Da Raffaello Étterem & Pizzéria

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Vincellér utca 47.
Telefonszám:
+36-1-7874944
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

A Da Raffaello étterem a Bartók Béla út és Karolina utca sarkán található.

Ropogós tésztás gazdag feltétes pizzák, házi készítésű tészták ez mind elérhető a kis olaszos vendéglőben. Ebéd időben választhatjuk a kétfogásos (kedvező árú) menüt, melyről akár az étterem honlapján is tájékozódhatunk.
Jó időben a teraszon étkezhetünk. Külön jó dolog a kisgyerekes családoknak, hogy van pelenkázó.

A XI. kerületben ingyenes, az I., XII. és XXII. kerületekbe 300 forintért történik a házhoz szállítás (a többi kerületbe nem szállítanak).

Megközelítése tömegközlekedéssel: 87-es, 87-es A, 187-es, 272-es autóbuszokkal, 908-as, 940-es, 941-es, 972-es éjszakai járatokkal 19-es és 49-es villamosokkal.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Da Raffaello Étterem & Pizzéria
Szabó Róbert Szabó Róbert
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 10. 27. 22:09

Nápolyba vagy Rómába nem mehetünk minden héten pizzát enni...
De ide igen, hát meg is tesszük, mert érdemes!

Keresztes Szandra Keresztes Szandra
4 értékelés
1 követő
2 plecsni
10 hasznos vélemény
2013. 12. 31. 18:28

Remek hely, családias hangulat, kedves kiszolgálás. Mi kell még? Nagyon jók a pizzák, vékony tésztából, minőségi alapanyagokból. Sok a hely, így bármikor lehet betévedni akár egy finom levesre is. Parkolás nehézkes, csak hogy legyen valami hátrány:)

V.Andi V.Andi
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 20:35

Sokáig nézegettem a kocsiból ezt a helyet, és mindig azon gondolkodtam, hogy egy ilyen nyüzsgő, zajos közlekedési csomópont tőszomszédságában, hogyan lehet az étterem előtti teraszon élvezni az olasz vendéglátást? Aztán egy langyos vasárnap este választ kaptam... Remekül! Érdekes módon, vagy kevesebb autó járt aznap este, vagy az ételek miatt feledkeztem meg a zajról, de a lényeg, hogy egy percig se zavart se robaj, se szmog, se semmi más. Mivel csajos program keretében látogattunk el a helyre, ezért szokásunkhoz híven minden fogásból rendeltünk, hogy aztán mindenki-mindenkiéből alapon egymás tányérjából kóstolgassunk: a tenger gyümölcseivel gazdagított előételtől kezdve a hagyományos Minestrone-n és klasszikus spagettin és pizzán át, egészen a profiterolig mindent. Az ízekben nem csalódtunk, autentikus olasz ízvilágot kaptunk a pénzünkért cserébe, viszont kedves kiszolgálást nem. Ssajnos mi öten nem voltunk eléggé figyelemfelkeltőek a pincérhölgy számára, aki a szomszéd asztaltársaságot tüntette ki figyelmével egész este, miközben nekünk minden rendelésnél külön meg kellett küzdenünk azért, hogy végre észrevegyen bennünket. Csak ezért négyes.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
P. Mariann P. Mariann
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 01. 07. 14:34

Ami engem illet, csak néhányszor jártam még itt de megfogott az étterem a maga egyszerűségével. No és persze nem utolsó sorban az ételekkel, amik kitűnőek és egyáltalán nem drágák. Remek borok is vannak, nagyon jól értenek hozzá, hogy ajánljanak egyet az ételhez, desszerthez. Ott jártamkor majdhogynem telt ház volt, ez is érzékelteti, hogy jó kis hely, jókat lehet enni-inni.

K. Árpád K. Árpád
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2011. 11. 13. 09:37

Viszonylag gyakran járok ide, bátran állíthatom, hogy minden szempontból nézve egy igazán kellemes, hangulatos kis étterem. Valódi olasz szakács készíti a finomabbnál finomabb és nagyon gusztusosan tálalt eredeti olasz ételeket, a pizzák pedig valóban olyanok, mint Olaszországban. Az étterem tiszta, amolyan olaszosan berendezett, a személyzet kedves és gyors. Csak ajánlani tudom mindenkinek!