Dobos Étterem

(1.0) - 1 értékelés
Cím:
1183 Budapest, Gerely utca 61
Telefonszám:
+36-1-2918922
Kategória:
Svédasztalos, Magyar konyha

További információk

Az éttermet 1997. június 27-én - régi álmát valóra váltva - nyitotta meg Dobos Gyula.

A "Nagy Vendéglátós" hírnevét megbecsülve és tisztelve , nagy tapasztalattal és elismert szakmai tudással üzemeltetjük tovább.Új lendülettel, sok éves vendéglátós múlttal és tisztességgel kívánjuk az étterem régi nívóját megtartani."Fontosnak tartjuk a tisztességes árakat, az udvarias kiszolgálást, az ételek és italok garantált minőségét, vendégeink megelégedettségét, és azt is, hogy a szolgáltatás mögött érték is legyen!"Éttermünk a XVIII. kerületben a Gerely utca és a Fedezék utca sarkán található. Az autóval érkezők számára kivilágított parkolót biztosítunk.

Vállaljuk rendezvények (születésnapok, céges rendezvények, ballagások, bankettek, esküvők) lebonyolítását.

Igyekszünk vendégeink egyedi igényeit lehetőségeink és tudásunk szerint maximálisan kielégíteni.

Tavasszal és nyáron két különböző hangulatú kerthelyiségünkben, hűvösebb idő esetén pedig két teremben várjuk szeretettel kedves Vendégeinket!
Megnyitás
1997. 06. 27.
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány
Parkolás: Környéken
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Dobos Étterem
Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 31. 05:12

Kb. 10-15 évvel ezelőtt jártam utoljára ebben az étteremben. Mivel jó emlékeim voltak, ezért mertem itt asztalt foglalni családi összejövetelre. De sajnos bizony csak az emlék marad már meg kellemesnek, a mostani tapasztalat nagyon rossz volt.
Mikor beléptünk az étterembe, kedvesen fogadott a pincér, azonban a konyhaszag rögtön megcsapta az orrunkat. Miután elfoglaltuk a helyünket és italt rendeltünk kellő késztetést éreztünk arra, hogy akkor együnk! :) Svédasztalos menü volt, így abból és annyit vehettél amennyi csak jólesik. Először a levessel kezdtük, amely sótlan volt. Aztán rántott husit ettünk, ez jó volt, illetve megkóstoltuk a többi ételt is, mely közül a rízs és a zöldségköret sótlan (íztelen) volt, a szívpörkölt "savanyú", talán egyedül a csirke ragu volt ízletes és ehető. A desszertként kirakott túrós derelye kemény volt, meg merem kockáztatni azt is, hogy nem volt jól megfőzve. :(
Kb. 45 percet töltöttünk el az étteremben, fizetés után távoztunk és megállapítottuk, hogy ide többet nem jövünk!!! A ruháink bűzlöttek a konyhaszagtól, így a délutánom a mosásról szólt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kakas Étterem 1184 Budapest, József utca 55
16 értékelés
Thumbnail Kertváros Pszichológiai Rendelő 1182 Budapest, Kétújfalu utca 58.
7 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés