Decathlon Soroksár

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
1239 Budapest, Bevásárló utca 2.
Telefonszám:
+36-1-6668800
Kategória:
Sportbolt

További információk

Célunk, hogy elérhetővé tegyük a sportolás örömét és jótékony hatását, a lehető legtöbb ember számára. Vásárolóink 70 sportág termékei közül válogathatnak, immáron 13 magyarországi áruházban.

A műhely vállalja a sporteszközök karbantartását, javítását, egyéni beállítását.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Decathlon Soroksár
Erika László Erika László
94 értékelés
1 követő
8 plecsni
217 hasznos vélemény
2014. 04. 16. 21:42

Tök jó hely!
Totál el vagyok maradva, nem tudtam, h olyan is létezik, h elviszem az árut és egy hónapom van rá eldönteni, meg akarom-e tartani vagy sem. Le vagyok maradva, úgy látszik. Idáig örültem, ha le tudtam vásárolni a meggondolatlanul megvett cuccokat, itt pedig még a pénzt is visszaadják, az utolsó fillérig.
Múlt héten vettem egy bringás válltáskát, és két kondinadrágot (igazából kirándulógatyának). Mivel bakancs volt rajtam, nem volt kedvem próbálni. A válltáskáról otthon megállapítottam, h túlságosan is műanyag, mind tapintásra, mind látványnak. A nacik szűkek voltak és túl melegek... vagyis izzasztó műszálból volt az anyaguk.
Tegnap mindent visszavittem. Találtam jó pamutnadrágot, másik válltáskát, vászonból és egy kedves, nagyon fiatal eladó kislányt, aki nevetve és nagyon készségesen elmagyarázta, h kell vagy lehet átalakítani a válltáskát hátizsákká.
Találtam olcsón könnyű és jó kiképzésű edzőcipőt is, valamint sárga színű napszemüveget UV szűrővel, annyira jó darab, ha felveszem, mindenki le akarja könyörögni rólam. Sehol máshol a városban nem láttam még ilyet.
Köszönöm! (Ja... végül a visszakapott összeg dupláját költöttem el.)

Kovácsné Ábrahám Eszter Kovácsné Ábrahám Eszter
9 értékelés
0 követő
4 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 15:42

Szeretek ide járni. Közel van hozzánk, persze csak kocsival, de megéri. Jó termékek vannak, jó árakon. Főleg a Kislányunknak szoktunk vásárolni ott ruhákat, lábbeliket, sportfelszereléseket! Persze magunknak is szoktunk azért találni ruhát, cipőt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Murmuczok Állatorvosi rendelő 1184 Budapest, Lenkei utca 3
6 értékelés
Thumbnail Kakas Étterem 1184 Budapest, József utca 55
16 értékelés
Thumbnail Kertváros Pszichológiai Rendelő 1182 Budapest, Kétújfalu utca 58.
7 értékelés