Diamond SzexShop

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1076 Budapest, Thököly út 2.
Telefonszám:
+36-20-2502414
Kategória:
Szexshop

További információk

Az üzlet az Arzenál Üzletház I. emeletén található.

250 négyzetméteres shopban segítőkész eladók és teljes diszkréció várja a vásárlókat. Termékeik között széles választékot találunk ruhaneműkből, filmekből, segédeszközökből és elektromos cigarettákból is. A boltba folyamatosan kaphatók akciós termékek.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Diamond SzexShop
Zsolt Kiss Zsolt Kiss
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 05. 20. 10:23

A webáruházban kinéztünk két-három vibrátort.
A boltba érve kértük,hogy mutassák meg nekünk ezeket.Semmi probléma,természetesen van minden raktáron ahogy a webáruházban írtuk mondta a kedves eladó hölgy.
Kirakta a szerszámokat:) a pultra és megnézegettük,hogy melyik a legjobb.Jó volt élőben is megnézni mivel volt olyan amire azt hittük a kép alapján kisebb,de túl nagy volt...
Pozitív tapasztalatokkal távoztunk.
Semmi kényelmetlen érzés vagy ilyesmi...
A szerszám azóta is dolgozik:D

Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 20:09

Legjobb barátnőmet szerettük volna lánybúcsúztatójára meglepni néhány szexi ajándékkal. A többi meghívott lánnyal megbeszéltük, hogy vásárolunk neki mindenféle extrémen szexi fehérneműt és kacér jelmezeket. A lány a boltban kedves és segítőkész volt, bár szerintem nagyobb zavarban volt, mint mi. Mindenesetre jól elszórakoztunk vásárlás közben, sikerült is találnunk megfelelő ajándékokat. Ár tekintetében elég húzósak a dolgok, legalábbis a ruhaneműket illetően, a többivel nagyon nem foglalkoztunk, ezért arról nem tudok véleményt mondani, de ugye mégsem mindennap vásárol az ember rendőrnéni jelmezt. Összességében vicces élmény volt, és jó sztori lett belőle a csajokkal.

Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 19:31

Egy barátnőm születésnapi ajándékát vásároltam meg itt. A lány egy plüss bilincset kapott csupán azért, mert imádja az egyenruhás fickókat. Az üzletben a kedves eladó srác a segítségemre volt és szívesen mutogatta a különféle bilincseket. A komolyabb darabok ára a 20 000Ft-ot is elérte. Jó tudni, hogy egy ilyen üzletben, ilyen komoly cuccokat is kapni. Egyébként a bolt jó nagy, nem néztem alaposan körbe, de azt biztos, hogy van választék. Az eladó igen jó kedéllyel elviccelődött velem. Szerintem nem vette be, hogy a barátnőmnek kell a bilincs. Pedig tényleg. Nem éreztem magam zavarban, végülis az sem furcsa, hogy az ABC-ben kérek egy kiló kenyeret.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 16. 14:31

Kinéztük a neten a párommal egy szép kis házi barátot:)
Itt volt a legolcsóbb át ide mentünk.
Könnyen megtaláltuk a Keletinél.
Nagyon aranyosak az eladó lányok.
Hihetetlen,hogy mennyi eszköz van amiről azt sem tudtam,hogy micsoda:D

Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 11. 21:13

Nagy választék és kedves segítőkész eladók vannak.Lehet próbálni és ez nagyon szuper.Sikerült kiválasztani egy szép lakk ruhát, legközelebb is oda megyek.Szerencsére nem csak kétfélét tartanak mint a legtöbb üzletben.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 01. 03. 19:00

Azért erre a boltra esett a választásom, mert jó és korrekt weblapja, így előzetes böngészés után a férjemmel célirányosan mentünk. A bolt tiszta, kultúrált. Ha kell még valami visszamegyek és egyedül is mernék már. Egyébként egy erotikus társasjátékot vettünk (többek közt) és nagyon tetszik.