DM - Drogerie Markt

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1055 Budapest, Szent István körút 11.
Telefonszám:
+36-1-3540232
Kategória:
Drogéria

További információk

1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhattak Vásárlóink.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Készpénz, MasterCard, Ticket restaurant, Visa
Brand: DM
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - DM - Drogerie Markt
H Nour El Huda H Nour El Huda
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 12. 18. 22:49

Nagyon szeretem, mert minden kategóriában bőséges a választék, mindig vannak akciók. Legutóbb nagyon kellemes meglepetés ért, mert valami dolga lehetett a biztonsági őrnek, ugyanis, nem loholt a nyakamba. Ez nagyon idegesítő tud lenni, pedig szerintem nem úgy nézek ki, mint aki nem tud megvásárolni egy parfümöt. De azt hiszem, nem is ez a taktikajuk. Minden esetre most kellemesen telt az idő, szagolgathattam a parfümöket, anélkül, hogy már kínosnak éreztem volna a biztonsági őr pillantásainak kereszttüzében. Tetszik, hogy minden termékből van választék, a minőségi, márkás és egyben drágább áru mellett megtalálható az olcsóbb vagy saját márkás kategória is. A Balea termékek jók, árban is megfizethetőek, bár nem mindenkinek felelnek meg, marmint bőrtipusra gondolok. Akinek problémás a bőre, az inkább válasszon más, és fizessen egy kicsit többet. Nem nehéz akár egy órát is eltölteni az üzletben.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 13:19

Ha nem kell semmi, akkor is bemegyek körülnézni a DM-be, és biztos, hogy kijövök valamivel, amire nincs is égetően nagy szükségem. Hiába, nő vagyok! A legjobban a sminktermékek között tudok leragadni. Hosszú ideig elvacillálok, hogy melyiket is szeretném igazán. Szerencsére nem csak két márkából választhatok, hanem az olcsótól a drágáig terjed a készlet. Ez minden termékre igaz. Testápolók közül a DM saját márkáját ajánlanám mindenkinek, mert nagyon jó az illatuk amellett, hogy jó minőségűek is.
Sajnos a törzsvásárlói pontokért kiváltható kuponfüzetekbe ritkán találok olyat, amit felhasználnék, de a joker kupon mindig jól jön egy-egy vásárlás végén.

BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 11:45

Függőséget okoz. Elbabrálok, kipróbálom, kenegetem-forgatom és eltelik egy óra. A biztonsági őr a nyomomban, rendületlenül. Lehet még egy tucat vásárló rajtam kívül, akkor is engem követ. A huszadik alapozót már nem merem kipróbálni. Átosonok a másik sorra, a tusfürdőkhöz, hátha lerázom. Nem sikerül, de azért végigszagolgatom őket, a Baleatól függök igazából, alig várom, hogy újabb illatokat hozzanak ki. A cukros a kedvencem.
Annyira ügyesek amúgy, hogy pontokat is gyűjtök náluk, pedig én sose gyűjtök pontokat. Mondjuk ritkán tudom azokat értékelhető termékekre beváltani: pelenka és vitamin akció van folyton, de hát ez nem mindenkinél aktuális.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés