DM - Drogerie Markt

Értékelés 3 értékelés 4.5

Elérhetőségek

Cím: 1055 Budapest , Szent István körút 11.

Telefon: +36-1-3540232


Kategória: Drogéria

Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Készpénz, MasterCard, Ticket restaurant, Visa

Elfogad bankkártyát?: Igen

Brand: DM


További információk

1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhattak Vásárlóink.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.

Vélemények, értékelések (3)

Értékelés
Ha nem kell semmi, akkor is bemegyek körülnézni a DM-be, és biztos, hogy kijövök valamivel, amire nincs is égetően nagy szükségem. Hiába, nő vagyok! A legjobban a sminktermékek között tudok leragadni. Hosszú ideig elvacillálok, hogy melyiket is szeretném igazán. Szerencsére nem csak két márkából választhatok, hanem az olcsótól a drágáig terjed a készlet. Ez minden termékre igaz. Testápolók közül a DM saját márkáját ajánlanám mindenkinek, mert nagyon jó az illatuk amellett, hogy jó minőségűek is.
Sajnos a törzsvásárlói pontokért kiváltható kuponfüzetekbe ritkán találok olyat, amit felhasználnék, de a joker kupon mindig jól jön egy-egy vásárlás végén.
  • BAMBUSZ
  • 60 értékelés
  • 2 követő
  • 13 medál
  • 52 hasznos vélemény
Értékelés
Függőséget okoz. Elbabrálok, kipróbálom, kenegetem-forgatom és eltelik egy óra. A biztonsági őr a nyomomban, rendületlenül. Lehet még egy tucat vásárló rajtam kívül, akkor is engem követ. A huszadik alapozót már nem merem kipróbálni. Átosonok a másik sorra, a tusfürdőkhöz, hátha lerázom. Nem sikerül, de azért végigszagolgatom őket, a Baleatól függök igazából, alig várom, hogy újabb illatokat hozzanak ki. A cukros a kedvencem.
Annyira ügyesek amúgy, hogy pontokat is gyűjtök náluk, pedig én sose gyűjtök pontokat. Mondjuk ritkán tudom azokat értékelhető termékekre beváltani: pelenka és vitamin akció van folyton, de hát ez nem mindenkinél aktuális.