Cserpes Tejivó

(5.0) - 44 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Sütő utca 2
Telefonszám:
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó, Szendvics

További információk

A Cserpes Sajtműhely méltán híres tartósítószermentes termékeiről. A Tejivó megnyitásával egy újabb mérföldkőhöz érkezett a cég. A boltban a különleges italok mellett péksüteményekkel és hideg, meleg szendvicsekkel, salátákkal és tejes édességekkel csillapíthatjuk éhségünket.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 06. 01.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
44 korábbi értékelés - Cserpes Tejivó
O. Tunde Katinka O. Tunde Katinka
4 értékelés
0 követő
0 plecsni
3 hasznos vélemény
2015. 02. 03. 13:42

Már az első tejivó megnyitása előtt is nagy Cserpes rajongó voltam, így alig vártam, hogy megnyissa az első üzletét Budapesten.Legjobban a hideg tejet szeretem és a zseniális szendvicseket.Legjobb reggelizőhely a környéken kár hogy mindig zsúfoltság van de ezt ellensúlyozza a gyors kiszolgálás illetve az hogy mindig kedvesek.
Jó pont, hogy már lehet bankkártyával fizetni.

Bakos Katalin Bakos Katalin
2 értékelés
1 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 04. 19. 15:29

Az Allé bevásárló központ mellett meghúzódó Cserpes tejivó zarándokhelyünkké vált.
Vidám, udvarias és gyors fiatalok szolgálnak ki, jó az egész hely hangulata.
Az ételek és italok kifogástalanok. A habos kakaó az egyik kedvencünk. Rájöttem, hogyan kell meginni a 3 dl-es vastagfalú üvegpohárból úgy, hogy a finom tejszínhab ne csorogjon ki a pohárból:
a szívószállal meg kell inni a kakaó felét, így a hab lesüllyed s máris lehet gusztusosan inni.

Bakos Katalin

Ulrich Juci Ulrich Juci
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2014. 01. 12. 18:45

Mivel imádom a Cserpes joghurtokat, ezért nem volt kérdés, hogy amint Pestre kerülök felsőoktatásba, azonnal kipróbálom. Nem is csalódtam benne- a kakaók, kávék, körözöttes szendvics mind-mind elnyerte a tetszésemet. Van valamilyen különleges ízvilág, ami visszatükröződik ezekben a tejtermékekben, és erről nem tudok lemondani. Áraik elfogadhatóak Pesthez képest, még az ösztöndíjból is futja heti egy-egy látogatás, viszont a bankkártyás fizetést hiányolom, illetve a hely szűkössége miatt hamar távozni kényszerülök.

Hasonló szolgáltatók a közelben

K. Krisztina K. Krisztina
2 értékelés
1 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 15:43

Finom, jó termékek, de irreálisan drága. Egy tejívó régebben a megfizethető reggeliről szólt, de hagyományos kiflit, zsemlyét nem találtam, csak rongyos kiflit. De az finom volt... Hetente járok arra, de nem közalkalmazotti pénztárcának való.

Gálné Kovács Brigitta Gálné Kovács Brigitta
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
5 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 13:01

Egyszerűen imádjuk. Nem vagyok nagy kakaó párti de az itteni habos menünek nem tudok ellenállni. A túrós batyu és a kakaós csiga olyan, ahogy anyukám készíti. A kakaó pedig itt a legfinomabb a világon a kislányom állítása szerint! A hiányosságnak azt hoznám fel, hogy nem tudunk bankkártyával fizetni. Ez is azok közé a helyek közé tartozik, ahova nagyszülőket nagybácsikat is mindenképp el kell vinni, ha meglátogatnak minket!

B. Katinka B. Katinka
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 11. 30. 15:34

Először jártam a helyen,és pozitív érzésekkel jöttem el.Nagy sok a választék és az árak sem túl drágák,szerintem a pesti árakhoz képest megfizethető. Egy "mekiben" reggelizel ilyen áron, ahol nem frissen készült,mű ételeket italokat fogyaszthatsz.Egy latte-t ittam és egy soknkás melegszendvicset, mindkettő nagyon finom volt.A latte pont olyan volt, ahogy szeretem, és elég nagy adag. A szendviccsel is jól laktam, az mondjuk egy picit megégett a széle de nem foglalkoztam vele.Sokan voltak,de szerncsére mire sorra kerültünk volt helyünk.ÉS nagyon tetszett a környezete a helynek, ahogy be volt rendezve a nyüzsgő fiatalok és a finomságokkal körül. Biztosan vissza fogok menni legközelebb is.

Koncz Brigitta Koncz Brigitta
18 értékelés
0 követő
6 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 12:53

Az egyik legtutibb hely ahol valaha jártam, isteni finom kakaóval és jó kis melegszendvicsekkel. Az egyetlen gondom az volt, hogy a nagy tömeg miatt (és néha a kávégép is besegített) túl zajos volt fent és néha nem hallottam a partnerem.

Majoros Diana Majoros Diana
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 12:03

Nagyon finom volt minden, főleg a pékáru, van még néhány hely ahol ilyen finomat lehet kapni, de ez az egyik legjobb! Maga a hely is hangulatos, tetszett nagyon és szerencsére mikor én voltam, akkor tömeg sem volt.

Kovács MiklóS Kovács MiklóS
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 11:09

50+ életévvel magam mögött végre egy olyan helyre leltem, ahol a termékek ízében azt véltem felfedezni, amit gyermekkoromban éreztem abban a tejben, ami látott tehenet! A pékárú friss, és ízvilága szintén azt adta vissza, amit vártam, volt benne anyag! Az árakat látva szerintem megfizethetők, (közalkalmazotti fizetés) annál is inkább, mert nem műanyagból készült. A fagyi pedig egy újabb felismerést adott, mely szerint lehet fagyit is készíteni. A baj csak az, hogy ezeket az ízeket a régiek értik, a fiataloknak meg rá kell döbbenni, létezik a műtejen, műcsokin, műlevesen, műmellen kívül igazi is!
A dizájn tökéletesen eltalált, kakaó és túrós batyu falatozása közben kellő merengésre ad lehetőséget, bár kis helyiség arra késztet, hogy a várakozóknak átadjam a helyet.
A mellékhelyiség, közismert nevén wc, a körülményekhez képest tiszta, a nőire kicsit több figyelmet kellene fordítani.

Tímea Jenei Tímea Jenei
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 18. 09:42

Udvarias a kiszolgálás! Ez egy jó hely! Minden nagyon finom. A turmixok a legjobbak. Barátokkal visszajáró vendégek vagyunk, mindig az első a helykeresési listánkon :) Csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet.

Révész Mária Révész Mária
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 22:21

Udvarias a kiszolgálás! Ez egy jó hely! Máskor is betérek, ha Pesten vagyok! Én a különlegességeket szeretem, azt is találtam itt. És nagyon szeretem a joghurtjukat, olyan finomat más helyeken nem találtam még. Így visszajárok majd. Megéri!

Schrott Sandor Schrott Sandor
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 09. 03. 14:47

A múlt héten jártam a Cserepes Tejivóban, mert ismerőseimtől hallóttam, hogy érdemes elmenni, hát igy tettem!
Nem bántam meg, tényleg nagyon jó a hely!
A kiszolgálás nagyon udvarias és előzékeny, a péksütemény ( amit rendeltem ) tényleg friss volt és izletes, mellé a tejital tényleg különleges volt! Biztos, hogy máskor is el fogok menni!
Másoknak is bátran merem ajánlani ezt a helyet!

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 08. 29. 12:24

TUDTÁTOK???...
hogy a Cserpes és a Hiltonok által is kínált illy kávé olasz kávé, azonban egy magyar alapította az illy-t?

Illy Ferenc az I. világháborúban Olaszországban katonáskodott, majd Triesztben maradt, megnősült és megalapította az illy kávét. Többek között ő találta fel a pörkölt kávé illatát és aromáját megőrző vákuum (légmentes) csomagolást.

Miért nem ismerjük azokat a magyarokat, akikre valóban büszkék lehetünk :)?

Fenyves Mária Fenyves Mária
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 08. 27. 09:07

CSERPES ISTVÁN IGAZI KURIOZUMNAK SZÁMITO KIS TEJ IVOT HOZOTT LÉTRE .GYERMEK KOROM IZEI VALOSULNAK EG A TERÉKEIBEN ,AMIKOR MÉG A SOK TARTOSITOTT NEM ISMERTÉK .A TEJ ÉS TEJTERMÉK VALODI .A PÉK SÜTIK A NAGYMAMÁM SÜTEMÉNYEIT JUTTATJÁK ESZEMBE.A SZENDVICSEK TARTALMASAK ÉS OLCSOK AMI MANAPSÁG ELLENGEDHETETLEN SOK EMBER PÉNZTÁRCÁJÁNAK. IDÖS ÉS FIATAL EGYARÁNT MEGTALÁLJA A NEKI VALO FINOMSÁGOKAT

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2013. 08. 26. 10:03

A Cserpes kiváló minőségű tejtermékeket (többek között valódi, tehént is látott, habszifonból nyomott tejszínhabot!), finom olasz kávét, helyben sütött pékárut és jó minőségű szendvicseket kínál. Mindezt viszonylag jó áron, hiszen valamivel olcsóbb és sokkal tartalmasabb, egészségesebb ételekhez juthatunk itt hozzá, mint bármelyik nemzetközi gyorsétteremláncnál. A hely tehát méltán híres, és nem véletlenül van tömeg egész nap. Sajnos azonban azt tapasztaltam, hogy a Sütő utcai tejivóban nem tudják ügyesen kezelni a nagy forgalmat, a hely is szűkös és a pénztárnál folyamatosan torlódik a sor. Én mindig a két másik éttermüket választom, az Allee-ban messze nincs ekkora tömeg, ráadásul nagyon tágas, a Corvinnál pedig valami módon sokkal ügyesebben oldják meg a párhuzamos kiszolgálást és kasszázást!

Hadnagy Gabriella Hadnagy Gabriella
28 értékelés
0 követő
4 plecsni
33 hasznos vélemény
2013. 07. 31. 10:08

Mikor először mentem be, hogy kipróbáljam kicsit félve tettem, de amikor megkóstoltam a habos kakaót és a kakaós csigát, teljesen elámultam. Annyira finom, hogy leírhatatlan. A salátáik is nagyon finomak, ja és a melegszendvics.... néha mikor bemegyek nem is tudok dönteni, hogy mit egyek igyak, ja és kihagyhatatlan turmixok és joghurtok.

Moldovànné Bíró Inci Moldovànné Bíró Inci
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 26. 09:05

Nagyon finom már majdnem minden terméket kipróbáltam .
Minden tejterméknek igazi íze van. A tejföl és a túrórúdi igazi csemege a család részére. Mindenkinek ajánlom hogy kóstolja meg, nemem nem okozott csalódást.

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 22:15

Imádom. Igazi magyar unikum. Végre nem gagyi, ami magyar, hanem kreatív, látványos, trendi. Büszkék lehetünk erre a márkánkra. Igazi öröm látni, amikor a Meki előtt nincs sor, de a Cserpes előtt igen :). Én még egyszer sem tudtam leülni, annyira tele van. Visszahozza a gyerekkort, de csak a szép és jó emlékeket :). Kedves, finom, laktató, megfizethető. További sok sikert!

S. józsef S. józsef
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 16:34

Tetszik, mert egészséges és főleg finom...Bár a családban nálunk nem nagyon népszerű a reggelizés, mivel rajtam kívül mindenki csak 10-11 óra körül eszik valamit, ami tízórainak késő, de ebédnek még korai...

F. Adrienn F. Adrienn
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 13:11

Remek helyen, kiváló választékkal, tele egészséges ételekkel! Gyakori vendégek leszünk a gyerekekkel!