Cukormentes Cukrászda

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1126 Budapest, Ugocsa utca 14
Telefonszám:
+36-20-4162577
Kategória:
Cukrászda

További információk

Termékeink kizárólag kiváló minőségű, alacsony zsír-, gyümölcscukor-, és energiatartalmú alapanyagokat, rengeteg gyümölcsöt és joghurtot tartalmaznak.
Cukrászsüteményeinket, tortáinkat nyugodt szívvel fogyaszthatják cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók, és mindazok akik szeretik a finom édességeket, de szem előtt tartják az egészséges táplálkozást.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Cukormentes Cukrászda
Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 16:12

Cukormenetes cukrászda hallatán jogosan ódzkodik az ember. Pedig szükségtelen, a 12. kerületben található cuki igenis édes! Gyümölcscukrot használnak fel a tortáikhoz, amelyek leginkább könnyű joghurt alapúak, sok-sok gyümölccsel. A tortácskák mindig frissek, színesek és kívánatosak ami a legfontosabb, hogy diétásak. Cukorbetegek nyugodt lélekkel fogyaszthatják anélkül, hogy le kellene mondaniuk az élet édes pillanatairól. A termékek mellett fel van tüntetve a kalóriatartalom, ezzel segítve a fogyizóknak. Az édességeken kívül kapható frissen sült pogácsa, amik déli tizenkettőig elfogy. Áraik a környéken található cukrászdákkal egy szinten mozognak. Sajnos a szűkös hely miatt, csak egy asztal mellett van lehetőség elfogyasztani tortánkat.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés