Dobos Bútor

1 értékelés
Szerkesztem a cégem
Mai nyitvatartás:
Zárva
Cím
6000 Kecskemét, Wéber Ede u. 10.
Kategória
Kapcsolat
Nyitvatartás
Első értékelő
szagnes szagnes szagnes szagnes
Amennyiben helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását! Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
Módosítást kérek

További Információk:

nyitva tartás: hétfő - péntek: 9.00 - 17.30 szombat:9.00 - 13.00 A több mint 20 éves tapasztalatunk alapján tűztünk ki feladatunknak, hogy a vásárlóink igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelő termékkínálatot forgalmazzuk. Tevékenységünkkel a Dél-Alföldi régióban szereztünk piacvezető szerepet. Emellett természetesen nagykereskedelmi hálózatunknak köszönhetően országos lefedettségű üzleti kapcsolatokkal rendelkezünk mind bútorgyártókkal, mind forgalmazókkal. Import tevékenységünk teszi lehetővé, hogy olyan egyedülálló termékeket tudjunk bevezetni a magyar piacra, amelyek eszenciái lehetnek a haza keresletnek. Üzleti kommunikációnkban a megbízhatóságra, a partnereink, vásárlóink magas szintű kiszolgálására, terméktámogatásra helyezzük a hangsúlyt. Hiszünk abban, hogy tevékenységünk során nemcsak ügyfeleink megelégedettségét vívhatjuk ki, hanem a XXI. század Európájának kereskedelmi értelemben vett kihívásaira is választ tudunk adni.
Jártál nálunk? Mondd el a véleményedet! A jó vélemény...
Vendég felhasználó
Vendég
1 korábbi értékelés Dobos Bútor
szagnes szagnes szagnes
271 értékelés
4 követő
24 plecsni
54 hasznos vélemény
2013.04.24 22:28

Nagyon szuper bútorok találhatók itt. Az akciós szórólapokon kinézett bútort megtaláltam az üzletben. Nagyon szakszerű és széleskörű tájékoztatást kaptam a kiválasztott bútorról. Nagyon kedvezőek az áraik is, ezért számomra nagyon jó bútorboltnak bizonyult.

ezek is érdekelhetnek:

Thumbnail Casada Health & Beauty 6000 Kecskemét, Korona u. 2.
értékelés
Thumbnail Balla Bútor 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.
értékelés
Thumbnail Alpha Bútor 6000 Kecskemét, Máriahegy tanya 419
1 értékelés