Csudafa Óvoda

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1097 Budapest, Óbester u. 9.
Telefonszám:
+36-1-2156473
Kategória:
Óvoda

További információk

Tevékenység: óvoda
Fenntartó: Budapest IX. Kerület, Ferencvárosi Önkormányzata
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Csudafa Óvoda
hanna112 hanna112
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 10. 17:51

szuper ovi!az elmúlt három évben rengeteg boldogságot láttam hallottam
gyereknapkor külön kincskeresést szerveznek és + ugrálóvár arcfestés
a medvenapkor lehet plüssmedvét hozni és bunkert csinálnak

hanna112 hanna112
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 10. 17:43

a legjobb óvoda! minden csodás.minden oviban van egy kategória
pld: állatos csoportok,gyümölcs csoportok stb
ebben növényes csoportok vannak napraforgó csoport tulipán csoport
rózsa csoport.nagyon jó csak ajánlani tudom!! (:

Vadosz Vadosz
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 04. 19. 10:26

Érdekesnek találom a negatív hozzászólókat!!
Lehet, hogy a Te szemszögedből igazad van, de gondold el a vezetésnek milyen nehéz dolga van. Kb. 200 gyerek jár az óvodába, biztos minden szülőnek vannak kifogásoló észrevételei. Hogy tudnád megoldani, hogy mindenkinek a kedvében járj? Nekem is voltak és vannak is észrevételeim de a kisfiam nagyon szeret ebbe az oviba járni. Véleményem szerint ez a legfontosabb!!! Nekem igazán nagy gondom volt és a vezető keményen a kisfiam mellé állt és a kisfiam érdekét nézte!! Én egy igazi anya bölény vagyok és ha kellett szóvá is tettem nemtetszésemet. Sokszor, nem egyszer és se nekem se a gyereknek nem lett belőle baja!!! Az embernek az egész életében legyen az munkahely, család bármi alkalmazkodnia kell a szabályokhoz. Ha ez nem tetszik odébb lehet állni. Sajnálom a veled történteket de ha ilyen "súlyos" problémáid voltak miért nem vitted már el az első évben másik óvodába?
Száz szónak is egy a vége nehéz egy vezetőnek mindenkinek megfelelni, mindenkinek a kérését teljesíteni. Bár nekem is voltak vitáim vezetővel, óvónővel, dadussal, szülővel :) azért mindent összevetve: KÖSZÖNÖM CSUDAFA az elmúlt 4 évet!!
Szilvi

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
petra petra
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 23:41

Sajnos teljesen egyet kell értenem az előttem szólóval, Magdival. Az én kisfiam is ide jár már 4. éve. Mi sem vagyunk azok a "nyalizós" fajták, sőt mi több, gyakran éltünk panasszal az első évben, aminek az lett a következménye, hogy teljesen mellőzték a kisfiamat, sőt megszídták ok nélkül és folyton órdítottak vele. Hozzá kell tennem, hogy a többi gyerekkel is, és a többi csoportban is.
Csak azért maradt az oviban a kisfiam, mert ragaszkodó típus lévén, nem akart idegen helyre menni. Nemrégen elmondta, hogy fél az óvonéniktől!!!! Úgy vélem ez mindent elárul egy óvodáról.
Néhány "apróság" a problémáinkról:
Pl. Délutáni alvásnál nem engedték ki őket a vécére, mert azt "közvetlen ebéd után kell elintézni", de ha bepisiltek, akkor megszídták, megszégyenítették őket. Volt egy kislány akinek bugyi nélkül, kis szoknyában, kellett megvárnia míg megszáradt a bugyija a radiátoron, mert büntiből, nem hozhatta be a tiszta alsóneműt.
Az étkezéssel is gondok voltak, mert az óvonénik már első nap is, amikor mi szülők ott voltunk, nyugodtan leültek falatozni, nem törődve azzal, hogy esznek-e a kis 3 évesek.?????????? Pár hete kértem az óvonénit, figyeljen a kisfiamra, hogy megeszi-e az ebédjét, a reakciója: "egyél már XY, mert mi is ennénk már a másodikat". ??????????????
Gyakran hazahoztam ebéd után a kisfiam, és ha az uzsiért mentünk csodálkoztak, hogy mi azt elkérjük, és nemtetszésüket fejezték ki! Végül is kifizettük, minek elhozni, nem??!!!! Atán már nem mentünk érte...
Ne tévesszen meg senkit a szép nagy udvar sem, mert minden csoport csak a maga kis udvarrészét használhatja, amit 3 évesen úgy "értetnek" meg a gyerekekkel, hogy szó szerint visszarángatják őket, ha "áttévednek" a jelölés nélküli részükről.
Soroljam még? Talán szükségtelen, ennyi is elég, ahhoz, hogy elkerüljük ezt az intézményt, ahol egyáltalán nem óvják a gyerekeinket...
Egyáltalán nem túlzok, sorolhatnám a velünk, és csoporttársakkal történt negatívumokat... Néhányunknak volt bárorsága szóvá tenni a sérelmeket, de nem értünk el eredményt, és a gyerekeinken csattant minden.
Most már biztos vagyok benne, hogy a kislányomnak nem ezt az ovit választom.

Petra

z. Zi z. Zi
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 04. 10. 21:02

Nekem 2 lányom is oda jár-t,szerintem jó ovi.
Nem is értem a két negatív hozzászólót,biztos a IX ker óbesteriről beszélnek?
Jó ovi,sokat törődnek a csemetéinkkel és sok jó program van.
Aranyosak az ovónénik is,lánykáim szerettek ott lenni.

Zs

Retina Retina
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
5 hasznos vélemény
2012. 09. 09. 19:44

Sajnos nem vagyok jó véleménnyel az óvodáról. Az én kislányom járt ebbe az óvodába és sok rossz tapasztalatom volt.
Először is nem család és szülő centrikus az óvoda mindenből kizárják a szülőket. Nem volt napi szinten belátásom a gyermekem óvodai életébe helyes és helytelen viselkedéséről sem tájékoztattak az óvodában.
Mikor már nagy volt a baj akkor zúdították rám a problémát . Ha nekem volt észre vételem, vagy valami problémát tapasztaltam a gyermeknél akkor semmi együttműködést nem tapasztaltam az ovo nők részéről. Zárkózottságát, félénkségét, gátlásosságát hiába jeleztem nem is vettek tudomást a kislányról és beskatulyázták, hogy buta és nem is foglakoztak vele, nem kapott figyelmet az óvodába.
Saját magam kerestem fel pszichológust, hogy foglakozzon a kislányommal.
Csúnyán mondva amelyik szülő bájolog és talpal az ovo nőknél annak a gyermeke előnybe részesül.
Én nem vagyok ilyen. Minden gyerek legyen egyforma nemtől és bőr színtől függetlenül. Ismerjék fel, ha beilleszkedési problémával küzd a gyermek, mert az ilyen lelki eredetű problémák az iskolai életben hátrányokkal indull. Ez 4 év tapasztalata és idén ballagott a kislányom az óvodából.

Magdi

Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 19. 13:47

Olvasva az előző 2 értékelést, én nem tapasztaltam ezeket a problémákat, sót nagyon meg vagyok elégedve az óvoda nevelésével, a szokás szabály rendszert következetesen betartatják a gyermekekkel. Azt tapasztalom, hogy az én gyermekem biztonságban érzi magát, és egyáltalán nem árt egy kis szigor sem.Én örülök, hogy nem engedik mindenfelé a gxermekeket az udvaron, legalább mindig szem előtt van.
Ha még egy gyermekem lenne akkor is ezt az óvodát választanám.

Lujza