Dob Pizza

(2.0) - 2 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Dob utca 2
Telefonszám:
+36-1-3520743
Kategória:
Pizzéria, Burger

További információk

Üdv mindenkinek aki szeretne egy jó pizzát enni, és imádja a jó kajákat! Változatlan minőséggel, étlappal várunk minden kedves vendégünket. Folyamatos akciók, óriás hamburgerek... kell ennél több...
Hétköznap mindig frissülő menüválaszték. Persze nem felejtettünk el benneteket sem akik otthon szeretnének a jól megszokott fotelükben étkezni. Házhozszállitás a I., II., V., VI.,VII., IX., XI. kerületekben (bővebb információ a weboldalon: dobpizza.hu).
A hét minden napján várunk mindenkit sok szeretettel: a Dob Pizza Team
Első értékelő
Fizetési módok: Erzsébet-utalvány, Készpénz, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Dob Pizza
D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 11:40

Bár legutóbbi ott-jártamkor a minőség nem volt valami fergeteges – vannak ennél lényegesen jobb pizzázók is a városban – azonban van annak valami tagadhatatlan bája, hogy magunknak válogatjuk össze ott, helyben a feltéteket, s annyi mindent pakoltathatunk a tésztakorongunkra, amennyit csak akarunk. Saláták, hatalmas hamburgerek és egytálételek is találhatók a kínálatban, az igazi húzóerő azonban mégiscsak a pizzájuk. Való igaz, hogy gyakran vannak akciók, amik kellemesen mérséklik az amúgy is elfogadható árakat, ilyenkor ha nagyon éhesek vagyunk, de nem akarunk sok pénzt kiadni, érdemes a Dob utca felé venni az irányt.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 23. 18:07

Kettőnknek rendeltünk egy fetával és friss parajjal töltött roston csirkemellet és egy tanyasi szeletet köret nélkül, az volt itthon. Siralmas volt a mennyiség, ilyet Pesten étteremtől még nem láttunk. Egy pici spenótos érkezett kettévágva és egy szelet csirkemell teljesen laposra klopfolva. A kettő együtt lett volna elég egy embernek 2760 forintért. A spenótos csirkemellnek semmi íze nem volt, még a benne lévő fetának sem, a tanyasi csirkemell pedig leginkább ételízesítős volt.

Hasonló szolgáltatók a közelben