DM - Drogerie Markt

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
Telefonszám:
+36-1-4370146
Kategória:
Drogéria

További információk

Üzletünk a Csillagvár Bevásárlóközpontban található.

1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhattak Vásárlóink.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Készpénz, MasterCard, Ticket restaurant, Visa
Brand: DM
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Csillagvár Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - DM - Drogerie Markt
Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:02

Én jobban szeretem a DM üzletláncot, mint a konkurens Rossmann drogériákat. Szerintem az aktuális akcióikat is ügyesebben találják ki és a termékkínálat is szélesebb. A DM-ben mindent megtalálni, legutóbb a páromnak akartam venni névnapjára egy alváshoz való szemfedőt (csak teljesen sötétben tud aludni), végigjártam rengeteg divat/ruhaüzletet, de sehol nem találtam sima fekete, férfiaknak valót, egészen addig, amíg csodák csodájára besétáltam egy DM-be, ahol pontosan azt találtam, amit kerestem. Sőt, a szemfedő még egy kis hűthető zselés párnácskát is rejtett, úgyhogy azóta teljesen szívembe zártam a DM üzleteket. 

Gegab Gegab
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 13:05

Mióta megszülettek a gyermekeink gyakori látogatói vagyunk az üzletnek. Az illatszerek és tisztítószerek nagy részét minden hónapban itt szerezzük be. A saját márkájú termékekkel minőségével és árával maximálisan meg vagyunk elégedve. Hosszú éveken keresztül itt vásároltuk meg a pelenkákat és a popsitörlőket, melyből szintén a DM saját márkáját választottuk. Ebből mindig volt készlet az üzletben, és nem elhanyagolható, hogy az ára is kedvező, és a minősége is kiváló. Bébi ételekből, tápszerekből, tejpépekből mindenki talál igényeinek és pénztárcájának megfelelőt. A pontgyűjtő kártyára szorgalmasan gyűjtjük a pontokat, és így igény bevehető kedvezményekkel még kedvezőbb árakon tudunk vásárolni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda 1038 Budapest, Pusztakúti köz 2
13 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés