyanis legalább az utca végéig ált a sor a bejáratnál. Aztán egy szerencsés véletlen folytán soron kívül bejutottam, így szeretném megjegyezni, hogy a biztonsági őrök szokatlanul rendesek és jófejek. Az árak is a közepes kategóriába tartoznak, én Coronitat ittam 1000 Ft-ért. A zene változatos és élvezhető volt, az este folyamán mindenféle zenestílust kedvelők felsikíthattak a kedvenc számuk hallatán. A női mosdó nagyon színvonalon aluli, bár ez a legtöbb budapesti szórakozóhelyen ugyanígy érvényes. Belépéskor az ember azt gondolná, hogy egy pici szórakozóhelyre érkezett, holott ez egy cseppet sem igaz, van külön tánctér, van iszogatós-csevegős foteles rész, kültéri dohányzó rész italpulttal, és hatalmas ruhatár a pincében, meg valószínűleg még sok más rejtett hely, amit egy este folyamán nem is sikerült felfedeznem.

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 13:15

Az Ötkert kistestvére. Romkocsma, rettentően kreatív belső dizájnnal. Itt is akárcsak az Ötkertnél hatalmas a tömeg. Mindennap bulizhat egy hatalmasat az ember, ha van türelme kiállni a sort a bejutáshoz - amihez kötélidegek kellenek. Olykor elég kaotikus a helyzet a bejáratnál. Főiskolásoknak ideális a hét közbeni bulizás, de a pénteket, szombatot senkinek sem ajánlom. Olyankor a szó szoros értelmében tömegnyomor van. Romkocsmához képest megszokottak az árak, de rom ide vagy oda, mégsem egy könnyedén megfizethető kategória. A beltér és maga a romos ház romkocsmára hajaz, azonban sokszor inkább egy bulis clubhoz hasonlít a hely. Minden negatívum ellenére jókat lehet itt bulizni. Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni! Aztán kitudja, lehet ez lesz a kedvenc helyed...

RolandK RolandK
31 értékelés
4 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:28

Ha Dobozra gondolok, minden pozitívumra jut legalább egy negatívum. Jó helyen van, könnyen megközelíthető, ugyanakkor egy félhomályos utcában kell állni néha negyedórás (vagy hosszabb) sorokat a bejutásért. Felkapott, mozgalmas szórakozóhely, mégis már most látszik rajta, hogy nincs meg ugyanaz a felkapottság, mint eleinte. Ha nem kifejezetten táncolni és rengeteg pénzt költeni szeretnél, nem biztos, hogy ez a te célpontod, épp ezért nekem is van olyan ismerősöm, aki rendszeresen jár ide és olyan is, aki pár alkalom után végleg feladta. Végletes pontja a környéki partiéletnek, annyi szent.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 11:13

Nekem olyan mint az Ötkert szegényebb rokona. Romos utca, romos ház, romos környék, romhely, de mégse, kigyúrt izomzatú karót nyelt pitbullokkal a bejáratnál. Dirigálnak, pakolgatnak, helyeznek jobbra- balra, még egy kötél korlát is fel van szerelve,merre lehet kijönni meg be. Vicces: egy perc alatt olyan mintha az iskolába mentünk volna vissza, ahol szigorú szabályok vannak,mit mikor és hol szabad és egy felügyelő, aki megmondja a tutit. Ha ezen túl vagyunk, barátságos hely fogad, hatalmas fával a közepén, két nagy pult, színesre festett ajtók, ablakok, néhol olyan kis franciásan berendezve. Két buli hely van, egy kisebb hipszteresebb, és egy nagyobb poposabb. Itt is sok a külföldi és jóval nagyobb arányban a pasik. Hmm.

kofalvid kofalvid
31 értékelés
0 követő
8 plecsni
55 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 18:02

A sokadik „romszórakozóhely”, nem csak Budapesten, de a környéken is. Legyünk őszinték, ilyet azért annyira nem nehéz összehozni nálunk, van alap bőven… Maga a kialakítása és a dizájnja teljesen rendben van, az árai kimondottan jónak mondhatóak, és a hangulata is egyedi, de mégsem tud kitűnni semmivel sem a többi hasonló stílusú szórakozóhely közül. A Doboz még egyszerűen nem döntötte el, hogy mi akar lenni. Egy kocsma, egy nightclub vagy csak egy sima beülős hely. Az ötlet határozottan jó, és sokat hozzáad a jó elhelyezkedése is, de ez így egyelőre csak egy teljesen átlagos hely, amit nem fogsz felróni magadnak nyugdíjasan, ha kihagyod…

V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 21:52

Még elég fiatalka a hely, de véleményem szerint már eléggé le is áldozott. Én bevallom egy időben rendszeresen lejártam a baráti társaságunkkal, mivel közel volt és elég jók az árak is, de ennyi. Kicsit unalmassá vált, fel kellene dobni picit.
Maga a hely nagyon ötletes, a festett falak, a kialakítás, ötös. Mégis van valami, ami "elűzött" minket. Talán a megszokottság, talán a korai zárás, vagy hogy egy időben nagyon megcsappant a vendégek száma, nem tudom, de az biztos, hogy nyáron voltam talán utoljára itt, és már akkor is inkább sörözni, mintsem bulizni jártunk ide. Úgy gondolom, hogy egy ekkora helyen jobban kellene dominálnia a szórakoztató vonalnak, hiszen valljuk be, kocsmánk van elég, romkocsmából sincs hiány. Ha a Doboz végre megtalálja majd a saját stílusát, és nem akar egyszerre menő klub és romkocsma, megtalálja majd a lelkes és hűséges, visszajáró közönségét is.

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 13:29

A hely berendezése, kinézete, nagyon tetszik, eleve szeretem a régi bérházakban berendezett szórakozóhelyeket, mert van egy bizonyos varázsuk számomra. Küllemre tehát kifogástalan. Viszont eddig akárhányszor látogattunk el ide bulizni, valahogy soha nem éreztem jól magam. A nyitáskor, mikor még nagyon trendinek számított, olyan volt mintha mindenki csak pózolni járna oda. Később a nyár folyamán sokszor előfordult, hogy szinte alig voltak a helyen. Amikor meg véletlenül sokan voltak akkor nem adtak jó zenéket. Egyik barátnőm állítja, hogy egyszer retro buli volt, ahol 80-as 90-es évek zenéit adták és óriásit táncoltak, de azóta sem sikerült kifogni ilyesmit. Számomra valahogy nem otthonos a hely, a leülős részek sincsenek jól kialakítva. Bocs Doboz…

Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 16:16

Az elmúlt pár évben észrevehetően megszaporodtak azok a szórakozóhelyek, amelyek egy régi, kihasználatlan, körfolyosós házban leltek otthonra. A Doboz egyike ezeknek a nagyszerű kezdeményezéseknek, ami sok pozitívumot jelent a hely számára! A belváros egyik legnagyobb közlekedési csomópontján helyezkedik el, vagyis nagyon könnyű odajutni. Számomra azonban főként az tetszik benne, hogy nyáron szabadtéri, hidegebb időben pedig a falakon belül lehet szórakozni. A belső tér kialakítása nagyon hangulatos, több helyszínen más-más stílusú zenéket játszanak a mindig telt házas bulik alkalmával, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Délutáni kávézós-beszélgetős alkalmakra is kiváló, a kényelmes fotelokban mindenki otthon érezheti magát.

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 14:16

Csatlakozva az előttem szólóhoz, a Doboz az elején tényleg extra népszerűségnek örvendett, ám a kezdeti tumultus mára talán inkább, úgymond kényelmes telt házzá degradálódott. Ez jót tesz a helynek, hiszen a kialakításából adódóan nem árt, ha körbe tudja járni az ember. A belső kertet teljesen körülöleli a Doboz, így a helyen több, más-más stílusú táncszoba is található. A szó szoros értelmében vett "doboz" a fő tánctér, melyet még pluszban körbejárhatunk a főpult mentén. A társaság nagyon változatos, ám szerencsére annak ellenére, hogy A Doboz - az amúgy igen divatos - trendi szórakozóhelyek stílusát követi, a Bazilika környéki tömeg nem szívesen tesz ekkora kitérőt egy jó buliért. Az italválaszték is kifogástalan volt legutóbb és a kiszolgálás is zökkenőmentes.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 16:12

A Doboz nyitásakor hirtelen annyira felkapott lett, hogy csak hosszú sorok kivárása után lehetett bejutni. Mostanában ezzel a jelenséggel nem találkoztam szerencsére, de ez nem azt jelenti, hogy kevesen járnak már, csak ideálisabban oszlik meg a tömeg. Nincs hirtelen lerohanva a hely. Éjfélre azért megtelik a tánctér és mehet a buli. A zene itt nekem való, lehet rá táncolni, de mégsem az a club feeling. A kertben a fa gyönyörű, nyáron mindenképp kint érdemes leülni. A belső dizájn modern, laza és fiatalos így a közönség is ehhez igazodik. Kicsit romkocsma jellegű, de mégis modern szórakozóhely. Az italok finomak és a társaság egy része evett is már náluk, amire szintén nem volt panasz. Ha szeretnétek egy jót bulizni, szerintem próbáljátok ki.

krix krix
31 értékelés
1 követő
7 plecsni
46 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 20:31

A Dobozban egy androidos rendezvényen volt szerencsém megfordulni és nagyon tetszett a hely. A kocsma egy régi bérházban található, aminek a belső udvara a terasz, vagy kert, és különböző ajtókon lehet különböző helyiségekbe jutni. A kert rész középen a fával igazán egyedi, bár a rendezvényen konferáló és előadó személyeknek így nehéz dolguk volt körbe-körbe járni, hogy mindenkivel kontaktust teremtsenek. Az is igaz, hogy a fáról hulló ez-az-amaz néha az ember italában, ételében landol, de ezen túl lehet lendülni. A különböző termek pedig rengeteg féle programnak adnak lehetőség, akár egyidőben. Ha jól emlékszem, pult több helyen is van, és a limonádéjuk igazán finom.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:57

Mindig is furcsálltam a kissé fantáziátlan neveket, amiket a legújabban nyíló helyekre aggatnak mostanában. Ettől függetlenül meg kell hagyni, hogy a Doboz egy igen csak jól sikerült hely. Aki szórakozni szeretne, egy nagyobb és egy kisebb terem közül válogathat, azonban aki csak beülne egy-két italra beszélgetni, annak is jó választás lehet. Ráadásul egy belső udvarral kezdődik a hely, és onnan lehet bemenni az épületbe. Az udvar középen van egy jó pár száz éves fa is, ami nagyon jópofa atmoszférát kölcsönöz a helynek. A belső kialakítás teljesen egyedi, talán hasonlót nem is láttam Budapesten.