Corvinus Café Közgáz

(3.5) - 4 értékelés
Cím:
1093 Budapest, Czuczor utca 3
Telefonszám:
+36-1-9518180
Kategória:
Pub, Kávézó

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Corvinus Café Közgáz
Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 00:33

Ugyan nem jártam soha a Corvinusra, de még a környékére is csak ritkán, pár hónapja meglestük ezeket az olcsó koktélokat, amikről mindenki beszél.
Swimming Poolt rendeltem kettesével egész este, nem mertem kockáztatni ismeretlen koktélokkal. Az itallapon nem volt, melyik koktélt miből keverik, ez kicsit zavart a választásban. Jobb helyeken azért szerintem ez a minimum. De végül is annyira olcsó, biztos nem kellene elvárnom ilyen extrákat.

Ami pedig leginkább zavart, az a vécé volt. Egy fiú, egy lány. Úgy, hogy egy szabad asztal sincs egész este? Ne már. És az is úgy nézett ki, hogy inkább nem ecsetelném. De arra emlékszem hogy bent csupa víz volt a padló és ott kellett tapicskolni a dzsuvában.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 17:53

A közgázosok másik törzshelye a Trapéz mellett, ahogy ez a nevéből is nyilvánvaló. Leginkább valóban a ritka kedvezőnek mondható páros koktélakció miatt érdemes ide lejönni, egyébként hangulatában annyira nem fekszik nekem a hely, mindenesetre máig emlékszem, milyen felszabadító érzés volt, amikor a BA záróvizsga után ide ültünk be néhányan abban a tudatban, hogy végre itt a nyár és semmi dolgunk hónapokig. Ha választani kell a szintén az egyetem tőszomszédságában lévő California Coffe Company és a Corvinus Café között, egyértelműen az utóbbit ajánlom - jól jelzi ezt, hogy előbbi helyre egyszer sem ültem még be, pedig több mint négy éve haladok el előtte napi szinten.

pépé pépé
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
25 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 12:52

Ha koktél, akkor Corvinus Café. Viszont pince jellege miatt nekem annyira nem tetszik a hely, és nagyon sötét is van. A kiszolgálás se a legjobb, elég sokat kell várni, mivel általában egy ember csinálja az összes koktélt. Volt már olyan is, hogy ott álltam 10 perce, és egyszerűen nem volt hajlandó rám nézni a kiszolgáló... Fotelekkel van berendezve, sokszor a hangzavar miatt alig hallani egymást. Hely valóban csak foglalással szerezhető az esti órákban, egy délutáni vizsga után viszont tökéletes kicsit lazítani.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Eszter Eszter
30 értékelés
1 követő
10 plecsni
38 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 22:25

A diákok kedvelt találkozóhelye a Corvinus Egyetem mellett megbújó kis pincehelyiség. Az utcáról nem is látszik mekkora élet van lent. Vendégekből sosincs hiány. A Corvinus Caféban hirdették meg Budapest legnagyobb koktélakcióját. 790 Ft-ért két darab koktélt ízlelhetünk meg. A hagyományos koktélok kedvelőin kívül a kísérletezőkedvűek sem maradnak elégedetlenek, ha ide betérnek. Érdemes egy héttel a kívánt időpont előtt asztalt foglalni, mivel a hely kis területű és gyorsan megtelik. Minden este teltház van és ha csak úgy beesik az ember előfordulhat, hogy nem kap helyet. Talán délelőtt és délután este 6 óráig van esély arra, hogy bejelentkezés nélkül le tudjunk ülni. A Corvinus Café Közgáz ideális törzshelye a föiskolásoknak és egyetemistáknak. Fiatalos, lendületes és hangulatos hely.