Cserpes Tejivó

(4.0) - 10 értékelés
Cím:
1082 Budapest, Corvin köz 1
Telefonszám:
Kategória:
Reggelizőhely, Szendvics

További információk

Tejivó, tejtermékek, péksütemények egy helyen.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Cserpes Tejivó
Sz. Ágnes Sz. Ágnes
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 12. 19. 23:24

Hangulatos, egyedi megjelenésű hely; egyszerű, de ötletgazdag a tejesüvegeket formáló lámpákkal, tejesüveg mintát is tartalmazó lambériával, és még az illemhelyiség is érdekes a lavór alakú mosdóval, bocifej formájú csappal. Nem utolsó sorban pedig az ár-érték arány is megfelelő! Én karamellás tejet szoktam választani, az nagyon ízlik, és ha tejszínhabot is kérek rá, nem szifonból nyomják! :)

Samuka Samuka
43 értékelés
1 követő
7 plecsni
51 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 22:58

Pár hete végre én is eljutottam az egyik Cserpes Tejivóba! Igaz, hogy már vagy 15 éve nem iszom tejet, de a sütemények sem rosszak, főleg a croissant-ok! A gyümölcsös joghurt isteni, mást egyelőre nem kóstoltam. Ülőhelyet azt kissé nehezen találtunk, de azért sikerült. Mások szerint jó hely lehet, mert sokan voltak.... de a kiszolgálás gördülékenységén talán lehetne fejleszteni - a kiszolgáló személyzet számomra meglepően sok személyes dolgot beszélt meg egymással, mire sorra kerültem....

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 10. 14. 22:56

Hívogató sarki üzlete van, és jé, tejtermékkel van tele... Épp csak átutazóban voltam arra egy ismerőssel, de olyan sokan ácsingóztak odabenn - már csak azért is, mert túl sokan nem tudtak leülni -, annyira érdekelt, hogy mégis mit lehet kapni tejen kívül, hogy bementünk. A hűtőpultban olyan termékeket is láttam, amit a piaci tejesnél is szoktam: házi tej, házi kakaó, házi joghurt.... Ez egyrészt megnyugtatott, mert ezek szerint tényleg egészséges, finom, eredeti tejtermékek, nem utánzat. Az árakat egy kicsit sokalltam (450-et elkértek egy forró csokiért!), de hát most az egyszer megért ennyi áldozatot. Rendesen rá is készültünk a forró csokira, de a mosolyom azonnal lefagyott, amikor mindkét pénztárnál megláttam a feliratot: "Fizetés CSAK KÉSZPÉNZZEL!" Sajnos egy fillér nem csörgött vagy zizegett a tárcámban, csak a bankkártyám villogott tehetetlenül. Már épp sorra kerültem volna, amikor csalódottan faképnél hagytam a kiszolgáló hölgyet. Talán majd máskor... az elektronikus pénz itt még nem dívik.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Koncz Brigitta Koncz Brigitta
18 értékelés
0 követő
6 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 12:54

Isteni hely! Pont jó helyen van! Tetszik az elrendezése! A megszokott minőséget kaptam a termékekből és a kiszolgálás is csodás volt! Taláka helynek tökéletes! Nagyon szeretem benne, hogy apukák és anyukák is beülhetnek csemetéikkel, úgy hogy mindkettőjük igényeit teljes mértékben ki tudják elégíteni!

zsembi zsembi
8 értékelés
0 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 09. 17:05

Már többször voltunk itt a barátnőimmel, nagyon tetszett nekünk. Nagyon finom a kakaóscsiga habos kakaóval. Nyáron, jó időben a bolt elé székeket, asztalokat tesznek ki, így még több hely lesz a vendégek számára. Nagyon jó hely! :)

piczurmaja piczurmaja
20 értékelés
0 követő
5 plecsni
20 hasznos vélemény
2013. 10. 28. 18:20

Nagyonszuper hely!! :)
Hihetetlenül finom a hideg/meleg habos kakójuk és a kakóscsigájuk is.
Helyben fogysztásra és elvitelre is lehet kérni finomságokat-a helyben fogyasztást nagyon tudom ajánlani,a színes kis asztalokhoz rengeteg éhes száj befér és közben zenével is feldobják az amúgy is hangulatos helyet! :)

La Nuvola La Nuvola
20 értékelés
0 követő
6 plecsni
17 hasznos vélemény
2013. 10. 16. 16:31

Szép maga a helyiség, de kicsi, zsúfolt és borzasztóan hangos a zene! Alig vártam hogy végezzek az amúgy isteni kolbászos szendvicsemmel.
Borzasztó tömeg volt benn, épphogy elfértünk a párommal arra a 10 percre.

Kovács MiklóS Kovács MiklóS
6 értékelés
1 követő
2 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 10. 04. 11:19

Nem volt ismeretlen a Cserpes fogalom, ezért leteszteltem ezt a tejivót is. Igaz, nem ért meglepetés, mert a név kötelez. Szóval a termékek ízesek, valódi anyagból készültek. Ízben ugyan olyan jók, mint a Cserpes termékek bárhol. Aki nem hisz nekem, az hozzon egy fél literes zacskós kakaót, ízelgesse meg, utána kérjen itt egy kakaót :)
A kiszolgálás gyors és figyelmes. Meglestem szakmai szemmel is a pultos lányokat, nagyon ott vannak a higiénia terén is! Köszönöm ezt innen is!
A trudi meg kell fejlődő szervezetemnek!

Csodabogi Csodabogi
180 értékelés
9 követő
21 plecsni
205 hasznos vélemény
2013. 07. 22. 11:52

Mozizás előtt tökéletes elfoglaltság. Nem elhanyagolható, hogy elvileg egészséges is tejterméket fogyasztani, vagy nem? Hát lehet, hogy ebben sokan támadnának, mivel vannak ennek is vannak már tereotípiái. Mindegy, tej, friss, egészséges, amit régen tanultunk, eredeti ízekkel és még a túró rudi is a régi ízekkel, nincs a shake agyon cukrozva, érzed a fagyiban a málna ízét. Ki tudsz ülni a Corvin mozi elé és egy baráti társaságban élvezheted a termékeket. Kedves, figyelmes a kiszolgálás. Közép kategóriás árakkal.