Creativ Dental Fogászati Kereskedés és szerviz

0 értékelés
Cím:
1212 Budapest, Széchenyi István 92/B Királymajor üzletház
Telefonszám:
+36-30-2621077
Kategória:
Gyógyászati segédeszköz

További információk

Cégünk fogászati kereskedelemmel, és az ezzel kapcsolatos járulékos kiegészítő tevékenységgel, (pl.: szerviz, kis és nagy gépek, fogászati anyagok, kiegészítők, berendezések, fogászatban használatos bútorok, praxisok teljes berendezése, műszaki tervezése, kivitelezése, ) valamint kedvező finanszírozású hitel, (CIB, Merkantil Bank) teljes körű ügyintézésével foglalkozik. Új fogászati kezelőegység megrendelése esetén, cégünk maximális támogatást nyújt, az Önök igényeihez igazodva. A megrendelt készülék vételára tartalmazza a szállítást, a telepítést, az üzembe helyezést, a kezelő személyzet oktatását, a minimálisan 1+1 év garanciát, valamint igény esetén a hitel ügyintézését is. Csak nagy múltú, márkás, megbízható ( TopDental, FONA, MK-Dent, Euronda, Carlo de Giorgi, MELAG...stb.) készülékek szerepelnek a kínálatunkban, amelyekhez biztosított az alkatrész utánpótlás, valamint a megbízható, országos szerviz háttér.
Nálunk megtalál mindent amire rendelőjében szüksége lehet. Vállaljuk rendelőjének folyamatos fogászati anyagellátását, gyors és megbízható kiszolgálással és korrekt árakkal.

Forgalmazunk továbbá szájápolási termékeket, fogfehérítéshez szükséges lámpákat és anyagokat valamint fogászati ékszereket.
Megnyitás
2005
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló, Utcán, ingyen
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Creativ Dental Fogászati Kereskedés és szerviz

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tortuga Étterem 1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 73
27 értékelés
Thumbnail Elevenpark Játszóház 1117 Budapest, Hengermalom út 19
17 értékelés
Thumbnail Szexshop Online 1097 Budapest, Ecseri út 14-16
10 értékelés