DM - Drogerie Markt

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1145 Budapest, Mexikói út 70.
Telefonszám:
+36-1-4690188
Kategória:
Drogéria

További információk

1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhattak Vásárlóink.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Készpénz, MasterCard, Ticket restaurant, Visa
Brand: DM
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - DM - Drogerie Markt
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2013. 12. 22. 14:15

Ez a dm esik hozzám legközelebb, ezért ebbe járok leggyakrabban. Régen egész pici volt, de nem is olyan régen megvették a szomszédos gyógyszertárat, így már egy óriási és nagyon szép üzlet lett belőle.

Imádom, hogy ennyi minden kapható náluk. Illatszerből főleg a saját márkás Alverdére esküszöm már évek óta, aminek sminktermékeit is előszeretettel használom. Ezen kívül legújabb pozitívum termékek terén az volt számomra, hogy a Balea márka sminkecsetekkel bővült, amiket bizony ebben a dm-ben láttam először.

Emellett megemlíteném, hogy a macskámat is innen etetem:) Olcsón lehet venni a szintén saját márkás eledeleket, amikben se tartósító, se színezék, se cukor nincs (igen, ez is fontos szempont). A cic pedig előszeretettel fogyasztja őket, úgyhogy abszolút bevált. Ja és tudom ajánlani a faforgácsos macskaalmot is, ami nálam sokkal tovább elég, mint egy sima alom (így az ezer forintos ára is hamar megtérül), továbbá a szagokkal jobban elbánik.

Hasonló szolgáltatók a közelben