Deichmann

(4.5) - 12 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Telefonszám:
+36-30-8282101
Kategória:
Cipő

További információk

A Mammut Bevásárlóközpontban található.

Információ: XXS XXL

A Deichmann világa:

A Deichmann osztozik Veled a cipők iránti szenvedélyen. Ha divatról, minőségről, stílusról, választékról vagy alacsony árakról van szó, velünk mindig egy lépéssel előrébb jársz. Ez érvényes a saját márkáinkra, az idegen márkákra és a licenc márkákra is.

Termékek: cipők, táskák, hátizsákok, sálak, zoknik

Márkák:

- 5th Avenue
- Adidas
- AM Shoes
- Bären-Schuhe
- Borelli
- CARS
- CATWALK
- Claudio Conti
- Converse
- Cupcake Couture
- Elefanten
- Fila
- Filly Fairy
- Gallus
- Graceland
- Hello Kitty
- Janet D.
- Kappa
- Landrover
- Memphis One
- New Balance
- Nike
- Puma
- Reebok
- S'Oliver
- Venice
- Victory
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Fizetős parkolóház, Ingyenes mélygarázs, Ingyenes parkolóház
Brand: Deichmann
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Mammut Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
12 korábbi értékelés - Deichmann
Szilágyi Sára Szilágyi Sára
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 08. 25. 17:25

Előző héten jártam-keltem a cipősboltokban (megjegyzem rengeteg csodás darabot véltem felfedezni) mikor meglátta egy gyönyörű darabot a polcon, de nem volt a méretemben. Így felkerekedtem és bejártam Budapest összes Deichmann cipőüzletét, de szomorúan tapasztaltam, hogy vagy elfogyott, vagy nem is volt, vagy már a méretemben nem található. Azonban szerencsémre a Mammutban lévő üzletben megkérdezték, hogy rendeljenek-e a számomra. Természetesen Igent mondtam, így pár napra rá már kezemben tarthattam a cipőt!Ezért szeretem a Deichmannt

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 06. 22. 19:46

Az tetszik ebben az üzletben, hogy igaz nem a legnagyobb, viszont sokkal nyugodtabban lehet benne vásárolni, mint mondjuk egy nagyobb Plázában elhelyezett boltjukban, és mindig találhat magának azt ember 1-1 tetszetős leértékelt darabot is.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
227 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 13:12

Én és a barátom is rendszeresen járunk ide cipőt vásárolni, mert mindketten találunk nekünk megfelelőt, kedvező áron. persze az akciókat is érdemes kifogni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
167 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 23:40

még valami: ha a férjemnek is kellett cipő, akkor pláne bementünk, mert neki a nagy lábára nehéz találni méretet. Egyébként jó dolog, hogy van online kereső rendszerük, így nem kell feltétlenül bemenni, ha látjuk, hogy ott nincs méret...

euphoria euphoria
32 értékelés
0 követő
6 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 13. 16:30

Rengetegen járnak ide, s ez hagy némi kellemetlenséget maga után. Rendszeresen mérethiány van, a vásárlók össze-vissza dobálják a cipőket, az eladót pedig nehezebb utolérni, mint Erzsébet királynőt. Nem szívesen térek be ide, mert mindig felidegesít az itt uralkodó káosz. Ha fel akarunk próbálni valamit, akkor szó szerint vadászni kell a szabad székekre... A tükör előtt pedig mindig állnak, s így nem lehet nyugodtan kiválasztani a legmegfelelőbb topánkát. Persze, jó résen lenni, hiszen állandóan leakciózzák az utolsó párokat. De ez tényleg lutrira megy, hiszen jókor, jó helyen kell lenni ahhoz, hogy mondjuk a 10000 forintos cipőt 2000-ért elvihessük. Akik nagy lábon élnek, azok számoljanak azzal, hogy a 42-es a legnagyobb méret, s azt is úgy viszik, mint a cukrot.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
167 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:21

Nem egy nagy Deichmann, de szeretem, mert nem szokott tömegnyomor lenni benne és könnyen megtalálom, amit szeretnék. Mondjuk ez mindegyikre igaz, így nincs is értelme egyenként bemásolgatni ugyanazt..;)

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 16:45

A Deichmann a kedvenc cipő boltom. Mindig hatalmas választékkel várnak bennünket.Ez alól ez az üzlet sem kivétel.Az üzlettel kapcsolatban csak pozitív tapasztalatom van, mert az eladók nagyon kedvesek voltak velem, segítettek megtalálni a megfelelő cipőt számomra. Akkor is segítettek, amikor az interneten kinézett lábbelit keresgéltem. A segítségükkel meg is találtam.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:37

A cipőt a cipőboltból szlogen mára már nem igazán helytálló sajnos, legalábbis nem klasszikus értelemben véve. A Deichmannban ugyanis a cipőkön kívül táskákat is lehet kapni, és persze csak bevásárlóközpontokban található meg az üzlet. Tapasztalataim alapján azonban a Mammut Bevásárlóközpontban mindig nagyobb a választék, méret szerint például. Bár a tömegigényt kiszolgáló, nagyüzemi cipőboltról beszélünk, ennek ellenére nem csupán tucat, hanem egyedi darabokat is ki lehet fogni, ráadásul leárazva, mert a legtöbb esetben azokból vagy keveset gyártanak, vagy egyáltalán senkinek nem kell. Bátran nézzünk be akkor is, ha a legújabb divatnak megfelelő lábbelire vágyunk, itt ugyanis azokat is megkapjuk, ráadásul jutányos áron.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 18:58

Ha a Mammut Bevásárlóközpontban járok szinte minden alkalommal megnézem a Deichmann cipőbolt aktuális kínálatát. A cipőim nagy részét náluk vásároltam eddig, s teszem ezt a jövőben is, mert minőségben és árban egyaránt ideálisak legyen szó alkalmi cipőről, egy laza sportos tornacsukáról vagy éppen hótaposó bakancsról. A közelmúltban egy szüreti bálra voltam hivatalos, s persze a báli ruhához új cipellő is dukál. Az utam egyenesen a Deichmannba vezetett, mert tudtam, itt lesz amit keresek, fel sem merült bennem még a gondolat sem, hogy más boltba tévedjek. Bízom az ízlésemben, de ha komolyabb alkalomra keresek cipőt, szeretem mások véleményét is kikérni. Az eladó hölynek meséltem a rendezvényről ,melyre hivatalos vagyok és vázoltam a ruhámhoz elképzelt topánkát is. Nem kérdezett, csak mosolygott s már hozta is a gyűjtemény legújabb darabját.

vadvirág vadvirág
45 értékelés
0 követő
11 plecsni
45 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 19:19

Ha cipőre, csizmára van szükségem, akkor irány a Deichmann! Itt mindig találok megfelelőt, nem is kell túl sokat keresni. A lábméretem elég átlagos ahhoz, hogy ez se okozzon problémát. Ritkán kérek segítséget, mert szeretek magam böngészni, de volt már olyan, hogy a raktárból hoztak nekem cipőt. Bárhol veszek csizmát, nálam csak egy telet ér meg, tehát nem tudom, ez a hely ilyen szempontból jobb-e, mint a többi. Bőrápolót szoktam venni, de csak ha elfogy, hiába kérdezik meg mindig, nem veszek minden alkalommal. :)

Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 15:50

A Deichmann, kedvenc cipőboltjaim egyike. Mint, általában minden nő, én is könnyen beleszeretek egy-egy ízléses darabba, bár a cipőválasztás az én esetemben nehézkesebbnek bizonyul az átlagnál (34-es lábam van).
Eddig, egyedül a Deichmannban találtam XS-es (35-ös) cipőt, elfogadható áron.
Az Olaszországból hozatott lábbelik nagy része megtalálható kisebben is, de igen borsos áron, viszont a legutóbb a Deichmannban vásárolt csinos magassarkúm 35-ös méretben is ugyanannyiba került, mint nagyobb társai.
Az eladók kedvesek, segítőkészek, szívesen kérem tanácsukat a választásban.
Több üzletükben is megfordultam már (Mammut, Europeum, Mom Park, Köki terminál) és mindenhol ugyanezt a színvonalas kiszolgálást tapasztaltam.
Minden cipővásárlás előtt átböngészem az aktuális katalógust weboldalukon, felírom a cikkszámát a terméknek, mely a leginkább elnyerte tetszésemet, így azt a helyszínen, azonnal meg is tudja keresni számomra az eladó.
Az internetes ügyfélszolgálaton is kértem már segítséget tőlük, egy munkanapon belül válaszoltak és feltett kérdésemre pontos választ adtak.
Egyedüli problémám néhány megvett terméküknél lépett fel, ugyanis a cipők 1-2 éven belül tönkrementek (pedig kerekesszékes vagyok, és nem járok rajtuk). Persze fontos megemlítenem, hogy a vásárláskor cipőápoló szert ajánlottak, így esélyes hogy az én mulasztásom lehetett az okai a korai kopásnak. Összességében nagyon elégedett vagyok az üzlettel és a termékeikkel egyaránt.

(A képen látható magassarkút néhány hete, 35-ös méretben vásárolhattam meg.)

szentkutianna szentkutianna
62 értékelés
8 követő
15 plecsni
92 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 08:52

Sportos, nőies, utcai rohangálós, bulizós, alkalmi, edző és így tovább. Cipőim száma közel a végtelennel azonos. De kérem, hordott már a Föld a hátán olyan nőt, aki ne rajongott volna szenvedélyesen a lábbelikért? Egy jól kiválasztott cipővel feldobhatjuk a napunkat. Lehetünk bármennyire szomorúak vagy elesettek, ha beszabadulunk egy cipőüzletbe, garantáltan tovaszáll rosszkedvünk. Számomra a Deichmann cipőbolt a Mammutban egy ilyen gondűző hely. Amikor végighaladok a sorok között, szemügyre veszem a legújabb modelleket, megcsodálom az egyedi színeket, formákat, majd felpróbálom a kedvenceimet, teljesen átszellemülök. Ilyenkor nincsenek napi gondok, undok főnökök, sárga csekkek, csak egy boldog, békés, elvarázsolt világ, ahol végre jól érezhetem magam. Amikor végül megtalálom a legtökéletesebb darabot, öröm járja át szívem-lelkem, boldog mosollyal indulok a pénztár felé és szorosan a karomba zárom legújabb szerzeményemet. Cinkosan összekacsintok az eladókkal és megköszönöm nekik, hogy feldobták a napomat. Ki mondta, hogy nehéz örömet szerezni a nőknek?