Csészényi Kávézó

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1013 Budapest, Krisztina körút 34.
Telefonszám:
+36-1-2126571
Kategória:
Kávézó

További információk

Vendégeink több mint 30 féle kávéitalból válogathatnak, melyek a világ nagy kávétermő területeiről származó (Ethiopia, Uganda, Java, Sumatra, Columbia, Costa Rica, Guatemala, India…), kézzel szedett és válogatott, kiváló minőségű arabica kávékból készülnek.

Kávézónk ritkaságszámba menő különlegessége, hogy kávéinkat helyben pörköljük – így italaink mindig frissek és ízletesek! Sőt, ha valaki az élményt otthon is megismételné, frissen pörkölt kávéinkat kimérve is áruljuk, haza is viheti!

A kávékon kívül forrócsokoládékkal, prémium szálas teákkal, süteményekkel, szendvicsekkel, és évszakonként megújuló egyedi kínálattal várjuk a hozzánk betérőket. Ennivaló édes és sós finomságaink is a minőséget képviselik: süteményeink és bagel szendvicseink kézműves készítésűek, nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert és adalékot, csak kiváló, friss alapanyagokból állnak!

Kávézónk kialakításakor fontos volt számunkra a békebeli hangulat felidézése, a hagyományok őrzése: így a kávézó helyén egykor üzemelő Rill órásdinasztiának is emléket állítottunk, a falak pedig korabeli zománctáblákon, plakátokon, képeken őrzik a letünt korokat. Fontos szempont volt számunkra az is, hogy kávézónkban kényelmesen érezze magát mind az, aki egyedül tér be a kutyájával egy feketére elolvasni a napilapokat, mind pedig az, aki meghitt baráti beszélgetésre, családi találkozóra, üzleti tárgyalásra érkezik.
Első értékelő
Megnyitás
2005. 12. 01.
Fizetési módok: Készpénz
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Csészényi Kávézó
vendég vendég
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2015. 02. 09. 21:52

Egy olyan kávézó, ahová biztos visszatér a vendég. Meghitt, kellemes légkör, érdekes a régi időket, emlékeket visszaidéző berendezés. Családias, kedves kiszolgálás.
Kitűmő kávék, teák, isteni (mennyiei) házi készítésű torták, finom könnyű falatok. Csendes hely, ahol
privát és hivatalos beszélgetéseket is nagyon kellemes környezetben lehet folytatni. Csak ajánlani tudom.

Litz Litz
35 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 22:17

A Krisztina város megújuló részen található a Csészényi Kávézó. Közvetlenül a nagyon pörgő Déryné és a patinás Horváth étterem mellett. Aki a környéken jár és nyugalomra vágyik, vagy aki helyi elem az egészen biztosan a Csészényit választja, ami a legtöbb a kávézó nevet viselő hellyel ellentétben tényleg arra való, kávét igyunk benne. Igen egyedi a kialakítsa a helynek, de ez nem válik a kárára, mert nagyon jó az atmoszférája. Különösen szimpatikus, hogy a helységben sokig üzemelő órásdinasztiának a tárgyait megőrizték és a falra akasztották. A harminc féle kávéjuk meg tényleg egyedülálló. Én is, mint az előttem szóló első randira ajánlom.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 21:19

A Budai Vár lábánál egy nagyon hangulatos kávézó, teázó fogadja az oda betérő vendégeket. Az első ránézésre talán kicsit szokatlan belső teret elég gyorsan meg lehet szokni. A galériaszerű felső rész pedig igencsak hangulatossá teszi az amúgy is kedves helyet. A falon megannyi teás csésze sorakozik számtalan színben, s formában. Számos különleges kávét, s csokit ihatunk itt, melyek a hidegben pompás melegítőként szolgálnak, ha a Budai Várban eltöltött idő után becsöppenünk a Csészényi Kávézó varázslatos világába. Köszönhetően a tökéletes elhelyezkedésnek és a kitűnő italválasztéknak egy remek kis hellyel van dolgunk, mely az első randevúk pirulós romantikájának otthona lehet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 02. 09. 21:41

Egy nagyon érdekesen kialakított, kitűnő kávézó, ahol a finom kávék mellett
egyéb vendégmarasztaló italok, könnyű ételek mindig visszavárják a vendégeket. Meghitt körülményeket biztosít a helyszín, ahol nagyon kellemes
beszélgetéseket lehet folytatni. Kulturált környezet, egyedi, egyben történelmet idéző helyszín, és a torták mennyeiek)