Cream Használtruha

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 30
Telefonszám:
+36-20-5397050
Kategória:
Használtruha

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Cream Használtruha
annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 23:28

Válfás használtruha bolt, ez már egy pozitívum a kilós turikhoz képest. Már csak azért is, mert szerintem a kilós válfajában irtó sok az ember, és mindig egy fura szag terjeng. Nos, ez itt nincs!! További előnyei, hogy igényes, csinos, plázaszerű a kínálat. Minden ruha 5000 Ft alatt van, így egyedi ruhákat normál áron kaphatunk. Színek szerint válogathatunk, természetesen itt is rá kell szánni az időt, hogy a jobbnál jobb ruhák közt az ember lánya rábukkanjon a valódi kincsre. Jó a zene, tökéletesen kikapcsol a ruhák közti keresgélés. Tehát nem zsúfolt, de nagy a hely. Normál áron, minőségi ruhákat kaphatunk. És garantáltan kedves és segítőkész lesz a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 22:38

Nem kilós, hanem darabáras turkáló, az árak kicsit talán magasabbak az általában megszokott turkálós áraknál. Cserébe viszont a ruhák is jobb állapotúak a többi turkálóban tartott felhozatalnál. Színek szerint vannak felvállfázva. Ennek a turkálónak a legnagyobb előnye számomra az, hogy nincsen büdös, nem érezni a ruhafertőtlenítő szagot, és a ruhákat végigtapogatva sincsen az a bizonyos ragacsos érzés. A próbafülke is teljesen kulturált, körülbelül mint egy normális ruhaüzletben, még a kísérőknek is vannak kirakva fotelek, ahonnan végignézhetik a „divatbemutatót”. Cipőből és táskából nem szokott sok lenni, viszont pl. övekből és sálból rengeteg van. Általában véve jó állapotban van minden és akciók is szoktak lenni, azonban ahhoz, hogy kincsre leljünk itt is végig kell bányászni a holmikat, mint ahogy ez a használtruha üzletek esetében lenni szokott.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 19. 18:06

Mivel gyakran járok a Wesselényi környékén, rögtön észrevettem, mikor megnyílt a Cream. Nem haboztam sokat, be is tértem körülnézni, felfedezni a terepet. Emeletes a bolt, a felső szinten az olcsóbb darabok közül válogathatsz, alul pedig szín szerint elrendezve várnak rád a darabáras termékek. Abszolút jó minőségű, igényes termékek kaphatók náluk. Tavaly télen itt vásároltam meg a vastag, kötött pulóvereimet, de az egyik nagyon jó állapotú Mango kardigánom is innen származik, továbbá egy kötött sapkám. A kabátokat is érdemes átnézni, ki lehet fogni szép példányokat.
Az áraik és a minősége megegyeznek bármelyik darabáras használtruha-bolt áraival. Ha valaki a Hádán kívül máshol is nézelődne, a körúton egyszerűen megtalálja a Creamet.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés