Cosmopolitan Lingua Nyelviskola

(5.0) - 6 értékelés
Cím:
1066 Budapest, Teréz körút 34. II/12.
Telefonszám:
+36-30-2831832
Kategória:
Nyelviskola

További információk

Az iskolában angol, német, olasz, francia, spanyol és orosz nyelvet tanulhatunk. Lehetőség van csoportos oktatáson illetve magánóra keretében is tanulni. Folyamatos akciókkal várják a tanulni vágyó ügyfeleket. Az iskola nyelvvizsga garanciát vállal (meghatározott keretek között).

Tanfolyamainkat normál létszámú csoportban indítjuk (6-maximum 12 fő).
A meghirdetett csoportos foglalkozások mellett lehetőséged van 50 órás bérlet megvásárlására is, melyet magánórák keretében vagy párban (2 fő) van lehetőséged felhasználni.

Szintfelmérők

ECL, TELC, ORIGO, GOETHE, BME nyelvvizsgákra készít fel

ingyenes angol, német és olasz kommunikációs tréningek
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Cosmopolitan Lingua Nyelviskola
Kléber Zsuzsu Kléber Zsuzsu
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 07. 08. 13:46

Szuper iskola, nagyon jó tanárokkal, tényleg csak jó tanáraim voltak. Angolt tanultam 2 évvel ezelőtt náluk, a német alapfokot pedig most fejeztem be. Csak jókat tudok róluk mondani. Mind a 4 tanár, aki tanított nagyon lelkes volt és nagyon jól át tudták adni a tudásukat, arról nem beszélve milyen jó hangulatot csináltak az órákon, mindenki élvezte a tanfolyamot.

Tompos  Vica Tompos Vica
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 04. 08. 17:31

Nagyon szerettem ebbe az iskolába járni, tényleg csak dícsérni lehet:-)) 2 szuper tanárunk is volt és az ingyenes anyanyelvi tréningek, nyelvtani korrepetálások is nagyon hasznosak voltak:-)) És érdemes az állásinterjú tréningre is elmenni (az is ingyenes), mert nagyon fontos infokat is elmondanak.

Sztan Katica Sztan Katica
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
2 hasznos vélemény
2014. 11. 29. 19:56

Szerintem is nagyon szuper suli! Egy barátom járt korábban hozzájuk és mondta, hogy oda menjek, ha biztosra szeretnék menni és nem akarom kidobni a pénzt az ablakon. És így is lett! 7-en megcsináltuk a nyelvvizsgát, (hálás köszönet tanárainknak és az anyanyelvű tréningeknek). Persze otthon is sokat kellett tanulni, nemcsak a suliban, de megérte!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Cs.Tímea Cs.Tímea
124 értékelés
16 követő
19 plecsni
171 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 19:35

Egy éve vagyok az iskola tanulója. Nem véletlen, hogy hűséges vagyok hozzájuk. Szimpatikus és képzett tanárok oktattak eddig, és amikor egyik tanfolyam kezdéskor a csoport egy olyan tanárt kapott, akit nem talált megfelelőnek, a Nyelviskola a csoport kérésére másik tanárt keresett. Az órák jó hangulatúak, a tempó elég gyors, és három óra is igen sok, amit munka után esténként ott töltök, de mégis elégedett vagyok és nulla német nyelvtudásról közép szintre sikerült feljönnöm a nyelviskola segítségével. Fiatal a csapat, segítőkészek, jó a tanmenet, a tantermek is egész jók, bár a székeket ki lehetne cserélni…Az árak pedig kifejezetten szimpatikusak. Nagyon ajánlom mindenkinek!

OhayoNikki OhayoNikki
142 értékelés
13 követő
16 plecsni
192 hasznos vélemény
2012. 11. 08. 21:52

Egy intenzív nyelvtanfolyam keretében négy héten keresztül élvezhettem a nyelviskola szolgáltatásait. Nem tudtam, mire számítsak, mert még olyan ismerős véleményére sem támaszkodhattam, aki már járt volna ide tanfolyamra. Teljesen az internetes hirdetésekre alapoztam. Nevezhetjük mázlinak vagy szerencsének, hogy a kezdeti félelmeim gyökeresen átalakultak rokonszenvvé. Attól kezdve, hogy segítőkészen és barátságosan fogadtak, az a megérzésem támadt, hogy élvezni fogom az itt eltölteni kívánt száz órát. A küllem, a bánásmód még nem minden, mondhatná a szkeptikus, de mi a helyzet az oktatással? Nos, nem szépítem a dolgot. Az a heti 25 óra azért nem volt piskóta! Viszont jól felkészült tanárokkal, egy jól összeállított tananyaggal és szorgalommal borítékolható a nyelvvizsga!

Katona Baláz Katona Baláz
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 12. 13. 15:15

Csillagos ötös:-)) rengeteget fejlődtem, tényleg csak a legjobbakat írhatom róluk.