Dini cukrászda

0 értékelés
Cím:
1126 Budapest, Margaréta utca 6.
Telefonszám:
+36-30-4626875
Kategória:
Cukrászda

További információk

Üzletünket 2003. június 14-én nyitottuk meg a XII. ker. Margaréta utca - Németvölgyi út sarkán a műemlék jellegű, akkor 75 évfordulóját ünneplő Medgyaszay házban.
Cukrászdánk azzal a céllal jött létre, hogy jó minőségű alapanyagokból készült, finom termékeket kínáljunk igényes vásárlóink részére kedvező áron.
A hagyományos cukrászati termékek mellett 2013-tól az egészséges és tudatos fogyasztói szokásokat kielégítő liszt-, tej- és cukormentes paleo sütemények is bekerültek Cukrászdánk kínálatába. A nagy sikerre és érdeklődésre tekintettel tavasztól paleo fagylaltot is vásárolhatnak nálunk. A választék kialakításában természetesen kedves Vendégeink is közreműködnek, kiknek szinte minden igényét, kívánságát megpróbáljuk a legnagyobb odafigyeléssel teljesíteni. Az üzlet hangulata családias és barátságos. Kedves, udvarias és gyors kiszolgálással állunk Vásárlóink rendelkezésére. Széles választékunk mellett figurális, alkalmi és esküvői tortáinkkal szinte mindenki álmát teljesítjük. Minden egyes torta rugalmasan, Vásárlóink kívánsága szerint készül. Viszonteladóink számára saját tulajdonú hűtőautóval szállítjuk ki süteményeinket. Részletekért keresse az üzletvezetőt, Kopitkó Zsoltot!

Szívből sütünk, tele ötletekkel!
Megnyitás
2003. 06. 14.
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Dini cukrászda

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés