DM - Drogerie Markt

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Károly körút 26.
Telefonszám:
+36-1-3280426
Kategória:
Drogéria

További információk

1993. július 8-án Budapesten, az Üllői út 445. szám alatt nyitott meg az első magyar dm, amelyet évente mintegy 15-20 új egység követett. 2000 áprilisában a 100. dm üzlet megnyitását ünnepelhettük Vásárlóinkkal Esztergomban, miközben a dm konszern, már több mint 1000 üzletet tudhatott magáénak. 2001-ben új dm emblémával és megújult üzletképpel találkozhattak Vásárlóink.

A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Készpénz, MasterCard, Ticket restaurant, Visa
Brand: DM
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - DM - Drogerie Markt
karmanóczki józsefné karmanóczki józsefné
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 11:11

Teljes mértékben kitűnő és minden igényt kiszolgáló üzlet,és nagyon jók a saját termékeik is,és mindig találhatók akciók amiért érdemes mindig visszatérni és telepakolni a kosarat,az eladók kedvesek,az üzletek mindig nagyon szépek és hívogatóak.

S. Beáta S. Beáta
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 21:50

Teljes mértékben kitűnő és minden igényt kiszolgáló üzlet,és nagyon jók a saját termékeik is,és mindig találhatók akciók amiért érdemes mindig visszatérni és telepakolni a kosarat,az eladók kedvesek,az üzletek mindig nagyon szépek és hívogatóak.

B. Ildikó B. Ildikó
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 15:21

Én nagyon-nagyon szeretem a DM drogériákat. Tényleg jó minőségű termékeik vannak, a saját márkáikat különösen kedvelem, árfekvésben is tökéletesen szerintem. Az eladók közül már több régi ismerős, segítőkész, a mai rohanó világban ez sokat számít. Én ezért szeretem.

Hasonló szolgáltatók a közelben

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 16:39

Szerintem a DM-et senkinek nem kell bemutatni, biztos, hogy mindenki járt már ott legalább egyszer. Amit szeretek, hogy mindent meg tudok venni egy helyen, ami a fürdőszobába vagy a háztartásba éppen kell és van is miből válogatni. Néha beugrom csak úgy délután egy műzli szeletért vagy válogatok a körömlakkok között. Én is osztom azt a véleményt, hogy a biztonsági őrök megnehezítik a kényelmes vásárlást. Azért a megfelelő színű lakkot nem olyan könnyű kiválasztani :) A saját termékeiket kifejezetten szeretem, a limitált szériák illatai nagyon bejönnek. Legutóbb egy fügés csokis testápolót szereztem be tőlük.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:34

Nagyon kedvelem a DM drogériákat. Nagyon jó minőségű termékeik vannak, és nem utolsó sorban elég jó áron adják őket. Mondjuk a parfümöket nem szívesen vásárolom meg itt, mert más helyeken jóval kedvezőbb áron hozzájuk lehet jutni. Ez az egyik dm üzlet ahova rendszeresen járok. Már felismernek az eladók is és nagyon kedvesek velem.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 23:49

A Dm saját márkás termékei között már vannak kedvenceim. Bizonyos termékekért kifejezetten ide jövök. Felfedeztem a mosogatószert, ami nagy kiszerelésű, igen jó árú, és citrom illatú, ami a kedvencem, és sokáig elég is. Szeretem a DM fogkrémet, abból is főleg a citromosat, de próbáltam már a gyógynövényest is. A fogkrémben is az tetszik, hogy nagyobb kiszerelésű és tényleg minőségi. A tusfürdők között pedig megtalálhatóak a „nagy márkák” illatai, típusai, csak épp fele annyiért lehet megkapni. A DM üzletnek tetszik a hangulata, a légköre, olyan elegáns, finom, szeretek itt nézelődni, vásárolgatni. Abszolút pozitívum, hogy itt a saját márkás termék, nem olcsó és gagyi, hanem minőségi, finom illatú, állagú, és kedvező áru. Nem mindegy.

Nelli Nelli
60 értékelés
1 követő
13 plecsni
49 hasznos vélemény
2012. 10. 12. 12:36

Mivel lány vagyok, ezért sokszor járok drogériába, mindenféle sokszor teljesen felesleges dolgot venni. Az, hogy a biztonsági őrök folyton követik és figyelik a vevőket, ez nem csak legenda sajnos. Engem szinte az összes DM-ben úgy megfigyelnek, mintha valami rettegett bűnöző lennék. Azért ez néha zavar, de egyébként minőségi termékeket árulnak, az árak termékfüggők. A Károly Körúton lévő DM jó helyen van nagyon, könnyen elérhető tömegközeledéssel is.
A DM-nek van egy törzsvásárlói programja is, amiben pontokat lehet gyűjteni. Aztán a megszerzett pontokat jópofa ajándékokra lehet beváltani.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 22:21

Közel van a Deákhoz, közel van az Astoriához, így nagyon könnyen megközelíthető. Kifejezetten szeretem az elrendezését, mert igenis számít, hogy melyik DM-be látogat a vásárló. Vannak kevésbé kellemes légkörrel rendelkezők, és vannak olyanok, mint a Károly körúti, ahova tényleg jó visszatérni.
Úgy tudom, például nem minden DM-ben található meg a „gyógyászati segédeszközök” témakör, de itt ez is helyet kapott. Ami számomra jó hír, ugyanis egy időben mindig itt vettem a kontaktlencsémhez a tisztítófolyadékot. Sokkal kényelmesebb drogériában vásárolni az ilyesmit, a többi szokásos termékkel együtt, mint külön bemenni egy gyógyszertárba vagy optikába. Ráadásul szerintem olcsóbb is.
Az eladók munkájával még nem volt problémám, ha kérdeztem tőlük, barátságosan válaszoltak és segítettek megtalálni, amit kerestem.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 04. 08:48

Tegnap félig lehúzott roló fogadott, előtte munkások.
Nem lehetett bemenni, és amennyire láttam, bent az üzletben is dobozok voltak a földön.
Kiírást, tájékoztatást nem láttam kitéve, és a honlapon sem jelzik, mi történik (felújítás?) és meddig.
Ez az 1. csalódásom az üzlettel kapcsolatban.