DM - Drogerie Markt

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1039 Budapest, Rákóczi utca 36.
Telefonszám:
+36-1-4370146
Kategória:
Drogéria

További információk

Üzletünk a Csillagvár Bevásárlóközpontban található.

1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhattak Vásárlóink.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Készpénz, MasterCard, Ticket restaurant, Visa
Brand: DM
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Csillagvár Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - DM - Drogerie Markt
Kis Éva Kis Éva
26 értékelés
1 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 16:02

Én jobban szeretem a DM üzletláncot, mint a konkurens Rossmann drogériákat. Szerintem az aktuális akcióikat is ügyesebben találják ki és a termékkínálat is szélesebb. A DM-ben mindent megtalálni, legutóbb a páromnak akartam venni névnapjára egy alváshoz való szemfedőt (csak teljesen sötétben tud aludni), végigjártam rengeteg divat/ruhaüzletet, de sehol nem találtam sima fekete, férfiaknak valót, egészen addig, amíg csodák csodájára besétáltam egy DM-be, ahol pontosan azt találtam, amit kerestem. Sőt, a szemfedő még egy kis hűthető zselés párnácskát is rejtett, úgyhogy azóta teljesen szívembe zártam a DM üzleteket. 

Gegab Gegab
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 16. 13:05

Mióta megszülettek a gyermekeink gyakori látogatói vagyunk az üzletnek. Az illatszerek és tisztítószerek nagy részét minden hónapban itt szerezzük be. A saját márkájú termékekkel minőségével és árával maximálisan meg vagyunk elégedve. Hosszú éveken keresztül itt vásároltuk meg a pelenkákat és a popsitörlőket, melyből szintén a DM saját márkáját választottuk. Ebből mindig volt készlet az üzletben, és nem elhanyagolható, hogy az ára is kedvező, és a minősége is kiváló. Bébi ételekből, tápszerekből, tejpépekből mindenki talál igényeinek és pénztárcájának megfelelőt. A pontgyűjtő kártyára szorgalmasan gyűjtjük a pontokat, és így igény bevehető kedvezményekkel még kedvezőbb árakon tudunk vásárolni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Dagály Strandfürdő és Uszoda 1138 Budapest, Népfürdő utca 36.
30 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés