Cosmos City

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75/A-C
Telefonszám:
+36-1-9200166
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha, Kiegészítők

További információk

Üzletünk a Köki Terminál Bevásárlóközpont II. emelet 218. szám alatt található.


A Cosmos City üzlet mindazoknak, akik ruhát hordanak!

A Cosmos City kollekciójának összeállítása során arra törekszünk, hogy az igények minél szélesebb skáláját tudjuk kielégíteni vásárlóink pénztárcáját megkímélve.

Az elegáns, egyszerű, sportos modelleken át az extravagáns ruhákig minden megtalálható.

Divatos, minőségben igényes, a mai trendeket feltétlenül követő és minden korosztály számára hordható ruházatot kínálunk kedvező árakkal.

A Cosmos kollekcióival bővíteni szeretné a magyar piac kínálatát.

A Cosmos City üzlet megfizethető árakat, kellemes atmoszférát és komfortos érzést biztosít ahhoz, hogy a család minden tagja egy jó időtöltésnek érezze a vásárlást.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Pláza Köki Terminál Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Cosmos City
OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 10:43

Az árukínálat és a berendezés a nagy konkurenciát, a New Yorkert idézi, de vele ellentétben az árak nem szálltak el a kozmoszba... Bár egyik sem tagadhatja, hogy nem is árulnak olyan jó minőséget, mint elvárható lenne, csak a divatot kell megfizetni... Hosszú ideje nem sikerült vennem nadrágot 8000Ft alatt, itt végre a töredékéért sikerült beszereznem egyet, ráadásul majdnem jobb minőségben. Viszont már rögtön az első vásárláskor kínos szituációba kerültem. Ugyanis nem lehet bankkártyával fizetni. Nem volt már időm készpénzfelvételre (de nem is akartam csak emiatt pénzt felvenni), így felajánlották az eladólányok, hogy másnapig elteszik nekem. A következő nap kicsit izgulva léptem át a küszöböt, hogy vajon meglesz-e még a hőn áhított nadrág, de felesleges volt aggódnom. És egy hasznos észrevétel a végére: kabátokra fél év garanciát adnak.

Hasonló szolgáltatók a közelben