Deák Étterem

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
9400 Sopron, Erzsébet utca 20
Telefonszám:
+36-99-505033
Kategória:
Magyar konyha

További információk

A megújuló Deák étterem étlapján jórészt tradicionális magyar ételek – csülök, kolbász, pörkölt, oldalas szerepel, némi itáliai kiegészítéssel, pizzákkal, tésztákkal. A régihez képest modern bútorzattal berendezve, ám ugyanúgy kerthelyiséggel, élő zenével várják régi és új vendégeiket.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Deák Étterem
Dancsok Márta Dancsok Márta
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 23:02

Baráti, családi ebédekre, vacsorákra szívesen járunk ide. Kedves,gyors a kiszolgálás,ízletesek az ételek. Egyedi igényeinket is teljesítették. Mindig nagyon jól érezzük magunkat, szívesen ajánljuk Sopronba látogató ismerőseinknek.

Németh Kálmán Németh Kálmán
4 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 21. 21:29

Az éttermet jobbára csoportosan /családi vagy civil társasági összejövetelen/ látogatom. Ami a legszinpatikusabb, hogy bármilyen egyedi igányt teljesítenek. Az időjárástól függő foglalás - kint /kerthelyiség/vagy bent - előre vagy alá cart rendelés, létszámváltozás, egyebek. Az ételek, italok minősége kiváló, árfekvésük elgogadható. Tapasztalatom alapján főleg csoportos rendezvények megtartására ajánlom.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 01. 12. 10:20

Én kifejezeten nagyon szeretem ezt az éttermet, és hogy miért? A kiszolgálás gyors, a pincérek kedvesek és emellet nagyon finomak az ételek, desszertek.és csendes egy helyen van az étterem, mármint nem a belváros közepén van és ez jó. Én sok ember figyelmébe ajánlom a Deák éttermet :) Nem fogják megbánni, ha egyszer esznek ott. A környék is nagyon szép :) szóval csak nyugodtan térjenek be hozzájuk es egyenek a finom ételeikből.! :D

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aranyfácán Vendéglő 9400 Sopron, Becht Rezső utca 5.
11 értékelés
Thumbnail Dr. Rózsás Mónika egyéni ügyvéd 9400 Sopron, Kodály Zoltán tér 2. 1. emelet. 5.
7 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés