Costa Coffee

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-30-5055401
Kategória:
Kávézó, Szendvics

További információk

Kávézónk az Allee Bevásárlóközpontban található.

Ha bemegyünk egy Costa Coffee-ba, azonnal észrevesszük, hogy eltér a többi kávézótól. Mindenekelőtt meleg, hívogató atmoszféra fogad bennünket. Majd a hiteles kávék széles választéka fog meg miket. A következő szembetűnő különbség a kávégépek „Ferrari”-ja, végezetül pedig a legszenvedélyesebb és jól képzett barista személyzet. Ez az az egyedülálló kombináció, amely minket másoktól megkülönböztet, és amelyre rendkívül büszkék vagyunk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Ingyenes mélygarázs
Brand: Costa Coffee
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ingyen WiFi Igen
Pláza Allee Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Costa Coffee
iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 05. 31. 16:15

Nagyon tetszik, hogy Náluk lehetséges növényi tejekkel is kérni a kávét. Én eddig még nem csalódtam bennük, kiszolgálás kedves, és tetszik az elviteles lehetőség is.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 11:52

Nagy kávés vagyok, ezért kipróbáltam már rengeteg kávézót. A Costába ritkán térek be, de akkor mindig sikerül finom kávét inni. Tegnap egy cappuccinot ittam mandulatejjel. Általában gondot okoz, hogy növényi alapú tejet szerezzek a kávémhoz, úgyhogy kifejezetten tetszett, hogy náluk többféle is választható, pl zab-, rizs-, mandula- meg szójatej is. Szeretem a színeket náluk, olyan melegséget áraszt a hely, főleg most az ünnepi díszlettel. Amúgy van egy csomó finomság és kávé formáció, ami direkt a téli időszakra készült. Némelyik kávéjuk már egy sütire hasonlít, annyira habos. Az édesszájúaknak kifejezetten ajánlom. Egy gondom van vele, hogy szerintem drága, de persze ez relatív,nem kell minden reggeli kávét itt fogyasztani, de a minőség és hangulat miatt néha érdemes. Személyes kedvencem az elviteles poharuk, tök jó dizájn.

S. Dóri S. Dóri
57 értékelés
3 követő
16 plecsni
40 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 13:48

Nem vagyok nagy kávéfogyasztó (konkrétan egyáltalán nem iszom kávét), ennek ellenére sokszor jártam már itt. Egy zajos plázában néha kifejezetten jó érzés bemenekülni egy valamennyire zárt, csöndesebb helyre, az Allee-s Costa Coffee pedig félig-meddig ilyen. A kisebbik, pult körüli része üvegfallal zárt, de a mozgólépcső mellett is sok kényelmes ülőhely van. Pár évvel ezelőtt megpróbálkoztam egy forró csokival, de nem volt az igazi, a sütik viszont nagyon finomak. Idén nyáron többször voltam itt, mint korábban bármikor, a jéghideg citromos limonádéjuk sokszor életmentőnek bizonyult a hőségben.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés