Da Lello Ristorante & Pizzeria

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1123 Budapest, Alkotás utca 31.
Telefonszám:
+36-1-3565851
Kategória:
Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Kínálat:
-Előételek
-Levesek
-Főételek
-Pizzák
-Tészták
-Rizottók
-Halételek
-Saláták
-Köretek
-Desszertek
-Fagylalatok
-Kávék
-Italok
-Rövid italok
-Sörök
-Borok
Első értékelő
Fizetési módok: MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Da Lello Ristorante & Pizzeria
TLexi TLexi
31 értékelés
2 követő
7 plecsni
36 hasznos vélemény
2013. 12. 16. 13:28

A legjobb pizza a városban. Mondjuk nem is olcsó, de egyszer-kétszer azért lehet ilyet is enni, és cserébe nagyon finom :) Helyben sütött pizza, mindig friss, és nagy a választék. A süteményekről nem tudok nyilatkozni, de jól néznek ki a hűtőben ránézésre.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 23. 17:18

Hogyha pizza, akkor mindenképpen erre szavazunk. Mikor belép az ember, már elcsábítja az éttermet körbelengő frissen sülő pizza illat, amit a helyszínen kemencében készítenek! Isteni! Egy szeletnyi Olaszország!

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 09:56

Nem vagyok igazán híve a bevásárlóközpontokban lévő éttermeknek, ezért először az alkotás utcai Da Lello-t próbáltam ki. Bevallom, engem elég könnyen le lehet nyűgözni egy kemencében sült pizzával, és erre csak akkor ébredtem rá, hogy ott ilyet lehet kapni, amikor beléptünk az étterembe. Tudtam, hogy egy valódi olasz pizzériáról van szó, de ma már ez a kifejezés a sok gyenge próbálkozás mellett kezdi értelmét veszteni. Az árak az utóbbi időben kissé elszálltak, de még így is megéri betérni, hiszen tényleg minőségi ételeket kapunk. A MOM Parkban található étteremben viszont legutóbb tésztát ettem, azzal is teljesen meg voltam elégedve, egyedül a bevásárlóközponti légkörrel nem voltam kibékülve. Összességében szerintem a Da Lello az egyik legjobb olasz étterem Budapesten.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Stamina Stamina
36 értékelés
6 követő
12 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 11. 19. 15:32

Családi pizzázás vagy meghitt randevú? Szerintem a legmegfelelőbb helyszín erre a Márvány utcai Da Lello pizzéria! Ahogy belépünk az ajtón, az isteni illatok azonnal a hatalmába kerítenek. Szerintem nincs is olyan vendég, aki nemet tudna mondani a kemencében sült pizza és az olaszos illatok csábításának. A légkör annyira barátságos, családias, ahova bármikor szívesen visszamegyek. Erre biztosan a belső tér színvilága is ráerősít, a narancssárgás-barnás falak olyan meleg atmoszférát kölcsönöznek a helynek. Emiatt a hangulatom is oldottabbá válik, mint bármelyik más étteremben. Amikor betérünk, természetesen mindig pizzát eszünk, hiszen annyira finom! Ez mára tradícióvá vált. Sokan kérdezik tőlem, hova menjenek olaszt enni és mindig ezt ajánlom, hiszen teljes mértékben megbízom benne.

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 09. 12:50

Ha valaki nagy rajongója az olasz éttermeknek, ám eddig csak Pesten keresgélt (és bár minden bizonnyal talált is), itt az ideje, hogy mediterrán kiruccanást tegyen a XII. kerületbe. Csalódni egészen biztosan nem fog. Egymáshoz igen közel egyszerre két Da Lello étterem is fellelhető az Alkotás utcában, igaz, az egyik a MOM Park bevásárlóközpontban leledzik. Akit azonban elrettentene a közeg és az emberrengeteg, az pár utcával lejjebb megtalálhatja a "régebbi" Da Lellót. Mindkét konyha hihetetlen ízekkel operál, hiszen a legfinomabb olasz alapanyagokból készítik a remek tésztaételeket, s nem utolsó sorban a desszerteket. Bár én a pizzák miatt szerettem bele "Lellóba", a profitterol és a tiramisu azt hiszem komoly kihívást jelent a többi magyar-olasz egység számára.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 14. 18:46

Nem ajánlom senkinek, a pizzákon alig van feltét, a paradicsom annyit jelent az étlapon, hogy valami gusztustalan paradicsom darálék van benne. Ráadásul túl volt sütve a pizza, és van rejtett "kötelező borravaló" szervízdíj is, pedig így is brutálisan drága a hely. Egyik barátnőnk hasmenést is kapott a pizzájától amit itt evett.