Cosmio

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Forint utca 4
Telefonszám:
+36-30-5499990
Kategória:
Drogéria

További információk

Naturkozmetikai kellékek és alapanyagok üzlete.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Cosmio
Erdélyi Kriszta Erdélyi Kriszta
19 értékelés
0 követő
5 plecsni
12 hasznos vélemény
2014. 01. 11. 17:40

Rendszerint a webáruházukból rendelek alapanyagokat a szappankáimhoz és egyéb testápolási dolgaimhoz. Kiváló minőségű termékeik vannak, az egyik nagy kedvencem tőlük a nyers shea vaj, hihetetlen jó és a minősége is állandó. A másik favoritom a kakaóvaj, a legutóbb sikerült nyers változatban beszereznem tőlük. Hát az valami hihetetlen élmény volt, amikor kinyitottam a dobozt, konkrétan megcsapott a csokiillat, napokig szagolgattam, ellenállhatatlan. Egyébként a megrendelés után gyorsan szállítanak, a legtöbbször bio termékeket is tartanak, illetve folyamatosan bővítik a kínálatot. Kedvenc webáruházam, gondolom a bolt is csuda jó lehet!

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2013. 10. 24. 19:23

Már akkor az ő webshopjukról vásároltam, mikor még üzletük sem volt, csak egy átvételi pont Budán. Szerintem még mindig ők a legjobb minőségű, árú és választékú biobolt, ha az ember lánya természetes testápolásra, netalántán otthoni krémkeverésre adja a fejét, mint például én. Nagyon megörültem tehát, mikor megnyílt ez a kedves kis boltocska a Mammut mögött, így még több ember számára elérhetőek és kézzelfoghatóak a termékeik, és persze segítséget is tudnak kérni az eladótól.
A honlapjukon egyébként érdemes tüzetesebben körülnézni, sok-sok hasznos információt találhatunk, többek között arról is, hogyan kezdjünk bele az otthoni krémkeverésbe, illetve, hogy melyik olaj, vaj (és egyéb alapanyag) milyen tulajdonságokkal rendelkezik.
Az első homemade ajakápolóm az ő receptjük alapján készült, és nagyszerű lett, ezúton is köszönet érte:)
Én mindenkinek őket szoktam ajánlani, ha megkérdezik, hol vegyenek alapanyagot a leendő kencéikhez, úgyhogy mindenképpen kedvenc!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 04. 11:01

Kellemes hangulatú bolt, szuper kiszolgálással. Itt az ember biztos lehet abban, hogy csak a legjobb termékek kerülnek be a választékba :) Még sosem csalódtam a minőségben így bátran ajánlom mindenkinek akinek fontos az egészsége és szépsége.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 04. 10:48

A legjobbak itthon. :) Minőségi alapanyagok, kedves eladó, hangulatos boltocska. :) A weboldal is szuper. Korrekt információk, szép külcsín. :) Évek óta csak tőlük vásárolok, és másokat is ide irányítok. Még sosem csalódtam. Köszönöm!